34

do Ацета

преди 11 години

6to e to "makedonia" ?iade le se pie le se ?

33

Ацета

преди 11 години

Зошто не напишете дека се биле во Македониа??? Каква Бугариа се Мелник и Сандански!?

32

Дядо Петър

преди 11 години

Жалко, че не знаят български.Иначе най-много щяха да бъдат впечатлени от изцепките и идиотщините, бълвани денонощно от Рапона.А ако поживееха у нас поне малко, ЩЯХА ДА БЪДАТ ПОТРЕСЕНИ КАК МОЖЕМ ДА ТЪРПИМ ТИЯ РАЗБОЙНИЦИ ДА НИ "УПРАВЛЯВАТ".

31

турчин

преди 11 години

Българинът не умее да се рекламира.Не умее да показва добрите си черти.Не умее да показва добрите страни на държавата си.Не умее да даде такава представа за себе си, която да се продава.А иначе разполага с прекрасна природа, прекрасна вода, мек характер и интересни народни песни, танци и кухня.Малко правилен мениджмънд (предлагане) и нещата могат да се оправят.

30

typija BYLGARIN

преди 11 години

kolko si typ 37 horata umirat ot glad a toja GERB vtori mandat samo sluzeben kabinet tija parti v BELENE zatvora

29

екскурзовод

преди 11 години

Други щяха да са им впечетленията от гостоприемството и "качествените" вина придружени с екстремните срещи и изживиявания в България, ако германците бяха съвсем обикновени туристи !

28

Сиктир

преди 11 години

Най обичам като тръгнат така некви западняци и ние местните тука им се дупим, а те само кат некви владетели хвалят хвалят а отзад си мислят тия роби тука как са още живи, как да ги изцакам........А ние тупите робски булгари щастливи щастливи ейййййй някой голем западняк е дошъл да ни оцени..... Като че ли ние не си знаем че нашето си е хубаво, или поне беше.....

27

Анонимен

преди 11 години

Всеки е доволен когато всуси само от добрата страна на България !

26

Анонимен

преди 11 години

30 е до 20

25

Анонимен

преди 11 години

Нещо за Азис не казаха ли? Не може да не им е харесал.

24

jan

преди 11 години

Изтегли си "Ancien aliens".За да разбереш, че човечеството не е на три хил. години, а на десетки хиляди, ако не и на стотици. И че историята не се върти около траки, гърци, шумери, прабългари ...... Всички те са остатъци от древни цивилизации загинали вероятно от глупост като твоята. Може би само тя е вечна.

23

Анонимен

преди 11 години

Ако не се сети някой да ги покани, няма и да дойдат. По нищо не си личи че сме държава в ЕС. Приличаме по скоро на колония на Турция Русия от време на време и САЩ.

22

до 20

преди 11 години

Ти да не си живял по това време?

21

До 25

преди 11 години

Не всички българи са такива, но си прав.

20

Анонимен

преди 11 години

страната преди беше чудесна , но българите са лъжливи,крадливи и много коварни.

19

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Значи първо "дегустират" виното и после посещават културните паметници !!! Ще им хареса ,те и германците вода не пият като българите !!!! Голям майтап , "порядъчно пийнали" разглеждат културни паметници !

18

Анонимен

преди 11 години

Не мога да обичам държава, в коато не ми се е случило нищо хубаво, в която няма и да ми се случи нищо хубаво и която е пълна само с катили, ***, ***, крадци и мошеници, егоисти, мислещи само за търбуха си. Държава, в която не можеш да си позволиш лукса следваш мечтите си, а само да оцеляваш физически като да си животно.Такава държава по-добре да изчезне или да се промени издъно като се започне с населяващия я мат'риял, защото всичко се корени именно в него.

17

Анонимен

преди 11 години

Имаме прекрасна страна. Дано не я затрием...

16

Анонимен

преди 11 години

До 17 Добре ,че не им е направило впеатление с хора пишещи коментари като твоя Човек трябва да се гордее с Родината си ,каквато и да е тя Да не мислиш ,че в Германия всичко е върха и еврото расте по дърветата и няма *** за по 40-50 евро и то германки .Или като се натряскат не пика.т по улиците директно и то немци .Явно не си излизал от селото си .

15

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

КОГАТО ТРАКИТЕ СА НАСЕЛЯВАЛИ ТЕЗИ ЗЕМИ....ПРАБЪЛГАРИТЕ ОЩЕ НЕ СА БИЛИСЛЕЗЛИ ОТ ДЪРВЕТАТА В АЗИЯ....СЛАВЯНИТЕ ПРЕТОПЯВАТ ПЛЕМЕТО НА АСПАРУХ....ЗА ДА СЕ ПОЛУЧАТ...СЕГАШНИТЕ ***.....