42

да

преди 11 години

Всички българки, които съм срещал в Швейцария са били ***, независимо от официалната им професия като сервитьорки, музикантки, консултантки....Сериозно, други не съм срещал, а ходя там често!

41

до оная

преди 11 години

Аз лично с по-жалки сребролюбци и по-ограничени /духовно и професионално/ хора не съм работила. --Да бе, тия гадини изобщо не уважават компаньонките, ***, проститутките и другиге работещи без ***! Мани го!

40

от една друга до 52

преди 11 години

Е и аз живея в Швейцария, но не споделям Вашия ентусиазъм за добре устроена и социална държава. Това ще Ви го каже всеки, който е живял наистина добре и спокойно в Скандинавските страни и в Германия. Тук на почит са само тези чужденци, които донасят нещо на държавата /било пари или скрито имущество/, а всички останали /които "вземат" според швейцарците/ не са толерирани, а даже открито дискриминирани. Аз лично с по-жалки сребролюбци и по-ограничени /духовно и професионално/ хора не съм работила.

39

една

преди 11 години

До номер 30-да, забрави и над 200 000-на добре обучена и оборудвана армия. А българската колко остана?

38

една

преди 11 години

До 41 - смшено е да сравняваш Грамания и Франция например със Швейцария. Нивото е много по-ниско във всяко отношение. Фактът, че не са изпростяли дотолкова, че да влязат в европейския съюз, говори достатъчно. Държава, която цари ред и законност, висок стандарт и уважение към хората. Да, всичко е по-скъпо, но и заплатите са много по-високи. Интересно, защо тогава напливът от желаещи французи, немци и италианци тук е огромен. Ми да си стоят в техните кочини щом е толкова прекрасно.

37

една

преди 11 години

До номер 9 - да, много е изгодно да кажеш, че Швейцария не е това, което си мислят повечето. Гроздето е кисело. От години живея и работя тук. Това е една от най-нормалните и добре устроени богати държави, в които съм била през живота си. А съм била в много. Или си задължен по някакъв начин да участваш в масовата хипмноза на българския народ, че дори и Швейцария живее по-зле от България. Няма повече да коментирам безумни постове.

36

до 45

преди 11 години

Живял си в Цюрих, ама на сън! хаха!Колкото до ***, дядо ми през 1934 г. като току-що завършил гимназия пубер с некакви ремсистки бози в главата е заминал да учи в Цюрих и от там се е върнал дърт заклет комунист! До смъртта си през 1985 г. получаваше картички от Франция, Белгия и Швейцария от тамошните ***. И там имат доста червена мая, та не се знае в тази криза кой-кого... хаха!

35

Анонимен

преди 11 години

До 43 от 40Елементарно е - с мръсните си пари отиваш в Швейцария и ставаш инвеститор, защото там никой не проверява произход(бил той укриване на данъци, оръжие, дрога, ограбване на някоя държава като БГ или друго). Правиш някакъв бизнес превърташ парите и те са изпрани - вече произхода им е съответния "измислен" бизнес.На времето (91г) и СДС имаха идея да направят същото и в БГ(на инвеститор над 1млн$ да не го питат кой и от къде е). Но не го направиха.

34

Анонимен

преди 11 години

И като си живял в Швайц, какво ще кажеш? Има ли там клоуни като наште управленци?

33

До 44

преди 11 години

ТИКВО изкуфяла,къде видя ДЪРЖАВАТА?

32

До 45

преди 11 години

И защо те ИЗГОНИХА от там бе ,***?

31

Анонимен

преди 11 години

Най-мръсните пари са в Швейцарските банки!!От наркотици,от проституция,от убийства!......но банковата ТАЙНА е запазена швейцарска марка!Явно е,че само на нас ни продават ДЕМОКРАЦИЯТА!

30

Анонимен

преди 11 години

2 години съм живял в Цюрих и някой ***, като вземе да ми обяснява за Швайц ми става едно мило и драго, че чак на смях ме избива. Като гледам обаче колко *** пишат тук ми става много тъжно и виждам, че с такъв материал никога няма да се оправим.

29

до 40

преди 11 години

И каква им е файдата на перачите на пари да оставят в държавата Швейцария толкова много от тайните си влогове, че да просперира цялата държава? Целта на такива хора е да избягат от всякакви плащания и загуби около влоговете си!Държавата прибира само данъци от банките върху техните балансови печалби! И тези данъци трябва да са такива, че всички да искат да си регистрират банката в Швейцария, а не в съседна Германия напр.

28

Анонимен

преди 11 години

И България ще прави референдум, но за превръщането и в ядрен погреб !

27

Анонимен

преди 11 години

До 39 АнонименГовориш глупости - в страна където обяда е 40-50 франка(1фанк е 1,60лв) къде виждаш "рая".Преди 2 седмици бях на командировка там и никъде другаде не съм виждал немци толкова да реват за пари/цени и че е безумно скъпо т.н. А на практика не е много по различно от немско само дето всичко струва х2

26

Анонимен

преди 11 години

До 30 АнонименДа и аз знам за икономиката на Швейцария, но не спомена, че най-големия им сектор е селското стопанство.Каквото и да се обясняваме е ясно, че богатството им идва от банките и това, че мръсните пари на целия свят се перат там срещу сериозни такси, комисионни и прочие.Така, че най-големия им проблем е, че ги притискат да вдигнат банковата тайна. Това с данъците е дреболия.

25

Анонимен

преди 11 години

ШВЕИЦАРИЯ Е РАИА БЪЛГАРИЯ БЛАГОДАРЕНИЕ НА МАФИЯТА-ГЕРБ ОТ ДЪРЖАВА СЕ ПРЕВЪРНА НА КЛОЗЕТ.ДОЛУ МАФИЯТА ГЕРБ

24

Гацо

преди 11 години

Швейцария не е никакъв данъчен рай! Там нормалните работещи хора им одират кожите с данъци!Швейцария е някакво данъчно убежище (както правилно отбеляза 28) заради свещената крава "банкова тайна". Там от години мръсни пари си кротуват по сметки в некакви еврейски банки с по 3-4 човека персонал и офиси от по 40 квадрата. Тези "банки" не носят нищо на държавата и обществото, нито мошениците, които са основните им клиенти!Време е и Швейцария да влезе в 21 век по отношение на прането на мръсни пари

23

ентъртейнър

преди 11 години

Много ми е тъжен и тъжно смешен образа на бай Ганъо - "патриотът". Там откъдето той бил тръгнал, Швейцария още не била стигнала...*** по нашенски. В Швейцария като отворят български вестници за 1 седмица и изпадат в ужас. А бай *** горд от себе си и от тези до него.