Снимка: outnow.ch

Раздялата с любимия човек може да бъде наистина болезнена. В един момент всичко друго остава на заден план и най-важното, върху което концентрирате мислите си, е как да си го върнете. На първо място, преди да предприемате каквото и да е, трябва да се уверите, че наистина искате да бъдете с този човек и желанието ви не е продиктувано от нараненото ви его. Ако сте напълно наясно със себе си и любовта ви тласка обратно към бившия, има няколко съвета, които могат да ви помогнат да се съберете отново заедно:

1. Разберете дали той още има чувства към вас

Преди да започнете да правите каквито и да е постъпки да си върнете любимия мъж обратно, трябва да бъдете сигурни, че той все още има някакви чувства към вас и го е грижа. Говорете с ваши общи приятели, които могат да бъдат достоверен източник на информация. Ако бившият ви продължава да се интересува и да мисли за вас, значи все още имате шанс.

2. Подгответе първите си думи

Първите изречения, които казвате на бившия си приятел, са от изключително значение. Те могат да бъдат ваша помощ или окончателно да прекратят нещата. Бъдете искрени и честни, кажете за какво съжалявате и какво искате да промените във връзката ви. Не се опитвайте да върнете приятеля си чрез скандали и плач, защото това ще го отблъсне още повече.

3. Използвайте миналото

Ако имате уредена среща, направете я в някое от любимите ви заведения, където знаете, че и двамата се чувствате комфортно и където сте преживели едни от най-хубавите си моменти. Познатото място ще предизвика носталгия у мъжа.

4. Бъдете отново жената, в която той се е влюбил

В началото на една връзка всичко е розово и хората показват най-добрите си качества. С времето обаче нещата се променят. Покажете му, че отново може да бъдете същата жена, от която той е бил привлечен. Бъдете позитивна, мила, любяща и се постарайте да се отървете от лошите си навици. Накарайте го отново да се почувства уютно във вашата компания.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase