171

анонимен

преди 11 години

189 30 години е много време..ти можеш и да ги изпревариш..и не са ти виновни комунистите..а корупцията,зависливоста,интригите и политическите игрички в тази гилдия..и това бетониране на постове с десетилетия сякаш са богове..това е разковничето ..аман от глупости и страхове от комунисти от белотиквени антикомунисти и деца дето хабер си и нямат от комунизма

170

Aman

преди 11 години

МАРКОВСКА ЛИ Е ЧЕНГЕТО ОТ ДС С КОЕТО ЕС НИ ЗАПЛАЩВА С ИЗВЪРНРЕДЕН ДОЛАД, ЧЕ НЕЩО НЕ РАЗБРАХ....и ако е - аман вече, но пък хубавата новина е че до 30-тина години ще са измрели да им *** майката

169

анонимен

преди 11 години

има една приказка..и свестен да е човек..навикат ли го веднъж..бесен си отива..за това да се предложи нова кандидатура..колкото по бързо..толкова по добре за пред Брюксел..щото нали им ближем задниците..та да не ни сритат в кокалчетата де..и ще са прави в случая..пример..смениха Желева с друга кандидатура..и нещата се успокоиха..та действайте и не си губете времето в писане на безполезни писма до Барозу

168

бат арни

преди 11 години

ба си ,кви анаболи зимаш *** ,душа.голем бицепс праскаш

167

Фидос Марковски

преди 11 години

През последните години ВАС се очерта като съдът, който взема важни решения по редица много наболяли и от голям обществен интерес проблеми. И така: 1.Утвърди "хонорара" на А.Доган в размер на 1,8 млн лв (това е вярната сума) - ами човекът се оказа голямо светило на хидротехниката; 2. Върна на работа героя от ОПС имотите в Приморско, владетелят на "гимназия" в най-апетитния квартал на градчето, младши съдийката от БОС Деница Урумова - оказа се,че нейните прояви са несъвсем морални, ама законни ??; 3. Отмени наказанието на тримата "танкисти" от Приморско с ОПС имоти на дъщерите и престарялата майка - СЪДИИТЕ ОТ ВАС Урумов (баща на Деница), Икономов, Генков; 4.Върна на работа бащата на на една героиня с ОПС имот в Приморско - ген.Пенгезов. В интерес на истината Анна се отказа от имота.5.ВАС се намеси в спорове за имот на А.Вълков в Равда, Нефтохим-Бургас и т.н. като според случая негови състави вземаха една или друга страна. А СЪДИЯ МАРКОВСКА БЕШЕ ЗАМ.ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ВАС И КАТО ТАКАВА НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА РАБОТАТА И РЕШЕНИЯТА МУ. Така че да не се прави на светата вода ненапита...

166

Искро Марковски

преди 11 години

Мнението ми е,че колкото Искра Ф. е стройна манекенка, толкова и съдия Марковска е светата вода ненапита. Гаранция: публикациите във в-к Капитал от 2010 г., както и тези в Дневник, Медиапул по проблемите на Марковска в личен план и протекците на Доган, Р.Петков, а сега се оказа и на ГЕРБ за нея. Последното не очаквах, но Фидосова показа,че в ГЕРБ много държат на В.М. Впрочем на нея или на ортаклъка с Доган?!

165

Анонимен

преди 11 години

До 180Янаки Стоилов го уважавам, но само той не е достатъчен. За жалост елитът на БСП, или поне голяма част, не стои на леви позиции в личен план. Поради тази причина не мога да приема въпросната партия като лява.

164

П.Петров

преди 11 години

Прикривайки плитките лъжи на Марковска, с още по-плитки и необосновани лъжи, Фидосова вързва воденичния камък на още една калинка на шията на ГЕРБ.Фидосова как повярва на всичко казано от Марковска, когато е чула само едната страна, без дори да е водено разследване за корупция, злоупотреба с власт, търговия с влияние, конфликт на интереси, прикриване на престъпление, при положение, че фактите са публикувани и е очевадно, че оправданията на Марковска са съшити с бели конци ?Дори действията на Марковска да се счетат за законни, то не е заради моралните и качества, а заради недъгавостта на българската съдебна система, която се ползва едва от 17% доверие.

163

Анонимен

преди 11 години

Тази госпожа Марковска може да отрича всичко, ама я да Ви пратят една европейска комисия да Ви провери всичките, че тогава да я видя тази фиданка Фидосова какво и на кого ще пише?

162

асфалт

преди 11 години

Абе фидошоуууууу да не е бременннннна? Или някой се крие под палатката! Някой си влиза без пропуск в НС.

161

До 173

преди 11 години

Янаки Стоилов от БСП искаше още на изслушванията да се обърне внимание на сигналите за Марковска, но Фидосова отклони въпроса. Ако някои единици от БСП са гласували за нея, групата на БСП като цяло не е зад нейната кандидатура. Предлагат я уж независими приближени на Герб.

160

Анонимен

преди 11 години

Господи,колко е дебела и грозна тази жена.Когато ... Няма лошо в това, една жена да е грозна, но тази направо - ЗЛОУПОТРЕБЯВА!

159

solaris

преди 11 години

Свинята майка Фидосова си прави далаверите със дърва за Турция и прави милиони,къде са органите,които трябва да я санкционират,няма ги,ЗАЩО ЛИ ? ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА В ИГРАТА :) После да не се чудят защо след 10-15 години тук ще има майки и бащи,*** и турци,но не и българи,да продължават във същия дух с бате Бойко със доклад за 5 милиарда в неговата сметка,да са живи и здрави,но няма да има държава,докато 22 години ни управляват едни и същи паткани,но народа ги избира,не някой друг....

158

Бойколео Бойколей

преди 11 години

Тая я намерих в Джурасик Парк. Главна героиня в Анимал Планет.

157

Калинка, милиционер

преди 11 години

Днес Комарницки има карикатура във в. "Сега", на която са Фидоска, правосъдната министърка, Цецо и Боко, зад тях са столовете на Конституционния съд. Цецо се обръща към Боко: "Шефе, подреждаме ги калинка, милиционер, калинка , милиционер..," Анастас Анастасов от Герб е и двете - и калинка, защото няма истинско , солидно юридическо образование като за конституционен съдия и милиционер - завършил е милиционерската школа в Симеоново. Изобщо КС стана филиал на Герб.

156

a

преди 11 години

как ли се чувства, мъжа на тоя дзвер нощем в семейното легло сигурно всяка нощ е истински кошмар за него

155

до кога ли.....

преди 11 години

калинка след калинка.......

154

Анонимен

преди 11 години

Трите основни клана на мафията - ГЕРБ, БСП и ДПС - са в консенсус по отношение на съдия Марковска. Значи положението наистина е СТРАШНО!!!

153

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ФИДОСКЯ ТАИНО ЯДЕ ПАПКИТЕ ОТ ЗАСЕДАНИЯТА...!

152

Анонимен

преди 11 години

По добре да пишат на кремъл.