7

Анонимен

преди 11 години

Сега остава и вносителите на автомобили да поискат държавата да спонсорира покупка на първа ес класа особено от млади хора за да се изтрепят по-бързо.

6

Гласуващ

преди 11 години

Някой май се плаши от пазарните корекции и му се ще направо от държавата да цоца ...Да паднат цените наполовина пък ще се намери кой да купува. Не ги мислете младите.

5

Metalic

преди 11 години

Ха ха ха скоро време ще ги разрушават тези нови апартаментчета.Като катакомби са.Из цяла София от блокчета 2-3 лампи светят.Кой направил пачката,направил при надуването на балона.Кв.м. струва не повече от 200 евро.Да ми лапат меркурия.Бизнесмен предприемач с осми клас 1300 евро квадрат сънува.Нема такива филми.Моля за земетресение,което да събори всичките кочини и да започнем от начало.Прецакаха цялата страна с тези кочини,неотговарящи на никакви норми! Но Господ си знае работа :)))

4

ъ

преди 11 години

братлета, ей сега веднага почва държавата да ви дотира, за да имате по още няколко S класи в гаража и Q7-ци. Ами вие едва свързвате двата края! То бива наглост, ама вашето край няма! А вземете понамалете цените, повишете ефективността, ограничете си разходите, подобрете качеството и си гледайте работата!

3

4

преди 11 години

Готов апартамент във Франкфурт и Виена по-евтин от незавършен в София?!? Обяснете ми моля вашето ценообразуване, строителни предприемачи -- вкарвате некачествени материали за жълти стотинки и очаквате да продадете на хиляди евра метъра. Е как да стане? Да не говорим, че изобщо имате ли представа за доходите на хората в БГ и в Европа и за колко време се изплаща жилище в ЕС и БГ? Още има да фалирате, докато разберете...

2

Пеко Таков

преди 11 години

Ми да Ясене, стана като с еврейчетата-банкерчета в САЩ. Досега беше гот, а сега започнаха да вият като трънски вуци накъм сръбска граница! Държавата да подпомагала младите - разбирай техния порфейл! Много се загрижили, а досега къде бяхте бе венец. търговци! Утре не започва от днес. Най-добре да фалират, а построените жилища за които искат и майка си и баща си, да ги вземем на реалната /а не дотира посредством нас за тях от държавата/ цена на вторичния пазар от ЧСИ-тата - на пазар като на пазар!

1

ku4eto

преди 11 години

Програмата да се насочи към млади хора........................от НЕбългарски произход ,като кредита ще им се опрощава вместо социални помощи .................а на родителите на БЪЛГАРЧЕТАТА няма да им се полагат както и до сега огромната сума от 35 лв