80

респект

преди 11 години

такива хора дават надежда за бъдещето на този свят

79

ДО ДНЕС

преди 11 години

МОЛЯ, ПУБЛИКУВАЙТЕ БАНКОВА СМЕТКА, НА КОЯТО ДА ИЗПРАТИМ КОЙ КАКВОТО МОЖЕ!

78

Анонимен

преди 11 години

Понякога дори в днесбегето има нещо добро, нещо което да стопли душата на човек. Да даде Бог здраве и щастие за тези две душички. Сякаш светът става едно малко по-нормално място когато човек прочете нещо такова. Както казва големия Тери Пратчет: "Виждате ли колко хубав може да е живота, когато си помагаме?" :) Благодаря на Симона и Мария, те ме правят по-добър човек.

77

Анонимен

преди 11 години

Поклон пред тази жена, тя е доказателство, че има добри хора на този свят! Истинска светица! Да е жива и здрава и тя и близките и малката Симона!

76

...

преди 11 години

Каквото и да се каже за тази жена ще е малко, дано има повече хора като нея!

75

п.я

преди 11 години

820 16 Отговори Анонимен преди 43 минути Тази жена е светица! Възхищавам се на такива хора! Господ да и даде дълги години живот и дано да чуе един ден думичката "мама" от Симонка"....

74

Тъпото

преди 11 години

ДНЕС.БГ - Вие ли триете коментари или системата ви е некадърно направена и те изчезват??????

73

Анонимен

преди 11 години

Тази жена е светица! Възхищавам се на такива хора! Господ да и даде дълги години живот и дано да чуе един ден думичката "мама" от Симонка"....

72

Анонимен

преди 11 години

До автора на статията и Днес.бгМисля, че повечето от читателите, които сме трогнати от историята, бихме направили нещо по-съществено от това да коментираме, ако имаме някакви координати за връзка с Мария и/или нейна банкова сметка.С удоволствие бих изпратила нещо, с което да ги зарадвам или да им помогна - дрешки, играчки и т.н.Ако Мария или близките и са съгласни, публикувайте адрес за кореспонденция или такъв, на който може да се изпрати колет.

71

lady

преди 11 години

bravo na jenata ! istinski 4ovek i maika.da sa jivi i zdravi i teq i cialoto semeistvo,

70

Стефан

преди 11 години

До Анонименти си пулен ***

69

а

преди 11 години

В този гаден свят има и добри хора.

68

войнствен атеист

преди 11 години

До 64: Да, ама не. Запознат ли си с Ник Вуйчич? Открито си е признавал, че е имал толкова нещастно детство, че неведнъж е мислел за самоубийство.Вярно, наистина, открил цел в живота си и днес е вдъхновение за много възрастни и деца. Също така ми подкопава моето становище и атеистичен светоглед (ако Ник беше атеист, досега отдавна да се е метнал отнякъде). Но не всички деца, "пратени от Бога" с жестоки увреждания имат възможността да станат успели мотивационни оратори като него.

67

Анонимен

преди 11 години

Faith in humanity - RESTORED!

66

KOM6IATA

преди 11 години

V jivota na vseki 4ovek (niama zna4enie etnos , vazrast , pol) ima 2 pati6ta.parviat pat: PATIAT NA ObI4TA , LIUbOVTA I DObRINATA !vtoriat pat: PATIAT NA OMRAZATA ! V4era tuk v tozi sait ima6e novina za turskiat premier ERDOAN , s dve dumi novina za TURKIYE.i kakvo stana: 800 KOMENTARI (okolo 80 na 100 ima6e omraza) A TO4NO SEGA TUK IMA EDNA PREKRASNA NOVINA , V KOIATO STAVA DUMA ZA EDIN PREKRASEN , GOLIAM 4OVEK , PALEN S GOLIAM ObI4 I DObRINA. Triabva da ima nai malko 800 komentari.JALKO

65

Анонимен

преди 11 години

Така, това е доста деликатна тема. Наистина тази жена е един достоен и истински човек! Тук не е темата дали някой трябва да отглежда или не дете с увреждане. Тук темата е че жената се е нагърбила с това да отгледа чуждото дете, независимо от това какво е. Състрадателност и любов! А вече дали една бременност трябва да се прекрати когато се знае че плодът ще е увреден, аз лично смятам че това ще е най-добре. Това ми е мнението, да гледаш детето ти да агонизира цял живот, това е трагедия... :(

64

Анонимен

преди 11 години

Svetica, samo tova moga da kaja, nqkoi hora sa naistina takiva

63

ДО 59:

преди 11 години

Уауууууу колко вълнуващо....ПОТЕНЦИАЛ! Ти как си с лапкането? Обичаш ли да го мърлиш с устета?Реторичен въпрос АПОТЕОЗ! *** и тате ти да не би да са брат и сетра?- само това би обяснило вроденото малоумие, което блика от теб!

62

КОКО

преди 11 години

КАК МОЖЕ 59 ДА ВИЖДА САМО КОЛКО ПОМОЩИ ЩЯЛА ДА ОТПУСНЕ ДЪРЖАВАТА НА ЖЕНАТА, КОЛКО ПАРИ "ЩЯЛА ДА ЛАПНЕ"

61

Анонимен

преди 11 години

Поклкон пред тази жена и Майка!Бог да помага на това детенце, дано бъде здравичко и максимално щастливо в нелекия си живот!Не доумявам как е възможно да има негативни коментари под такава тема и как може да има хора, които без капка състрадание премат факта, че такива невинни болни дечица гаснат в домовете без да знаят какво е любов и ласка.Поклон, Бог да ви благослови, Мария и Симона!