89

GRAZDANIN

преди 11 години

GRAZDANSKO OBSHTESTVO V DEISTVIE ! ! !

88

народен гняв

преди 11 години

До Политик-Бизнесмен Не си от Герб,прзира ти червената гнусна и долна смрад. Ти *** ***-комунистически, единственно като член на червената болшевишка *** можеше да излезеш от *** и да си повярваш че нещо зависи от теб.Всички от твойта *** пасмина лазехте и лижехте гъзовете на червените които идваха на проверки в прованса от София.Предлагахте им дори жените си и дъщерите за да имате шанс да се махнете от село.Дори и сега следвате този опит долни червени гадове.

87

Zeitgeist

преди 11 години

Орден "Стара планина" за побойниците и доживотна пенсия!!!

86

полицай

преди 11 години

Е сега ни се разказа играта. Тия като почнат да ги бият и палят вилите купени с държавни заплати ще ни се отвори много работа.

85

Анонимен

преди 11 години

Взел паричките, а после забравил да свършил работа.Е кво следва,а ами бой!

84

Анонимен

преди 11 години

Тоя съдия може да го е пребил и близък на някой педофил, който е вкарал в затвора. Откъде знаете за какво е бит, че го осъдихте?

83

Анонимен

преди 11 години

Само така ,каква хубава новина!!!Само бой и обезобразени трупове на продажни съдии!!!!

82

deadman

преди 11 години

Като започнем да се избиваме по улиците, коментиращите тука ще умрат от кеф, защото ще се надпреварват да пишат "*** народ-слаба държава". Така е, но с какво вашите коментари променят положението?

81

Наско

преди 11 години

Като чета писаното тук се учудвам как одобряваме побой над съдия,явно ситуацията в страната е много лоша ,но разбирам хората на тях им писна от тази корумпирана и престъпна съдебна система която позволи и позволява една шепа бандити да граби страната.

80

доволен

преди 11 години

Чудесно,ето това вече е добра новина.Всеки ден да има такива и то повече. Съдии,прокурори и най вече адвокати трябва да имат адски страх че всеки един момент може да ги стигне народния гняв.Само така ще има истинско правосъдие а не купено под масата.Публична тайна е че който си плати достатъчно добре на магистратите винаги е невинен. Примери с родните съдилища и купени магистрати колкото искаш. Рано или късно на някой недоволен му писва и ето го резултата.Дано има повече такива новини.

79

Анонимен

преди 11 години

Много малко са го били, той заслужава много повече!

78

124

преди 11 години

да ги пукнат от бой всичките там,ама редовен данак да им дават !!1 продажници !!!

77

анджела

преди 11 години

Убийци и крадци ограбили народа и почернили стотици семейства ходят свободни момичета изнасилени и убити другари а те пребили един *** Освен че студена люта зима иде и ще става все по люта и студена ще кажа че не се търпи вече тоя *** студ бе 24 г студ мракобесие и миризма на *** *** грендели и *** скунксове-влачат черни пелерини,парцали правят се на недосегаеми Винкелите бензина и нафтата поскъпнаха не може да строим и караме коли вече значи остава да се греем на топло

76

гаранция

преди 11 години

Пребил го е някой който той е пуснал под гаранция,за благодорност!

75

любов народна

преди 11 години

като прочетох статията разбрах че малко са го били щом е пуснат от болницата

74

Анонимен

преди 11 години

Трябват ни Крумовите закони а не съдии!

73

Анонимен

преди 11 години

Поздравления за извършителя! Всеки ден да има по една такава добра новина!

72

Няма избор

преди 11 години

Пусне ли престъпника го пребиват,вкара ли го на топло го убиват,тъй че човека е избрал по малкото зло.

71

Анонимен

преди 11 години

Браво ,това е най хубавата новина от доста време .Дано да го боли дълго време .Ако хан Крум беше жив сите адвокате и съдии

70

кредо

преди 11 години

Много е лошо,че хората в БГ не уважават институциите. Но това е повод същите тези институции да се замислят. Съдиите трябва да бъдат най-честните и достойни хора на обществото ни. Но когато излизат факти за разни съмнителни сделки и отношения и подобни неща,това удря доверието и респекта.Може в нищо друго да не вярват хората, но вярата в правосъдието е основополагаща за демократичното общество. Иначе никой не печели! Това наистина спъва много нашето развитие.