214

АНОНИМЕН

преди 11 години

Защо е толкова голяма топордията за Белене,а никой нищо не казва за Козлодуй,явно има интереси и сега се ритат по кокалчетата и надцакват,но се пита кои са кукловодите ????

213

възмутен

преди 11 години

540 000 човека са разписали подписката за това да има ли референдум за строежа на БЕЛЕНЕ! Аз съм един от тези хора! Този референдум, който ГЕРБ ми предлагат не този, за когото се разписах! Че аз не съм убеден, че като се съберат необходимия брой гласове в полза на ядрената енергетика няма да започнат да ми изграждат 7-ми блок на Козлодуй и отново разходи за проучване, консултации и тем подобно точене на пари. На тези нямам и грам доверие и ме съмнява, че си имат някакви тайни договорки в енергетиката, които така настървено защитават с тази подмяна на въпроса!

212

Анонимен

преди 11 години

Ленти реже,магистрали строй,трие нас-то от предишните .Иска Стнишката увеличение на пенсии и други,ами да стисне за гушата Масларката,не само пари ,ами и газ може да пусне,Румен Петков да иска от Галеви нали за това му даваха да мълчи ,а пък овчарчето с неговите централи да дава ток на бедните,нали на това ви учи комунизма.

211

Писа ръка божия

преди 11 години

След хиляда години в България ще бъде открита първата свръхскоростна жп линия София- Варна, по която от столицата до морската ни столица ще се стига само за час и половина. Тогава двама дяволи ще извадят Първият пожарникар на Републиката от казана с катрана и ще го доведат да пререже лентичката при откриването на линията. Ха, да ни е на хаирлия!

210

писна ми

преди 11 години

Тъпата тиква пак не е разбрал кой има право да подписва такъв договор. А мишока Дилянчо какво може да обясни ,като по това време когато са се водили преговори сигурно още си е бъркал в носа и е ядял изваденото.

209

Анонимен

преди 11 години

До 232Вие сте свикнали да се дупите: на руснаците, на турците, абе на всички, които ви поискат и си платят добре!

208

Анонимен

преди 11 години

Поне знаем,че е истински мъж и си заслужава дупенето, а сер ГЕЙЧО го е страх и от един подпис.

207

ФАКТ

преди 11 години

Токъ,който изнасяхме за Турция преди време ,беше 3 пъти по-евтин ,от този който ни го продаваха на нас в Бг ,...НАШИТЕ Бг-БИЗНЕСМЕНИ,......Е?

206

Анонимен

преди 11 години

От спин лесно ли се умира?

205

Аз

преди 11 години

До 222Ако договорите за закупуване на зелена енергия не бяха така нагло насочени към определен кръг от хора, сега тази въпросната енергия можеше да е в пъти по-евтина от всички останали източници. Защото реално разходите за изграждането на една перка са около 1-2 млн. лева и до там. Няма разходи освен елементарна поддръжка и контрол, което са нищожни разходи. Та въпросната цена на тая енергия прави тока в БГ скъп, ако все още не ви е ясно.

204

ДО 222

преди 11 години

Защо мислиш ,----като българин ...?Германците гледат по-далече от носът си ,....искат БЕЗОПАСНОСТ В БЯЛАТА СИ ДЪРЖАВА !

203

до 221

преди 11 години

Р.ОвчЪ., защо не ОБЕЩАЕ ,....ПО-ЕФТИН ТОК ?И.Й.Костов е прав :И да се построи АЕЦ-Белене ,токът няма да стане по-ефтин ,...НИКОЙ НЯМА ДА ПОЗВОЛИ ,ОСОБЕНО Р.ОВЧЪ.,И ДРУГИТЕ ОЛИГАРСИ В Бг

202

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен:Върви в Турция,какво правиш тука?!И после ще се върнеш и ще разправяваш как са те опъвали,ей така!!!!

201

Ангел

преди 11 години

НЯКОЙ КАЗВАТ ЧЕ АКО ИМА АЕЦ ТОКА НЯМАЛО ДА ПОЕВТИНЕЕ,ДОСТАТЪЧНО Е ДА НЕ ПОСКЪПВА ЗА 20 ГОДИНИ НАПРЕД ПАК Е ПО-ДОБРЕ ОТ ТОВА ПОСТОЯННО ДА СКАЧА НАГОРЕ.

200

Анонимен

преди 11 години

Червените щом видят в заглавието Станишев налитат като мухи на л-но.

199

ред

преди 11 години

Няма да строим ,затваряме всичко, ние сме богати нямаме безработица,тия милиардите печалба ще ни дойдат повече,къде ще ги слагаме.

198

Аз

преди 11 години

До 213Абе бот, Конституцията на Р. България НЕ позволява въпросът в референдум да бъде формолиран по този начин. Първоначалната формулировка е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА. И това не е случайно. При референдум не е позволено да се назовават конкретни обекти като "Белене" , "Козлодуй" и т.н. А и освен това въпроса е формулиран така, че да могат освен привържениците, и тези които не са сигурни в позицията си да заемат исканата от БСП такава. Та въпроса в подписката на БСП има за цел точно това..

197

Ангел

преди 11 години

НЯМА БЕЛЕНЕ НЯМА ГЕРБ ТИКВО

196

Анонимен

преди 11 години

Проблема не е в Белене,продадени са другите мощности.Едни продадени,други разграбени.Каквото имаше се продаде,другото се изяде.А ние стояхме и блееехме.Обаче не е свършило,ние пак си блеееем.А те пак ни крадат.МЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

195

Аз

преди 11 години

До 206 продължениеEстествено, че тока няма да поевтинее от Белене, поне не и в първите 15-20 години докато се изплати. А и факта, че Германия и Швейцария, може би най-добрите икономики в Европа, решиха да преустановят ядрените си програми е достатъчно да те замисли защо го правят? Да не говорим, че сме земетръсен район, цената обявена от братята руснаци е бая висока и т.н.