53

Анонимен

преди 11 години

54 кой ти каза , кефя ви се на простотиите , защото простотията ходи по хората а не по животните , а времената са си много хубави , ти да не би да страдаш за заводския стенвестник , недей да лъжеш и на теб ти харесва днешното време но няма да си го признаеш.

52

Анонимен

преди 11 години

53 - по полека с нервите мошенце ,ще ти трябват ,защото идат много тежки времена за вашето презряно и крадливо племе

51

Анонимен

преди 11 години

44 целуваш ли иконата на мадоната с младенеца целуваш ли я следващия път като я целунеш да си спомниш че отдаваш почит на евреи *** ниеден.

50

Анонимен

преди 11 години

50 тик так тик так ку ку , време е за хапчетата

49

само в Бг

преди 11 години

ФЪФ Бг няма разузнаване ,защото ИЗТИЧА информацията ,от най-високо ниво ,корумпирани държ.институции и власт сраснала с престъпниците,след което и разузнавача бива ---"ИЗПЪРЖЕН",....на момента !

48

24

преди 11 години

Някой по-долу възропта,че споменах антихриста.Както сега се водят войни(и се насъскват такива)срещу тези,които не признават,че ционисткият Франкенщайн е Израел от Библията,така утре антихриста ,който ще се обяви "Христос и Бог" ще изиска ВСИЧКИ ДА ПРИЕМАТ ЧИПА И КОЙТО ОТКАЖЕ ДА НЕ МОЖЕ ДА ПРОДАВА И КУПУВА !

47

Vasko

преди 11 години

И ние така, но надали скоро ще ни огреят някакви резултати. Плевнелиев е заобещал от месеци, че по темата с атентата се работи ефективно, но зесега виждам само, че се харчи ефективно за постоянни международни визити, до посещения я в САЩ, цяла Европа и Близкия Изток. Това са огромни разходи, които са безсмислени на фона на 20%-та ни безработица. Росен не е Обама. Всеки трябва да се простира според чергата си.

46

Бг

преди 11 години

Защо не си признаем ,...нямаме потенциал за да разкриваме този атентат !Без разузнаване ,нищо не се постига !"Признат грях ,половин грях".

45

атом

преди 11 години

тия политици направо ме убиват с техните изказвания за братската обич и любов между народите.ще се спукам от смях.реалността е коренно различна и валидна не само за Бг.от старо време си е мода тези прегръдки,целувки и едва ли не обяснения в любов на ръководителите на държавите,като в същото време си мислят "ах ваща ***-*** ***". Колко двуличие има по този свят и то в най-официална форма.Особенно ме изкефи когато плевнята скръцна със зъби на терористите.те горките сигурно се накъкаха от страх.

44

ДОООБРЕ,..

преди 11 години

НЯКЪДЕ КЪМ ---2150 година ,може и да дочакат !Няма държава в ЦЕЛИЯТ СВЯТ ,без вътрешно и външно разузнаване ,....ЕДИНСТВЕНО В Бг ---НЯМА ТАКОВА !За какви РЕЗУЛТАТИ ГОВОРИМ И ЧАКАМЕ ...?

43

D. Yankova

преди 11 години

Така като гледам стиснали са си ръцете с каква официална позиция по случая да излезем, а на Роско вероятно са му обещали 100 компютъра за новия тех парк, който се е превърнал в смисъл на мандата му, а това че младите хора си хващат пътя не е важно. Доста странен ми е целият този цирк, който се заформи с Израел, а с преговарящи политици като наивния Плевнелиев определено каквото и да излезе няма да е в наша полза.

42

Анонимен

преди 11 години

Хора какво сте седнали да влизате в дискусия с юдите ,не разбрахте ли ,че евреите са най-долната *** бродила някога по земята ,затова нулево внимание и пълно презрение към тях ,а ,че светът се променя вече е ясно и на децата и на ционистите им дойде края ,много скоро ще им се види светът тесен

41

24

преди 11 години

Йерусалим където Господа ни Исус,Месията беше разпънат и закован с пирони ,е интернационален град по петиция до ООН на евреите живели там неприели ционистката окупация на Палестина.ЕС е осъдил строеж на жилища за ционистки заселници на окуп.територия.Нетаняху заявява това обаче,посещавайки окуп.част-"Строихме в Йерусалим и ще продължаваме да строим в Йерусалим".КЪДЕ СА САНКЦИИТЕ СРЕЩУ ОКУПАЦИОНЕН РЕЖИМ ПРОДЪЛЖАВАЩ СТРОЕЖИТЕ ПРОТИВ МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО?

40

shitty old man

преди 11 години

Този Плевнелиев не може да се отърве от похвали , а в действителност той самият нищо съществено не е встъпил за страната откакто е встъпил в поста на президент.

39

do 39

преди 11 години

А пък вие престанете да се правите за най -умните каквито не сте.Видяхме на какво положение е БГ,всеки ви се подиграва,и никой не ви иска.Най ниските заплати ,и.т.н само със лаене не става,трябва и акъл))

38

до 39

преди 11 години

Хахаха,затова колко войни сме водили,щото сме срахливи)))***,незнам кой паратизира ама май си ти.Яд те е много че другите успяват,а ти не.Не е лесно да си ***,некъдърник,и без пари)).

37

Анонимен

преди 11 години

36*.........тче по големи страхливци от вас има ли... ,затова винаги все чакате друг да ви върши мръсната работа -воините ,та в тая връзка ти ли си седнал да лепиш квалификации на човека дали бил(срахлив) или не ,той поне си е в родината България ,а не като тебе да паразитира в чужда държава да яде български хляб и да си ръси гнусната ционистка пропаганда .................

36

до 37

преди 11 години

Скоро посетил ли си психиатъра си??,май не съветвам те да го посетиш

35

24

преди 11 години

Терминът"циониската война срещу Германия"е от еврейския сайт"Тора евреи срещу ционизъм".Да не забравяме,че крайната цел е слагане на ръка на светите земи и построяване на храма,в който както знаем ще седне един мъж(който ще бъде антихриста)и който ще владее целия свят и ще преследва и убива всички,които не признават,че той е Христос Месията.

34

do 34

преди 11 години

Я по кротко ***.Тука само във форума си силен,ама ако ти опре някой от ЦАХАЛ,ще си напълниш гащите.Айде сега отиди и се скрий под полата на майка си