11

Анонимен

преди 11 години

Ама нереално е да се смята че 2 литрова бензинка със 150 коня ще ви харчи 6 на 100..Дизел,бензин- 2 литров ли е и да гони 150 коня и отгоре поне 10.Тва си е реалността.Няма как да е 1500 и нагоре килограма да е 150 конски сили да има четири цилиндъра с определен работен обем и да ви харчи колкото мотоциклет.Особено ако е автоматик-дори и най-новите модели си изразходват поне с половин литър отгоре..Но това са "тънки" глупави сметки.Щото при преход 500 км месечно разликата е 10 лева.

10

Анонимен

преди 11 години

Браво, янки! Затова сте велики!

9

Амо сега ?

преди 11 години

epa.gov/fueleconomy/labelchange.htmСамо не виждам куде е написано че ще плащат бензина, но нали сме овце и ни мързи ...... бива да си *** ама чак пък влъбнат ....

8

Ами сега ?

преди 11 години

Ето как се защитава пазар въпреки уж спогодбите за свободна търговия... интересно ми е с колко ли са скочили продажбите на корейците, че амеканците да изкарат тежката артилерия.... По логиката на ЕРА няма произвотел който да не тряба да плаща .... Ако съм на корейците обратно в съда с иск за подобно изчисление на американските коли и на европейските. Според вас как 8цилиндров без компресор и модерна инжекционна система ще консумира по малко от 12-15л/100 ?

7

до 4

преди 11 години

Ей "копувач", има си методика на измерване и всеки може да прочете точните характеристики! Тука става въпрос, че корейските измамници са подали грешни данни СПОРЕД МЕТОДОЛОГИЯТА! Иначе и две идентични коли да се карат в един град по различни маршрути ще дадат различен разход. Условията за "градско" са еднакви за всички, но какво да обяснявам на *** като теб :)

6

Kia-Hundai

преди 11 години

В книжката на новата Елантра пише:Разход на гориво,според Директива2004/3/ЕС градски цикъл 8.5 л,извънградски- 5.2, смесен-6.5 л/100 км. Ежедневно управлявам автомобила в София и твърдя, че на икономичен режим най-доброто постижение е 9.5 л/100 км. градски режим. Другите са също с около литър официално занижени. Не претендирам да ми плащат горивото,защото по-големи разминавания при други марки се отчитат дори в статии от Ауто билд.Заради 15% разлика в разхода не карам като мърцина.

5

Гошо Тъпото

преди 11 години

Браво на корейците,това са коректни търговски партньори.За разлика от тях,тук всеки доморасъл бизнесмен-търговец,кълколира първо,колко ще спечели от...измамата на клиентите и държавата;на това са научени и...техните счетоводители.

4

До 4

преди 11 години

100 % истина. Американски *** некадърни. Една крушка да не можеш да завиеш...

3

Анонимен

преди 11 години

AHAHHAHA. Eto kak se bori konkurenciq po amerikanski!!! Winagi sa im bili podmolni metodite. Winagi oficialniq razhod poblikuwan ot wsqka awtomobilna kompaniq se e razli4awal ot realniq. Kato se zapo4ne ot Mercedes, BMW i se stigne do Renault-a i Dacii. Towa go znae i wseki kopuwa4. Samo typite amerikanci se prawqt na interesni i se 4udqt za kakwo da se sydqt wzaimno.

2

Анонимен

преди 11 години

Трябва да закарам таксито в ИНД Комерс и да изчислят колко пари трябва да ми върнат тъкмо вече минах 300 хиляди километра.

1

Анонимен

преди 11 години

Ако можеше българският народ да получи обезщетение за всички лъжи на политиците през последните 23 години...