65

Анонимен

преди 11 години

Опити,опити ,...23г.,все опити с народа !

64

Анонимен

преди 11 години

Черната Златка завърши---ФИНАНСИ ,Мара---учи ПРАВО ,Пепа Секса--учи СТАМАТОЛОГИЯ....!

63

психолог

преди 11 години

Когато човек няма аргументи започва да псува, обижда, налита на бой. Това за тези, които не знам по каква причина защитават съюза на съдиите/мафията/. Въпроса ми е следния: Защо беше оправдан Ковачки след като Сметната палата извърши проверка и доказа кражба от ДДС за 15 000 000 лв. от държавата. Ето пари за коледни добавки на пенсионерите.

62

Анонимен

преди 11 години

Тук е пълно с кухи чалгари,който даже не разбират за какво става на въпрос.

61

Анонимен

преди 11 години

Че Цецо си е ***, прости си е, но много хубаво ги е попитал тези мафиоти.Лошото е, че и да не е Цецо -министърът на вътрешните работи е там 4г. а тези са се окупирали до живот и никой не може да го помръдне.Не дават обяснения пред никого, не се отчитат пред никого.Цяла Европа и цял свят ги знае, че са корумпирани и некадърни, а сега се правят на най-хрисимите.

60

ВВВ

преди 11 години

ДЕН ПОРЕДЕН-ГАФ ПОРЕДЕН-ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ

59

наивен

преди 11 години

Е кво да отговорят. Да се самосезират, да зафатат Тъщето на консултанта и то ша разплете кълбето ..... кой от къде какво е гепил, спестявал или просто мизата е от корумпе....

58

до прокурор

преди 11 години

СЪДИЯТА СПАЗВА ЗАКОНА! АКО НА ПЪРВА ИНСТАНЦИЯ ЕДИН СЪДИЯ ДОПУСНЕ ГРЕШКА НА ВТОРА ИНСТАНЦИЯ 3 СЪДИИ Я ПОПРАВЯТ АКО И ТЕ СГРЕШАТ 3 ТА ИНСТАНЦИЯ ОТ 5 СЪДИИ ПОПРАВЯТ ГРЕШКАТА! А ПРОКУРОРА КОЙ МУ ПОПРАВЯ ГРЕШКАТА? НИКОЙ - А МОЖЕ ЛИ НЕВИНЕН ДА БЪДЕ ОБВИНЕН? МОЖЕ ! А СЕГА ПРОЧЕТИ СЕНТЕНЦИЯТА - ПО-ДОБРЕ ЕДИН ВИНОВЕН НА СВОБОДА ОТКОЛКОТО ЕДИН НЕВИНЕН В ЗАТВОРА !

57

67

преди 11 години

Защото има правило проста*, че невинен е до доказване на противното! Престъпник става след присъда, ама нали си *** гербер нещастен!

56

прокурор

преди 11 години

Ако приемем, че повечето грешки са на прокуратурата и дознателите в МВР, изниква въпроса ами съдиите богове ли са , защото само боговете не грешат. Един *** въпрос: Защо някой съдия не сбърка в ущърб на престъпника а е само в негова полза присъдата. Няма случай съдия да сбърка в ущърб на престъпник. Крайно време е съдиите да почнат да носят отговорност за делата си.

55

61

преди 11 години

Че тя и Мара Отварачката е по-умна от теб бе пед*

54

61

преди 11 години

Ми то същото важи и за теб боклу*!

53

Негатив

преди 11 години

Чета коментари все за цветановите апартаменти. Някой питал ли е съдиите по именно по колко апартаменти имат, как или кой им ги е купил, подарил? Всеки родител иска да подсигури децата си. Ако пресметнем и него, не останаха апартаменти. Заяжте го за нещо друго, това се изтърка, а в този случай е абсолютно прав. За доказателство нашият съд иска цветна снимка на приемащия и предаващия подкуп и трима свидетели. Кой може да представи подобни доказателства и то след 10 години?

52

55

преди 11 години

Я кажи кой е взел тези евра педа*! *** им го кажи на ВСС! Ама ти стиска само до *** да идеш!

51

до 48

преди 11 години

Затова ли избра най-корумпираните от тях за КС и ВСС ?

50

АНОНИМЕН

преди 11 години

Какъв съд и справедливост ,щом кьораво и глупаво учи право в свободни университети,та даже и Мара отварачката ,парите трябва да се връщат на това се учат днешните прависти ,а старите мутри времето на тези 23 години ги научи как да съдят , след като са продали душите си на дявола.

49

Анонимен

преди 11 години

Цветанов е гола вода като всички гербери прости!

48

До 49

преди 11 години

Цветанов може да е прав само ако коментира бягане на средни разстояния. Там може би ги разбира нещата. Евалата, човече- това е истината.

47

до "безпристрас

преди 11 години

А защо не се питаш защо Цветанов не се притеснява от последната присъда от Страсбург срещу България? Нито от назначението на Марковска?

46

55

преди 11 години

А ти знаеш ли защо са осъдени в Германия!? :) Тъпац*! Чели недочели и вече акъл раздават!