185

666! СУПЕР...

преди 11 години

....МАНИ ГИ НЕШТАСНИЦИ... И КАТО МИНЕ МОСТА ШЕ ОДИ ДА СЕ ИЗПИКАЕ У РУМУНИЯ И ШЕ СЕ ВЪРНЕ ШТАСЛИФ...!...ЗА ПО НАГОРЕ ИСКАТ ?...И ТО ФИЛЕ ГЕЛДЕ...!...ДО СЕВЕРНА РУМУНИЯ И ГЕТ БЕК...!

184

Анонимен

преди 11 години

И като го откриете тоя мост какво? Нали знам какъв е пътя от Видин до Ботевград. А да не говорим, че проекта беше за магистрала "Бонония" с тунел под Петрохан и високоскоростна ЖП отсечка от Видин до София. Сега няма ни път ни ЖП, какво ще го правите тоя мост без комуникация до него не ми е много ясно. Май единствените пътуващи по него ще са местните амбулантни търговци, но с таксата от 6 евро отиване-връщане и те са под въпрос.

183

Пеко

преди 11 години

Кво злобеете бе Моста си е супер възможност за цела Видинска и монтанска област.Знаете ли колко време го чакаме?

182

666! СУПЕР...

преди 11 години

им вземат паспортите "....С ДВОИНО ГРАЖДАНСТВО СМЕ БЕ ХЛЕБАРКО...ОДИ ТАНЦУИ ПО МАСАТА КАЗАЧОК...!

181

Българче

преди 11 години

Отивам да хапна лютеница със сирене.

180

От Монтана съм!

преди 11 години

С Дунав мост-2 ни се отваря път до центъра на ЕвропаОт това по-голям кеф здраве му кажиКрай на безработицатаЗаминаваме за Чехия или Германия.

179

Ангел

преди 11 години

на първо място трябва да е народа после всичко останало

178

Анонимен

преди 11 години

гадна нагла самовлюбена мутра ,що е то тиква

177

Анонимен

преди 11 години

Stroim infrastruktura unishtojavaiki naciqta. E*a si politikata...

176

Ангел

преди 11 години

СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ Е НАСТРЪХНАЛА СРЕЩУ ББ И ГЕРБ ТАМ НЯМА ДА ИМАТ И 1% ГАРАНТИРАМ ВИ.

175

ред

преди 11 години

ЩОМ НАРОДА ТИ Е БЕДЕН И ЖИВЕЕ ЗЛЕ -НИЩО НЕ СИ НАПРАВИЛ,ЗАТОВА НА ИЗБОРИТЕ ШУТ

174

666

преди 11 години

До 666! СУПЕР...ИМА ТИ ЩАМПА НА ГЛАДКИЯ МОЗЪК,ПИШЕ *** !!!!!Не съм Комунист не съм и Капиталист ама ако бях някакъв щях да искам да им вземат паспортите на такива плитко умници като теб и да търсят по беля свят своето място.тук е пълно с такива като теб,аман от вас

173

вас

преди 11 години

МАЙТАПА НАСТРАНИ ,ДАВАЙТЕ ДА МАХАМЕ ТАЯ ТИКВА ОТ ВЛАСТТА ДОКАТО НЕ Е ПРЕКАЛЕНО КЪСНО ,И ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА НЕ ИМАЛО ТАКАВА БЕДНОСТ И БЕЗРАБОТИЦА.

172

Анонимен

преди 11 години

ей тва българите много *** бре открили им мостами хайде минавайте - ама неколко пъти ще ви го откриват докато преминетеееедна кошничка лентички ще изрежат докато го открият за радост на дето пеят за бат си бойко

171

Анонимен

преди 11 години

Не знам за моста, ама оня *** най в дясно на снимката с превръзката на ръката ( Московски ) доказва, че медицината за министри и "рая" не е една и съща : - ( Аршина ли е друг ? Други превръзки ли правят нейеде:-))) ) Или да попитаме Атанасова ?

170

Варнево

преди 11 години

Някой сети ли се да отбележи, че западналия северозапад ще живне с коридора от Румъния към Гърция? И за протокола, аз съм от западналия североизток...

169

до 187

преди 11 години

питай другарите защо четри години направиха два дирека за половината сума и кмета на видин дето продаде общинската земя дето трябваше да е моста за да може държавата да я очужди и да плати обищетение

168

до 189

преди 11 години

все пак е взел само комисьонна, а другарите всички пари

167

ha ha

преди 11 години

ако се абстрахирам от това какъв е Бойко, виждам, че този човек прави нещо, а като се замисля за предишните, май само разваляха. Лично мнение.

166

Анонимен

преди 11 години

"Нещата, които се построиха или строят сега, комунистите не ги построиха и нямаше да ги построят с десетилетия! Просто се радвайте, че моста вече го има!"Че той си беше бая напреднал тоя мост. На Боко му остана да пререже лентичката.