100

Castor

преди 11 години

Голям си го набиха, като ни плашиха с кризата в Гърция...Те имат заплати и пенсии, които могат да бъдат намалени. Ние какво имаме?! Как според Дянков след 5 години средния българин ще е по - богат от средния грък, хич не ми е ясно. Трябва да вдигат заплати и пенсии по 70 - 80% на година! Иначе сметката не излиза! Какъв е извода?? Демагогия и лъжи...

99

emos

преди 11 години

Ассс като пенсионер предлагам.Всички дружно да се откажем от 2та лева коледни добавки и да се насладим колко сме добре,пък византииците нека се пукат от яд колко са зле с тия 400евра

98

Nemeca

преди 11 години

До 110Виждам какво ти е отношението към баща и майка. По принцип бих те нарекъл ***, но честно казано ми е жал за такива *** с психични отклонения. Защото видяхме какви ги забърка пожарникарския *** и неговата пасмина. Пълен фалит на държавата и безработица. И дори да е за БСП, пенсионерите са си заслужили правото да гласуват. Бойко купува *** гласове - гласове които нямат право да гласуват, защото и стотинка данъци не плащат. Предполагам и ти също.

97

Фалконе

преди 11 години

Дянков махайте плоския данък!!!Хората изнемогват!!!!

96

Счетоводителката

преди 11 години

До 108 - Анонимен - "Най-верояно е открито и доказано,че сме най-интелигентната нация"Със сигурност индивиди като теб категорично опровергават подобно твърдение!

95

Счетоводителката

преди 11 години

Дянков да раздава по 100 кинта на пенсионер срещу предаване на личната карта до приключване на изборите догодина. Така сенилните дъртаци, гласуващи за стоклетницата, ще загубят право на глас и няма да застрашават с малоумието си бъдещето на страната! Дъртите червени *** да се лишат от право на глас! Казах!!

94

фа

преди 11 години

"... и да разпускаме седянката?.."

93

Анонимен

преди 11 години

аз като ви казвам, че има някакъв световен заговор срещу българите... Най-верояно е открито и доказано,че сме най-интелигентната нация и доказателствата за тракийския ни корен се крият много умело и се прави всичко възможно за тотално смачкване и геноцид чрез всички "мирни" методи, защото не може просто да ни избият като кучета... а знаете в нормална среда и нормална надпревара, кой може да стане номер 1 - по-интелигентния естествено.

92

Вейдър

преди 11 години

До АЗЕ ами явно идва и нашето време да си ходим от БГ и да оставим *** с парламента да си оправят държавицата

91

Анонимен

преди 11 години

Това розово фламинго как е отворило устата си само,като че ли нещто ще лапне ....

90

Анонимен

преди 11 години

Дянков го жегнало от писмото на 15-годишната Марина Сидерова и ще даде най-вероятно по 20 лв. надбавки на бабичките за коледа. По същото време в "потъналата" в дърлогве Гърция ще раздадат по 400 евро надбавки.

89

54067

преди 11 години

*** гадове дянков , борисов , цветанов , станишев , овчаров , догановци , яневци , царе , милиционери и други подобни кукли на конци . stojte si w koìchnata i gruhtete dokato mojete .

88

Жоро

преди 11 години

Мин.Дянков, тя вашата декларация прилича много на габровския виц: "Ако слушкаш тати ще ти купи захарно петле, ама не сега". Та и вашата: МС може да даде на пенсионерите коледни добавки ама друг път. А стига подигравки, не разбирате ли,че догодина през юли ние ще ви отговорим: "Ние ще ви изберем ама не сега, а друг път". Можете да бъдете сигурни за разлика от казаното от вас, че ще го направим. За първи път виждам вице и министри, които работят срещу себе си.

87

АЗЕ

преди 11 години

Какво ще правим ...?Никой няма да иска да управлява в Бг!

86

ХХЛ

преди 11 години

Според мен тия са решили сами да си ходят и сега целта им е да забатачат колкото се може повече каши, за да е трудно на следващото правителство. Не е нормално за един месец толкова издънки да направят: то не бяха ливи по депозити, плосък данък, Белене, пари за футбол...разходки със секретарки...Или са пълни *** или искат умишлено да паднат от власт

85

Анонимен

преди 11 години

Е джанкоф така кажи! И аз ще платя данъци когато те обесят публично. :D

84

ша мреш де ша одиш

преди 11 години

проблема е че и кино няма ... нито цирк. нито хляб ... само ченгета и *** ама и те ще изпукат .

83

м-р Дянков

преди 11 години

И все пак ,...ОБЕЩАНИЕТО ,НЕ Е КАТО ДАВАНЕТО !

82

Дянков

преди 11 години

Кой сега е номер едноооо?

81

Анонимен

преди 11 години

DQNKOV 3 GODINI NQMASHE 4E SEGA LI 6TE IMA ZASHTO LAJETE HORATA ?ZA TIQ GODINI SASIPAHTE MALKIQ I SREDNIQ BIZNES NIKAKVA SOCILNA POLITIKA SKOK NA CENITE I BEZRABOTICATA !PO NEKOMPETETNO I NEKADARNO PRAVITELSTVO BALGARSKATA ISTORIQ NE POZNAVA