38

Анонимен

преди 11 години

Молите се на тоз дето го д*ха,каква чудотворна икона може да бъде това някой може ли да ми каже.

37

към атеистите !!

преди 11 години

Очевидно е ,че много от безбожниците тук и идея си нямат от вяра и християнска догматика ,а аргумента ,че виждаш ли религията е само за неуките и неграмотните говори само за пълната профанщина на самите атеисти... !!! За тяхно сведение-ЦЯЛА ПЛЕЯДА от учени ФИЗИЦИ -ГЕНИИ,започвайки от АЙНЩАЙН са били ВЯРВАЩИ ...!!!! А Достоевски ,Мережковски ,Киркегор, Теяр дьо ШАРДЕН , и т.н.,т.н ....!!!!Или считате ,че те не СА АВТОРИТЕТИ ,а вие сте..... !!!!!!!!!!

36

hades

преди 11 години

До бясНикакъв православен *** не съм!! Еми тогава да ги оставим и лудите да си вярват, че са наполеоновци или? БЦ нищо не е съхранила!!! Там са най-големите мижитурки, които само се спотайват и живуркат на гърба на цялото общество, и с нищо не допринасят за прогреса... Това са модерните шамани, облечени в роби и със смешни шапки!!

35

бяс

преди 11 години

Егати неверницете!Какви православни християни сте всичките бе?То е ясно че това зомбирано поколение и дрогирано не вярва на нищо и пред смъртта сте аругантни!Оставете хората да вярват и да са различни от вас!Тя Българската църква ни е съхранила през вековете!Това че днес поповете са бизнесмени е друга тема но не пречете на вярващите хора!

34

Денет

преди 11 години

Заглавието би трябвало да бъде: "Стотици *** стават за смях пред парче безполезен ***." Аман от вярващи, аман от ***. Бог е суеверие.

33

hades

преди 11 години

Колко прости хора има в тази държава просто не е истина... Вместо да се молят на една фикция, да вземат да работят и да се образоват...това със сигурност ще им помогне.И аз като бях малък си мислех, че може да има нещо вярно в религията...после просто порастнах. Религията чупи *** с лекота...

32

Пастафарианец Храбър

преди 11 години

Да видим колко чудеса ще направи тази дъска.Чудя се защо Максим не е пред иконата, а в Правителствена болница...Аре, праскайте минуси, ***!Хи-хи-хи!

31

Тъпаци-простаци

преди 11 години

Първобитния човек го оправдавам: неук, простичък - измисля си.Ама в днешни времена, много простотия , много ***.А иначе попчетата са добре. Хитряги са тееееее.Използват простотията и лапат ли лапат.

30

Анонимен

преди 11 години

Хиляди се молят да оцелеят с мижави заплати и пенсии. Като си погледнем фиша със заплатата все едно гледаме етикет в мола.

29

kalo1

преди 11 години

Нека не забравяме, че няма господ, освен в параноичното съзнание на тълпа от нискоинтелигентни ***. Но тях - нека простата вяра ги излекува от *** грип, например.

28

Мамантос

преди 11 години

Пресветая Богородице, спаси нас!

27

hmmm

преди 11 години

До Анонимен: kolko gospoda ima spored teb?

26

hmmm

преди 11 години

emi ako se schupi ikonata na kogo 6te se molqt?

25

Анонимен

преди 11 години

Когато Йоан е получил Откровението,е паднал в нозете на ангела,който му е казал да не прави това но да се моли само на Бог,който е на небето-Откровение 22:8-9

24

Пастафарианец Храбър

преди 11 години

Toва е втора или трета "чудотворна икона за тази година.Чудеса не се случват.Чудо голямо, голямо чудо, овцете си блеят.

23

емир

преди 11 години

И не си прави кумири...Ами какво е това? Зашо не се молите само на Бог, а му съдружаваате разни икони и кръстове?

22

Киро

преди 11 години

Егати балъците

21

Анонимен

преди 11 години

Noment исках да кажа... :)

20

Жоро

преди 11 години

"Стотици *** се молят на предмет." - снимка от 21 в. Noment.

19

Анонимен

преди 11 години

Трябва да се молим само на Бог,който е на небето,завършвайки с думите -в името на Исус Христос-Хората са правили много неща от невежество,но сега всеки може да го прочете.И това е Божа заповед.