48

Мюсюлманин

преди 11 години

Анатоли ти си невеж човек и говориш глупости...

47

Мюсюлманин

преди 11 години

А знаеш ли че Аллаху Акбар се превежда от арабски на български точно: Бог е Велик, и че християните в Арабия също казват Аллаху Акбар и казват о, Аллах (в превод О,Боже) когато се молят ? В България ако има радикален Ислям то с със сигурност не идва от тези хора който са обвиняеми, това е маскарад, ние мюсюлманите гледаме техните лекции и в селищата им хората ги познават... А в България няма нищо крайно по отношение на религията, нито е ставало нещо което да застрашава етническия мир.

46

Мюсюлманин

преди 11 години

А знаеш ли че самоубийството също е грях в Исляма ? Това са глупости дето ги говориш, някакъв се бил взривил като викал Аллаху Акбар, ти изобщо не си в час това ми е напълно ясно, напърво място знаеш ли че точно тези дето се взривяват често убиват други мюсюлмани а ? Това не е никакъв Ислям, нито имамите учат някой на такива неща, а точно обратното, вземи научи малко за Исляма прочети малко литература, благодариение на Исляма света се е развил до това което е днес и науката.

45

Мюсюлманин

преди 11 години

Просто е, вие не сте запознати с Исляма, а се учите от медиите и това което сте чули от тук и там, затова и незнаете, това което казваш Анатоли не е никакъв факт, това са неща който ти си видял в някой видео клип или чул по телевизията, ти знаеш ли че според Исляма се счита за голям грях убийството на човек, без значение дали е вярващ или невярващ или християнин какъвто и да е ? Тия дето се самовзривяват знаеш ли че често някой ги е дрогирал, затова чувал ли си ?

44

?

преди 11 години

До АнатолиАма Брайвик е християнин и на религиозна основа уби брутално 77 деца!!! Нещо да коментираш??? Всяка крайност е опасна!

43

Анонимен

преди 11 години

ДО УПРАВЛЯВАЩИТЕ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 23 ГОДИНИ. ДРУГАРИ УПРАВЛЯВАЩИ ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ ЗАЩОТО ХИТЛЕР Е ДОШЪЛ НА ВЛАСТ ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ВАС. ЩЕ ДОЙДЕ МОМЕНТА КОГАТО АТАКА ВМРО И НФСБ ЩЕ ВЗЕМАТ ВЛАСТА И КОЙТО Е ЧЕЛ ИСТОРИЯТА В КОЕТО МНОГО СЕ СЪМНЯВАМ ОСОБЕНО ЗА ВИНЕТУ. ЗНАЕ КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО СЪС ВСИЧКИ ПАРТЙИ И ПАРТЙИКИ ПО ВРЕМЕТО НА ХИТЛЕР. И ПОНЕЖЕ НЕЗНАТЕ ИСТОРИЯТА САМО ЩЕ ВИ ОТКРЕХНА ЧЕ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕТЕ КАТО ЛА.НО У ***.

42

Мюсюлманин

преди 11 години

Тези 13 човека преподават Ислям от повече от 20 години в България, това знаете ли го? Не случайно пред съда имаше толкова насъбрали се мюсюлмани на предишното заседание за да ги подкрепят, ние ги познаваме, знаем и какво преподават и сме съвсем наясно на какво са учили, такива измислени обвинения са просто една голяма глупост, и за всички тези години не е имало никакъв проблем от страна на мюсюлмани към християни и обратно, така че не се оставяйте да ви дърпат пак конците, преди избори...

41

ХИХИ

преди 11 години

Националисти хейтъри, мизерстшащи и неспособни на нищо друго освен да плюят, мразят и обвиняват всичко и всеки за собствената си некадърност. Вие сте всичко друго, но не и родолюбци. Добре, че все пак сте малцинство. Сега може да продълвите да мразите и плюете ако ще ви олекне, но няма да промени никак мизерния ви хейтърски простоват живот.Лека нощ хейтъри националисти :):):):):):)

40

забравихте ли

преди 11 години

Росен Плевнелиев: Хората не се интересуват много от Катуница.

39

Мюсюлманин

преди 11 години

Сами си създавате илюзии, знаете ли колко сте смешни отстрани, тези Имами всички до един имат лекции и материали в интернет и всеки може да ги гледа, какво учат и преподават, а вие само си създавате някакви илюзии да подхранвате злобата си, както обикновенно обичате само да плюете, ако не са ви виновни политиците, то пък си избирате някой друг да си изкарвате злобата, ами де да бяхте съсредоточили тази енергия към нещо полезно, вървете да работите нещо не да си губите времето с псувни по сайтове

38

Мюсюлманин

преди 11 години

Какво знаете вие за Левски, самите вие не знаете нищо, Левски е казал: Всичките народи в нея (България) щат живеят под едни чисти и святи закони, както е дадено от бога да живее човекът; и за турчинът, и за евреинът и пр., каквито са, за всичките еднакво ще е, само ако припознаят законите равно с българинът. Така ще е в наша България! И така е днес, ние мюсюлманите си спазваме законите в родината, и тези 13 човека който са обвинени също си ги спазват, а тези обвинения са лъжи...

37

Да оттгонорат

преди 11 години

Розовобузестите и любящи България забулени мохамеданки,трябва да отговорят,как се чувстват,когано черни,космати и миризливи араби ги учат на святост и чистота,като им проповядват Джихат-борба против всички неверници-немюсюлмани!

36

Анонимен

преди 11 години

ангажименти на адвокатите на обвиняемите. това значи, че са ги подкупили да протакат с цел да осигурят измъкване на обвиняемите

35

.

преди 11 години

Съда господин Пионка днес пусна не един , не двама , а трима престъпници , завлекли държавата с крупни суми , същия съд съди пенсионери с 200 лв пенсия , заради това че разните енерго и телекомуникационни измамници , на които сте ни продали за жълти стотинки ги мамят !!! Този съд ли да чакаме !?

34

Анонимен

преди 11 години

ПЛЕВНАЛИЕВ , БГ. СЪДЪТ НЕ Е СЪД , А СБИРЩИНА ПОДКУПНИ ИЗРО*И !!! ИСКАШ ЛИ ПРИМЕРИ??? ПОСЛЕДЕН - НЕВИННИЯТ ЦОНЕВ !!! ХА СЕГА КАЖИ , ВЗЕЛ ЛИ Е ПОДКУП ИЛИ НЕ Е ?!

33

До "аз" (1

преди 11 години

Това, което си написал, се отнася за по-голямата част от турците. Донякъде така могат да бъдат характеризирани и помаците, но, за съжаление, немалко от тях правят глупости от простотия.Изцепките в Пазарджик са *** работа, личи си по физиономиите, които видяхме по телевизията.

32

Анонимен

преди 11 години

Ало президентчето, *** мазен, ***, лакейче... ти си срам за Българите!

31

Уважете ги, бе!

преди 11 години

Как така само съдът ще решава?!Нали сме в режим на демокрация и мнението на различните общности трябва да се зачита? Едната такава общност - мърлява, брадата и фереджосана - ревеше около съда и в лицата на репортерите, когато се провеждаше предишното заседание на този съд. Ревяха:"Законът няма значение!"Щом като е така, не ги тормозете с онзи закон, който най-силно ги свързва с България - закона за социалните помощи (то друг закон за тях няма).Като е без значение този закон, спрете им помощите

30

Анонимен

преди 11 години

Мачкай тая плява гадна, само бой и е.... за тия резаняци!!

29

jan

преди 11 години

Още един предател!!Защо не реагира когато *** излязоха пред съда.Вън от президенството!