7

:)

преди 11 години

до 5:Всичко работи по-добре от Windows. Човекът каза "ябълковидните", което изненадващо включва и някои други устройства, освен iOS-базираните. Например, лаптопи и настолни машини.до 4:Излишно е да се споменава Apple, очевадно е какво ще стане.Иначе, от 5 години работя на MacOS, от малко повече работя и на Linux, и намирам и двете платформи за неизмеримо по-добри от Windows. До началото на тази година работех професионално и на Windows, вече не го ползвам. Много съм доволен от факта.

6

Анонимен

преди 11 години

Линукс си е по добре. Няма кой да те следи, макар и да има кандидати.

5

до 2

преди 11 години

" Ако бъде отключена (което не е толкова просто) Windows-8 натрапчиво ще ви напомня да я активирате отново."Изключването на програмата става с 2 клик-а, а с още един изключваш и напомнянето.

4

Анонимен

преди 11 години

4Какво точно работиш с кеф на ***, че ми стана интересно ?

3

Анонимен

преди 11 години

2Колко да е трудно според теб ? Според мен е доста лесно. Виж, на ябълковидните у-ва, тази функция е неизключваема.

2

ВНИМАНИЕ

преди 11 години

Скритата функция на Windows-8, наречена SmartScreen изпраща в Microsoft информация за всяка програма, която потребителят е качил от Интернет, опитал се е да го направи или вече я инсталирал в операционната система, съобщава програмистът Надим Кобейси, открил тази функция. SmartScreen има предназначение да защитава потребителя от вредоносното програмно осигуряване. Сведенията се изпращат, когато потребителят пуска програмата-инсталатор. Информацията се изпраща мигновено, при това за всяка програма, която вие качване или инсталиране. Това е много сериозен проблем за конфиденциалността на потребителите, имайки предвид сътрудничеството на Microsoft с властовите органи и нейната готовност да предава данните на държавни структури казва Кобейси. Функцията SmartScreen е включена по подразбиране. Ако бъде отключена (което не е толкова просто) Windows-8 натрапчиво ще ви напомня да я активирате отново.

1

Анонимен

преди 11 години

Windows 8 за 30 euro ?! :) Ще се купи!