19

НН

преди 11 години

Гербери-безочливи и алчни същества, седнали на гърба на народа!

18

Анонимен

преди 11 години

До бивш от ДС Не не са управлявали официално.Кой бе на конгреса на ислямската партия на Ердоган ?Май единствените официални делегации от Европа бяха на ГЕРБ начало с Цветанов,и на ДПС. А как управлява ГЕРБ в Смолянско ? Заедно с ДПС. Така че май приличате на поповете слушайте какво говорим а не гледайте какво правим

17

asd

преди 11 години

Честито на българите, ето го новия морал за който гласувахте. Задкулисни договорки, поставяне на "наши" хора, без оглед на професионални качества. Само можем да си представим другата година кой с кого ще се коалира, със сигурност вота на народа ще бъде пренебрегнат. Като гледам кой са се засилили другата година да влизат в парламента, ясно ми е, че още 4 години нищо няма да се промени. Само служебно правителство, съставено от експерти може да оправи страната. А дано ама надали !

16

възмутен

преди 11 години

До бивш от ДС - Ами БСП са управлявали с ДПС заради нашата "активност" по изборите! Това не ви ли е ясно! С тази пасивност и незаинтересованост по изборите се стига до това положение! Не може с 30% избирателна активност да искаш пълно мнозинство! Вие като говорите поне чувате ли се? Всички трябва да гласуват, за да не попаднат ДПС отново там, но това силно ме съмнява, че ще се случи!

15

бивш от ДС

преди 11 години

Червени форумци така не се прави активно мероприятие. ГЕРБ не са управлявали с ДПС , както БСП. С такива внушения нищо не става. Толкова сте елементарни , че даже ми е жал за вас.

14

Анонимен

преди 11 години

Явно днес герберчетата са се активирали.То не бяха възхвали на спещите ченгета,на Шестте апартамента,а сега възхвала и на дружбата на ГЕРБ с ДПС

13

възмутен

преди 11 години

Стига с тези комунисти бе! Вижте политическите п.......и, с гласовете на които се приеха тези корумпирани и уличени хора да застанат начело на такава важна институция, от която ще чакате да защитават правата ви от геноцида и глупостта на изпълнителната власт! Вие наистина ли сте толкова невежи или заплащането ви е доста високо, за да дрънкате глупости! ГЕРБ са тези, които купуват гласове, ГЕРБ спечелиха с гласовете на ДПС и на ромите! И всеки, който ми говори друго, е наистина сляп и глух!

12

Анонимен

преди 11 години

До юрист-прокурор Прав си особено щом е подкрепено от ДПС. Поне ясно показахте че ГЕРБ е заедно с Доган.

11

политолог-БСП

преди 11 години

Голяма мъка другари, любимата ни съд.система се изплъзва от нас. И кво прайм сега. Трябва да свикваме, че след втория мандат на Б.Борисов съвсем ще изчезнем.

10

НФСБ

преди 11 години

Гласувайки за Бойко, получихте и Доган! Доказвам: "Името на Марковска беше оспорено в публичното пространство и беше замесено в конфликт на интереси. Независимо от това обаче тя получи 127 гласа в своя подкрепа от ГЕРБ, ДПС и независимите депутати."

9

АНТИ

преди 11 години

ПО ПОВОД ИЗБИРАНЕТО НА МАРКОВСКА ОТ ГЕЙберастките *** В ПАРЛАМЕНТА В ПЛЪТНА ПРЕГРЪДКА С ДОГАНОВИТЕ ХОРА И ЯНЕ ЯНЕВИТЕ ФУРНАДЖИЙСКИ ЛОПАТИ, ВЕЧЕ ИМА ТВЪРДЕ МРАЧЕН КОМЕНТАР ОТ ЕВРОПА. ЧЕТЕТЕ ПО САЙТОВЕТЕ

8

възмутен

преди 11 години

Ето ви най-пресните новини:Начало / Международни новини /ЕК заяви, че е възможно изготвянето на допълнителен доклад за България по механизма за сътрудничество и оценка31 октомври 2012 / 13:45Европейската комисия заяви днес, че е възможно да изготви нов междинен доклад за България по механизма за сътрудничество и оценка преди документа, чието публикуване бе насрочено за края на следващата година. Новината бе съобщена от говорителя на комисията Оливие Баи, който прочете изявление в отговор на въпрос, свързан с избора на нови членове на Конституционния съд. " Това е най-прясната новина! Ало-о-о, Цецо, какво стана бе? ЕК не спи - гледа и слуша какви ги къдрите по върховете на важните институции!

7

юрист-прокурор

преди 11 години

Щом не са от БСП-ДС , значи са лоши. Всичко назначено от червената мафия е добро , а от ГЕРБ лошо. Да ама не . Свърши се другари събирайте си куфарчетата за панделата.

6

Анонимен

преди 11 години

даа, господинът от снимката да обясни като как уволни двамата полицаи хванали с фалшива служебна карта приятелят и

5

ГХ

преди 11 години

Браво! Най- после в този комунистически съд един истински юрист, възпитаник на Магнаурската школа и верен съратник на вожда и учителя Бойко! И с интелектуално излъчване като Цецо!

4

sns3

преди 11 години

хйигж

3

четящ тук-там

преди 11 години

Европейската комисия заяви днес, че е възможно да изготви нов междинен доклад за България по механизма за сътрудничество и оценка, преди документа, чието публикуване бе насрочено за края на следващата година.Новината бе съобщена от говорителя на комисията Оливие Баи, който прочете изявление в отговор на въпрос, свързан с избора на нови членове на Конституционния съд (КС), предаде БТА. По-рано днес депутатите избраха зам.-председателя на Народното събрание Анастас Анастасов и Венета Марковска, зам.-председател на Върховния административен съд, за членове на КС от парламентарната квота. Имаше сериозни твърдения за търговия с влияние и за корупция срещу единия от двамата избрани днес от Народното събрание членове на съда, отбеляза говорителят. ЕК заяви многократно, че съдиите в КС трябва да отговарят на най-високите стандарти за професионализъм и почтеност, добави Баи.

2

А.Доган

преди 11 години

в политиката няма приятели ,но има вечни интереси

1

Наблюдател

преди 11 години

Преди да са прекрачила прага на съда първо кажи адвокат Марковски какъв ти се пада.Ах ти подобие на жена