156

лъжата на комуниста

преди 11 години

Криворазбраната цивилизацияЖалкото изчадие на Людмила Живкова - храненичето й Дянков има за цел да си мислим, че сме зле заради ЕС, ама не е вярно, там хората заплащат добре на лекарите си и не си закриват болниците.Мръсното *** си мисли, че не разбираме каква му е целта - да си мислим, че от ЕС ни нареждат, да закриваме болници и да не плащаме на лекариЛъжа е и то опашатаВсеки който се интересува, знае, че в ЕС се заплаща 100 пъти повече за медицинския труд.И не ни нареждат да закриваме б

155

Анонимен

преди 11 години

Дянков сега се радва - така се намаляват разходите за издръжка на хората в БългарияТой се радва когато се закриват болници, за да се хвали пред господарите си в Брюксел

154

Анонимен

преди 11 години

До м.с. Те не са виновни-не са квалифицирани.Къде са лекарите?

153

ДИДО

преди 11 години

Фелдшери, шофьор и санитарка спасявали ужиления от пчела ..............пък накрая починал!

152

kuvkfv

преди 11 години

Еми няма лекар - няма кой да нареди да му се бие мускулно или влее венозно кортикостероид. Да се провери какво е правено.

151

УЖИЛЕН ОТ ЛЕКАРИ

преди 11 години

КАТО ЗНАМ НА КАКВИ ЛЕКАРИ СЪМ ПОПАДАЛ В СОФИЯ, ПРЕДСТАВЯМ СИ КАКВО Е ДА МЕ ЛЕКУВА ШОФЬОР И САНИТАРКА В ОРЯХОВИЦА ... БОГ ДА ПРОСТИ ЧОВЕКА!

150

Анонимен

преди 11 години

Къде си Тодорееееееееееееееееееееееееееееееееееееее???????

149

анонимен

преди 11 години

как може валя ахчиева да е против докторите. поне това не е да *** -ишки. това според мен е много голямо зло.

148

кукуф

преди 11 години

Нещата са прости:Има болести и състояния, при които се мре.Само че,в такива случаи пациентът трябва да е в ръцете на екип или лечебно заведение ,на което пациентът и близките имат пълно доверие в уменията и квалификацията на персонала.Опираме до реална възможност за избор и до организация в случая на системата за спешна помощ.За нищо от това не е виновен нито редовият спешен екип,нито редовият пациент,а организацията,осигурена или не от държавата.

147

Boril

преди 11 години

Току що гледах новините. Починаляи от ухапване от пчела е ***. Какво толкова ревете. Тези *** дето жисяха пред болницата всички са на помощи и никой от тях не плаща здравни вноски иначе искат да ги лекуват а вие тука форумците пишете без да знаете какъв е случая

146

Анонимен

преди 11 години

Защо журналистите не помолиха ***,които крещяха да си покажат здравно осигурителните книжки-веднага щеше да лъсне причината за липса на болница в района.После-държавата виновна,Герб биновен,фелдшера и той.

145

ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ

преди 11 години

ДОКАДЕ Я ДОКАРАХМЕ ФЕЛДШЕР , ШОФЬОР И САНИТАРКА СПАСЯВАТ СПЕШНО БОЛЕН. ФЕЛДШЕР - ЧОВЕКА НИ ЛУК НИ ПРАЗ ЕДИН ТАКЪВ ЩЕШЕ ДА МЕ УМОРИ С ГОЛЯМА ДОЗА ВАКСИНА СЛЕД ПОРЯЗВАНЕ С РАЖДИВА ЛАМАРИНА. ШОФЬОР ЧОВЕК КОЙТО НИЩО НЕ РАЗБИРА ОТ МЕДИЦИНА, САНИТАРКА -ЧИСТАЧКА С МЕТЛА И ПАРЦАЛА С КОЙТО ПОЧИСТВА ПОДА. ДО ТАМ НИ ДОКАРАХА ГЕРБ ,БОЙКО, ДЯНКОВ И МОГОТО МИНИСТРИ НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО/ КАЛИНКИТЕ НА БОЙКО/

144

тарикат

преди 11 години

само малко власт да имам такава болница ще им спретна на ***- ромите , че АУШВИЦ ще им се види като санаториум

143

факти

преди 11 години

Гледат да намалят броя на бъдещите пенсионер, че нали до 20 години пенсионният фонд ще бъде на 0! В кой век се намираме?! Не може такава нелепа смърт да бъде допусната!

142

войвода

преди 11 години

не е виновен Дянков ,а всички правителства преди сегашното защото позволиха да плъпнат тези гадни *** и да паразитират на гърба на народа

141

до 100

преди 11 години

Това е най свястния здравен министър от 23 год.насам, всичко друго беше некадърни докторя.

140

КАМЕРЪН ЗА ГЕРБ!

преди 11 години

ОПРЕДЕЛЕНО ЩЕ МРЕМ И НЯМА ДА ДОЧАКВАМЕ КВАЛИФИЦИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГРИЖИТЕ НА ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ. ПРОЧОТЕТЕ СТАТИЯТА - НЕ МИ ДАВАЙТЕ БЪЛГАРИЯ ЗА ПРИМЕР - АНАЛИЗ НА КАМЕРЪН ЗА ГЕРБ И БООЙКО БОРИСОВ! ГЕРБ ФАЛИРАХА ДЪРЖАВАТА ОГРАБИХА ЗДАВНАТА КАСА И ПЕНСИОНИТЕ ФОНДОВЕ НА РАБОТЕЩИТЕ ОТ 60-ТИ НАБОР НАГОРЕ!

139

Ambulance

преди 11 години

До bolka и другитеРеанимацията и действията при спешно състояние се извършват от фелдшера,когато липсва лекар,но дори и да има лекар, действията са едни и същи,дори фелдшерите могат да се справят много по добре благодарение на огромния опит който имат толкова години.За тези които философстват ще им кажа че точно така се реагира и шофьорите се включват в спасяването,защото един доктор не може да се справи сам,дори реаниматора има сестра всеки върши по нещо за това се казва екип,има ред неща които се правят и се включва целия екип-защото ако този *** беше в полето точно шофьора е този които помага на доктора(фелдшера) за да спасят човек,жалкото е че никой не плаща на шофьорите за всички дейности които вършат.Явно на вас тези неща са много далеч от представата ви за работа във филиал на Спешна помощ.И не се чудете че човек умира от ужилване-такива случаи има много по света и този не е първия нито ще бъде последен!Трябва да сме благодарни на фелдшерите че ги има и са спасили толкова хора и изобщо на екипите че продължават да издържат на този стрес ще ви питам като пуснат парамедицитекакво ще стане с вас тогава ще молите за фелдшери!За тези които имат претенции да ги обслужва реаниматор да си поръчат от МЗ или от парламента!

138

Анонимен

преди 11 години

"Тежката артилерия" се изказва! Специалистите да мълчат!

137

ГЕРБ ВИНОВНИ

преди 11 години

ОПРЕДЕЛЕНО ЧОВЕЧЕЦА Е ПОЧИНАЛ ОТ АЛЕРГИЧЕН ШОК. АКО СА МУ БИЛИ САМО АДРЕНАЛИН НЯМА ДА ПОМОГНЕ, ВЕНОЗНО ТРЯБВА АЛЕРГОЗАН И УРБАЗОН НО МОЖЕ И ДА СА НЯМАЛИ ТАМ ЧАНТИТЕ ЗА ПЪРВА ПОМОЩ СА ПРАЗНИ И ТОВА Е БЛАГОДАРЕНИЕ НАГРИЖИТЕ НА ГЕРБ КЪМ БЪЛГАРИТЕ. АКО Е ИМАЛО БОЛНИЦА И ЛЕКАРИ СА ЩЕЛИ ДА СПАСЯТ ЧОВЕКА. АКО БЕШЕ ГО ОЖИЛИЛА ПЧЕЛА БОЙКО НА ДУНАВ МОСТ ХЕЛИКОПТЕР ЩЕШЕ ДА ДОКАРА ПОНЕ ПЕТ ДОКТОРА НО НА МАТРЯЛА НА БОЙКО НИЩО НЕ СЕ ПОЛАГА-БАВНА И МЪЧИТЕЛНА СМЪРТ. ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ!