81

веселяк

преди 11 години

Знае ли някой вица за оня дето срещнал приятел и му казал ,, знаеш ли вчера видях женати на гара Яна да се целува с един мъж " а първият му отговорил то пък една гара.

80

внук

преди 11 години

Бабо Вене не се излагай на дърти години........

79

Анонимен

преди 11 години

Не е важно съдържанието на флашките за Бирата, а кой ги е донесъл в редакцията - познат сценарий.

78

Анонимен

преди 11 години

Ей ти на герберастия и спинозност, като не стане тяхната почват да плашат ...

77

болшевик

преди 11 години

Тая страда от запек!!!

76

Г.Т. Колев

преди 11 години

Много интересно какво ще стане като го открият? Ще го обесят ли ,че е казал истината? Госпожата отрича всичко а се оказва ,че има някаква истина също като Желева скача много и накрая седна. А бе Бойко а бе тикво къде ги намираш все отбор юнаци. Какво ще стане ако кажа ,че аз съм автора и излезе истина ? Ще си подаде ли оставката заедно с цялото правителство.

75

Nemeca

преди 11 години

До 85Защото ГЕРБ вкупом са гласували за нея. Когато гласуваш за някого, а си и управляващата партия носиш най-голяма отговорност. А че мадамата изпълнява поръчки на всеки който си плати е видно от подкрепата и на останалите партии. Ти да не се мислиш, че просто от добра воля са я избрали. В съдебната система не им трябват на партиите честни хора. Ако имаш познати по съдебните инстанции, значи би трябвало да си наясно какъв е бълвоч там

74

жоро

преди 11 години

Кандидатурата на ГЕРБ беше Атанасов , другите кандидатури бяха на БСП , ДСБ и независима. И трите са с тъмно минало. Не разбирам защо обвинявате ГЕРБ , а не тези които ги предлагат? Всички знаят че Марковска е висш съдия от години , много преди ГЕРБ да се появят. Също знаем и не е тайна , че тя е човек на Румен Петков и на Доган.

73

FGH

преди 11 години

Тази карикатура е поредния безочлив и подъл кадър на българската съдебна система. Когато Борисов и каза да помисли за оставка досущ като всички престъпници и тя се разболя - вдигнала високо кръвно. Само за сведение много българи с високо кръвно са принудени да работят всеки ден, а не се крият. Та след като се скри за няколко дена измисли тази глупост, но и през ум не й минава да се откаже от поста.

72

revlio

преди 11 години

БЕЗ ЛУСТРАЦИЯ НЯМА ДА ИМА БЪЛГАРСКА НАЦИЯ

71

ПодЧовек

преди 11 години

Безочие без край.....

70

Безкрайна серия

преди 11 години

Поредния ***.

69

Рецидив

преди 11 години

Имаше едно дело заведено от независимата БГ прокуратура срещу румънски журналист снимал подкупи на БГ митничари на Дунав мост. Както и делото срещу журналиста снимал Славков как си уговаря подкуп.....Разбира се дори и БГ съда прекрати делата и оневини журналистите.Така ще стане и сега....Но искам да обърна внимание на наглостта и безочието на самозабравилия се БГ магистрат. Тя не казва това е вярно..а иска наказание за който го е казал....Гнусно...по Български....

68

RCI

преди 11 години

Теофил,в Америка има списък с кръчми които чл.на Върховния съд не могат да посещават.Разбираш ли за какъв филтър става въпрос!?Това кафене има репутация на посещавано от мафиоти(без да е доказано дори)съдията няма право да влиза!А тук... И арогантно се държат!

67

babitch

преди 11 години

Обирай с и крушите докато е време. Загубено чувство за нормално поведение.В колата на любовника си загубила служебната си карта. За да изпада картата явно се е събличала. Куп ходотайства и тн...............Мутресите вън. Представям си как ще се сложи в тога на КС. Позор.

66

тя

преди 11 години

Да си върви, че достатъчно се омаскари...

65

Анонимен

преди 11 години

Аууууу гУспУжа съдиката не иска да си изчисти името, пардон дирник, а иска да "издирва" кой е развял и ***.... Много по милиционерски, ама като се има предвид кои я избраха....

64

майната ти

преди 11 години

Българския народ търси защита от БЕДНОТИЯТА, ОТ МВР,ОТ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, ОТ АЛЧНИ БАКЕРИ, И ОТ МУТРИ, ОТ ЕРП, ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ ОТ ЯНЕ ЯНЕВ ОТ ЧАЛГАТА И РУШВЕТА, ОТ ЛУКОЙЛ И ОТ БУЛГАРГАЗ, ОТ ЧЕРВЕНИ *** СТАНАЛИ ЗА ЕДНА НОЩ УВАЖАВАНИ БИЗНЕСМЕНИ ОТ КОРУМПИРАНИ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ ***, И ОТ ДОНОСНИЦИ ИСКАЩИ МОРАЛ В ОБЩЕСТВОТО,ОТ ДЕПУТАТИ КОИТО НЕ СЕ СВЕНЯТ ДА ИСКАТ ПАРИ ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО, И ОЩЕ МНОГО НЕЩА. А СЛЕД ТОВА КАТО СТАНЕ ТОГАВА ЩЕ ПОМИСЛИМ И ЗА ТВОЯ МЕДИЕН КОНФОРТ,.

63

Анонимен

преди 11 години

*** ЕК напада чиста конституционна съдийка :))

62

teofil1964

преди 11 години

Алооооу,наистина ли във България има феодализъм (комунизъм) или тотатаризъм.Що за поведение желание и отмъщение иска тази другарка.Аз не се крия ,дори си показвам и снимката във фейзбук.Какво ще ми направят освен трепане.Тези другари немогат да ме накарат да мисля като тях,да крадъ като тях и да убивам като тях .Всичко което се пише и спомене за тях е вярно.Имоти ,яхти,хотели и пари за кредити са от тях ,правосъдната система.Американците имат две партий които се борят за власт.Ние имаме 146 пар