23

Филип

преди 11 години

Да всички са там висококвалефицирани хора и затова сме потънали до шияата в криза. Ще ми каже ли някой защо щом толкова умни хора работят там, а с ме толкова зле??? нали уж са умни незнам си какво още.........пълни глупости по цял ден нищо не правят, помислите само ако правеха,нямаше да сме в такава рецесия... а глупавия данекоплатец блъска, като побъркан и им плаща прещявките на тези мушенници в скъпи костюми.

22

омръзна ми

преди 11 години

Понеже са много кадърни .затова ни докараха "кризата"!!!и допуснаха гръцката криза в частност.

21

Филип

преди 11 години

еререр

20

до 14

преди 11 години

мегапроекти в криза не се строят------------ Я ти кажи какви проекти се строят в криза? :)

19

Анонимен

преди 11 години

Европейският съюз търси интелигентни хора със социални познания, които са силни в определена сфера. И разбира се, хора, които са мотивирани да работят за цяла Европа.---------------------- Това автоматически изключва всякакви бетонноглави националисти, атакисти, русофили и прочие коне с капаци.

18

вижда се ясно

преди 11 години

Тази статия е изготвена от цял отдел със въпросните заплати, а шефът му с трикратно по голяма я е пуснал по медиите.

17

Анонимен

преди 11 години

Глупости! Когато говорим за евродепутати, това с клатенето на краката си е самата истина!

16

даааа........хм.....

преди 11 години

Какво неясно има в това пиарско заключение, аз го подкрепям напълно. Никой не си клати краката докато спи, най много да се размърда да се почеше насам натам.

15

Анонимен

преди 11 години

Аз съм N 20, 'Кристалния дворец' се казваше разказа, извинявам се за грешката.

14

Анонимен

преди 11 години

Турският писател Назъм Хикмет имаше една много хубава приказка 'Стъкления Дворец'. Потърсете в гугъл, и ще разберете колко истини са описани в нея.

13

KRIMENA ST ZAG

преди 11 години

4ODOMIR tvardi oporitu f svoi raskas-fiiliton,4i NUMEN-KLATURA ide ut klatene na krakata faf kanzilariata-dimek SINEKUR

12

Анонимен

преди 11 години

Идеалните кандидати са празноглави, но борбени. Съчетание от *** и упорит, човек, за когото Брюксел звучи като манна

11

тя

преди 11 години

До A3 А ТИ КАКЪВ СИ, БЕ ДУПЕДАВЕЦО, ЧЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ СМЕШНИ?!

10

Калоян

преди 11 години

Аз познавам само един човек, той е ИТ мениджър там. Като цяло не знам по какви проекти работят, но е изключително кадърен, малко странен, но няма как!

9

Анонимен

преди 11 години

Убеден съм,че всички там са висококвалифицирани добре образовани експерти.Само такъв гений след години мислене може да роди идеята да се слагат кукленски къщички на прасетата или перденца на кокошките.Някой знае ли ,че последната помпозна сграда на ЕП струва няколко милиарда евро.Пари хвърлени на вятъра защото мегапроекти в криза не се строят.Особено ако мегапроектът е "лежалнята" на 20000 добре охранени нищоправци.Тоест от тук насетне ще прави само разходи.Кво да ги коментираме-гнила работа.

8

Анонимен

преди 11 години

За най-апетитните длъжности корупцията е ужасяваща.

7

уъ

преди 11 години

Наблюдаваме, че от толкова работа който и да е влязал там не е отслабнал. 20 хиляди кандидати искат много да се потят и да "копаят" облечени в армани.

6

Анонимен

преди 11 години

Под клатене на крака или нещо друго за чиновниците трябва да се разбира преливане от пусто в празно. КОй са подходящи - хора без съвест със сложени наколенки и килимче под мишница.

5

Ziko

преди 11 години

Brat mi raboti v Buxselizkarva super pari4ki.Mejde drugoto kupuva i prodava koli na Bilgari,Poliatsi i Rusnaci.Kato zavirsha iz4ezvam i az.Leka ve4er

4

A3

преди 11 години

Jena mi raboti tam.Do Anonimen: Kato ne mojesh da stignesh grozdeto, to se okazva kiselo. Mnogo ste smeshni bulgarite, chestno.