21

Анонимен

преди 11 години

хора умират от такъв шок и това няма да е последния случай,по важното е че трябва драстично увеличение на заплатите на целия персонал за да се задържи и да дойдат млади лекари и сестри в Спешна помощ,също така трябва и привилегиите които получават другите спешни служби - всичко друго е вятър и мъгла.А за да се оправи здравеопазването трябва да се премахнат личните доктори и да се забрани частни болници да работят със здравната каса.Това че ще открият едно две отделения - не е никакво здравеопазв

20

Дянков ограби Здр ка

преди 11 години

Дянков взе няколко стотин милиона от резерва на Здравната каса и отказа да каже какво ги е направил. (Станишев освен 8,3 млрд. фискален резерв, остави и 1,5 млрд. резерв на Здравната каса) Няма друга държава по света, с такова правителство, чийто финансов министър казва: "Няма пък да кажа къде са милионите. Стотици, при това. Един е Дянков - крадец и убиец.

19

Герб=геноцид

преди 11 години

Герб приватизира и ликвидира. Закриха 12 общински и 3 държавни болници. Лъжеха преди 3 години, че с хеликоптери ще извозват болните. С хеликоптери се разхожда трътката Борисов, а болните *** по пътищата, защото Герб ги остави без болници в диаметър 100 км, в труднодостъпни, планински места. Не само в планин. райони-решиха да затворят много хубавата болница в Карнобат, да ходели в Бургас, но през последните зими, пътят Карн.- Бс беше затворен за по няколко дена, заради обилен сняг. Герб=геноцид.

18

Боб

преди 11 години

Държавните болници фалират защото не се управляват добре. Правят се далавери и не се търси отговорност. Купуват се скъпи лекарства малко преди изтичане на срока на годност като някой получава пари от дистрибуторите. Хоспитализират се хора които не са толкоз болни и се държат само и само да се вземе пътеки. Други хора пък не се лекуват защото лечението е скъпо а пътеката малка. И така едни болни се влошават други не чак толкоз болни се разболяват защото някой искал да вземе пари от пътека и тн.

17

азе

преди 11 години

Бойко е ПИЧ ,ще им даде и 4 млн.,СПОКО!

16

ЕГАТИ

преди 11 години

При управлението на ГЕРБ е умрял един ,от ужилване ,а при предишните управници ,...не е умрял НИТО ЕДИН ------егати успехите!

15

до 12

преди 11 години

В Бг-Парламент ,можеш ли да разбереш ,кой е ЛЯВ ,и кой е ДЕСЕН ?Всичко е --ДАЛАВЕРА и ТЪРГАШ---23г.Електоратът е един и същ ,само където се върти в различни партии ,и се избират все едни и същи !ЕДИН И СЪЩ ЕЛЕКТОРАТ ,...ИЗБИРА ЕДНИ И СЪЩИ ,...ВНОС НЯМА !

14

gruh

преди 11 години

Дано е вярно. Само тогава ще имаме качествено здравеопазване.

13

kuk

преди 11 години

Тези на снимката са типични представители на червени прасета с тази разлика,че не стават за коледа с две думи безполезни ***. Каква помощ на кого на крадливите ви кадри на тях ли да им подарят два милиона,че на кого са тия пари, да не си се потил за тях бе прасе. Нагли сте. Но се надявам другата година да идете в трета глуха. Дай Боже, свещ ще ви запаля. Само манипулират хората а после ги знаем 20г ви се нагледахме. Да сте рязали лентички на времето сега ще мляскате калта.Мизерници

12

до И.Й.Костов

преди 11 години

Командире ,това е твоят район ,заедно с А. Доган си го разпределихте ,какво направихте за него ?

11

Анонимен

преди 11 години

Добре де аз едно нещо не разбирам.Идват едни на власт, опозицията все им показва кирливите ризи все ги изобличава все показва далаверите дето се въртят от власт имащите.После опозицията печели и почва да върти още по-големи далавери.А довчеращните властници са в опозиция и почват да изобличават...Нещо не е наред с тази система - явно не е "демокрация",а е ПСЕВДОДЕМОКРАЦИЯ.Кой ли я построи такава?Вгледайте се в биографиите им..там е ясно описано всичко.Управляват май все едни и същи.

10

Анонимен

преди 11 години

Добре де аз едно нещо не разбирам.Идват едни на власт, опозицията все им показва кирливите ризи все ги изобличава все показва далаверите дето се въртят от власт имащите.После опозицията печели и почва да върти още по-големи далавери.А довчеращните властници са в опозиция и почват да изобличават...Нещо не е наред с тази система - "демокрация".Управляват май все едни и същи.

9

Анонимен

преди 11 години

Друго не мове да е очаква от жербаглистите.

8

А.Доган

преди 11 години

ЕЕЕЕЙ, вече и БСП не ме слушат !

7

така е!

преди 11 години

Учениците от ГЕРБ ,станаха по-добри ,от учителите си ---БСП,ДПС,НДСВ,СДС!ГЕРБ---детето на ОПОЗИЦИЯТА и КОСТОВ !Защо ревете, и не си искате ---детето то е ваше ,а не на комшиите !

6

ДА БЕ !

преди 11 години

От левицата излизат ,само левАци,за това са и в опозиция!

5

Анонимен

преди 11 години

Тези неща (които са абсолютно верни) трябваше да ги заяви и автентичната българска десница,в лицето на Синята Коалиция.Но напоследък са станали толкова беззъби и свити на кълбета,че повече няма накъде.Жалко.

4

до ЛЕВИЦАТА

преди 11 години

Другари,пътищата в страната са ---ПРОХОДИМИ!

3

до опозицията

преди 11 години

За 20 г.,какво направихте ....,защо не рязахте ленти ,защо сте в опозиция?

2

...!

преди 11 години

ЛевАците отново скачат ,...нали само сВините скачаха ---"Кой не скача е червен",а който скача ,няма акъл!Опозицията няма думата ,особено изтривалките на А.Доган !