69

Анонимен

преди 11 години

Горан Брегович е най-обикновен плагиат и имитатор.Много пъти сръбските *** са го обвинявали,че се е възползвал от тяхното изкуство и после,го е представял като свое-става дума за отделни песни.Брегович постъпва мека казано,некоректно и спрямо прекрасните ни-"Мистерията на българските гласове".Лесно,се сдобис малко слава,възползвайки се от световната им известност.Тяхни песни,изпълнени от състава му-тримитаторки на бълг.певици,като ги представя пред света за "сръбско нар.творчество"?!

68

Анонимен

преди 11 години

До БоХоРавен старт от партийните централи!

67

ДИДО

преди 11 години

Прав е Брегович,така е, но без вас е по-добре,ще го преживеем някак си.............!

66

до 73

преди 11 години

Дано да не си прав! :) Аз съм родом от Смолян и го посещавам от време на време. Там вече мнозинството са помаци(в повечето случаи местните ги разпознаваме и без да ни кажат лично, че са такива), обаче хубавото е, че не малко от тях се българеят.Лошото обаче е,че наистина по селата се опитват да им промиват мозъците и това лично *** ми го е казвал.Обясняваше ми,че в селото са се били разделили на два лагера-едните твърдят,чес са си българи,а другите отричат.Правете си сметка...

65

Анонимен

преди 11 години

БатБулгар, сръбското е много по-европейска музика от помията, дето я изпълняват наште ***.

64

666! СУПЕР...

преди 11 години

не съм достатъчно сърбин, за да бъда сърбин, нито хърватин, за да бъдат хърватин, а не съм и достатъчно босненец, за да съм босненец. "....БРЕГОВИЧУУУ БРАТЕ АНАДОЛСКИ...!...БИЕЛО ДУГМЕ..РИБЯ ЧОРБА...ЗАУВЕК...!

63

Анонимен

преди 11 години

"*** са оставили дълбоки следи в културата ни, един от тях съм!"Тези "следи" приличат на следите, които оставя Азис върху гащите си след акт.

62

Анонимен

преди 11 години

Ами нормално е нещата да се вършат доброволно. Ако хората искат да бъдат помаци, ти ще ходиш да ги биеш ли, какво?

61

ПравятПомашка нация

преди 11 години

Няма националност босненец.Това са ислямизирани сърби. След като създадоха тази изкуствена, измислена нация, сега правят същото в България с българомохамеданите. Пред очите ни създават нова измислена, изкуствена помашка нация, за да откъснат Родопите от България, както разпокъсаха Сърбия Но за разлика от сърбите, които се съпротивляваха, антибългарското правителство ще ги даде доброволно. Борисов прави общи заседания с турците, среща се постоянно с приятелите си Ердоган и от Катар и Сауд Арабия.

60

Калоян

преди 11 години

*** И КУЛТУРА ДВЕ РАЗЛИЧНИ НЕЩА . КАКТО ВСЕ ЕДНО ДА СМЕСИШ ОЛИО С ВОДА !!!Нямат нито култура нито възпитание ,а са една ......... раса живееща на гърба на държавата и народа !!!

59

Хан Крум

преди 11 години

Тоя пак е пият и надрусан. като му харесват *** защо е отишъл да живее във Франция ами не си е седял в катуна?Просто разчита на тях да му гледат глупостите.То и нашите комунисти на времето ни разправяха колко е гадно на Запад пък все се натискаха да живеят там.Нищо ново.

58

БатБулгар

преди 11 години

Сърбите нямат фолклор. Техния фолклор е бил български докато не го заменят Австрийците.... след това вече няма сръбски фолклор.. има смесица от ***, български и духова музика. Ако Горан Брегович се чувства ***, аз не. Аз съм Българин, имам си музиката, традициите, носиите, песните и танците и не ме интересуват сръбските ***. Българските *** много добре изпълняват българския фолклор, друг е въпроса дали искат :) Няма *** сватба без хора и ръченици!

57

Анонимен

преди 11 години

не му харесвам музиката ако сръбската е *** музика то Българската не е.преди не е била *** -фолклора ни е уникален -сърбите копират *** музика .а колко окрадоха от нашия фолклор .

56

chicago

преди 11 години

Така както Брегович ги описва почвам да се замислям дали пък българските *** не са някакви мутанти.Гледам филм за Калафат,там *** отглеждат зеленчуци занимават се с животновъдство,наште само гепиш -бегаш.

55

някой

преди 11 години

ББ е фен на Горан Брегович. Правете си изводите.

54

щирлиц

преди 11 години

Стига ни навирахте в очите тази гнусна сръбска ***,която ни залива откак започна "демокрацията"(че и от по-рано).

53

Здраво милещ

преди 11 години

Просто *** трябва да бъдат избити.И ако не бъдат избити навреме те ще ни завладеят и ще ни съсипят и изтрепят.Европа толкова ли е сляпа и глупава че да не вижда заплахата от *** ЧУМА.Не да бъдат изгонени трябва,а да бъдат избити!!! Напълно съм съгласен с теб защото те не са хора,а ***.А когато бъдем нападнати от чума,краста кърлежи хората вземат мерки.Само се чудя българите докога ще търпим *** ***???

52

Аз Казах!

преди 11 години

Расистите никога открито няма да кажат, че са такива. ха , бати умника .. аз съм расист и съм горд с това и ще продължавам да бъда расист , към всеки , който го заслужава ..то хубу да живейш ден за ден , ама нормалните хора го правят само като са на почивка , а не когато трябва да работят , да гледат децата си и да имат обществени и социални ангажименти , затова горане ... много ми падна в очите в с този опит за изкуствена пропаганда и насаждане на ненужна търпимост

51

Ариана

преди 11 години

Eдин от тях е...нали е сърбин.

50

Georgi

преди 11 години

Bulgarina ima volsko turpenie ,i tolerantnost grani4eshta s glupost.niama nito edin narod na bulkanite koito da e tolkova toleranten.S *** mojem mnogo lesno da se opravim ,kato im davame decki samo za dve deca,i gi prinudim da u4at i da rabotiat,i da spazvat zakonite, v Gurcia sushto ima *** no tam spazvat zakonite i nesmeiat da guknat,i da se gavriat s gurcite i grutckata durjava,zashto shte budat sma4kani.