11

ева

преди 11 години

Не се бойте да загубите някого. Не можете да загубите този, който ви е нужен за цял живот. Губите тези, които са ви били изпратени, за да натрупате опит !!!!Което е било няма да се върне ! Което е ще си отиде ! Което идва никой не може да го спре !!!

10

Анонимен

преди 11 години

Учудващо единомислие на коментиралите темата. Наистина няма как да се получи това "връщане"..... Изневярата, предателството, лъжите са променили и двамата.... Дори и да се съберат - ще е по инерция и за кратко......... Ще се измъчват и тормозят взаимно, ако пък се насилват да стоят заедно и ще си измислят разни оправдания - децата, къщата, парите, удобствата...... В крайна сметка компромисите не си струват - несигурност, тежки отношения, мълчане.....отново лъжи.....

9

Nikoga !

преди 11 години

I da ima 6ans za novo na4alo smjatam,4e e nay-dobre NIKOGA da ne se pravjat opiti ! Kray ozna4ava KRAY ! I napred kam 6tastito !

8

@

преди 11 години

Има само един единствен начин, който работи и той е:ПУСНЕТЕ В ДУПАРКАТА!

7

:P

преди 11 години

Поздрав за всички бивши с песента, само ти недей

6

*

преди 11 години

Истината е следната: Това, което се е счупило веднъж никога не може да бъде поправено... За съжаление... Дори и да се съберат отново в една връзка винаги в устата оостава 'горчивия вкус на миналото'.Не си правете илюзии. Това да се опитваш да бъдеш отново с бившия/бившата си е чиста загуба на време и нерви. Няма никакъв смисъл. Знам го от опит. Нито ти нито той/тя сте същите вече, особено, когато се е намесил и 3-ти човек.Изходът е само един - смело напред и никога не се обръщайте назад!

5

Врял и кипял

преди 11 години

Безсмислена статия. Скъсате ли веднъж, по-добре не се опитвайте да се съберете. Дори да успеете, ще е за кратко, после само ще страдате повече. Все едно да скъсате лист хартия и след това да се опитате да го съедините. Както и да го лепите и прикрепвате, скъсаното винаги ще си личи и ще ви боде очите. Няма как да забравите защо сте се разделили, а съветът да се превърнете отново в жената, в която той се е влюбил е направо ***. Само ще се преструвате, че сте нещо, което е отдавна отминало.

4

Заклещени кучета

преди 11 години

Напоследък всичките тези статии, за интимните отношения между прости и лицемерни хора, са илюстриарани със снимки на чветнокожи. Много неприятно. Белите все още сме мнозинство.

3

BGMAN

преди 11 години

Знаех си аз, че е лесно!

2

Анонимен

преди 11 години

Пак глупости, първо трябва да разберем защо ни е напуснал и може ли да се променим, иначе няма смисъл

1

?

преди 11 години

Абе тя като се скъса съшиване и временно примирие няма!