1686

идея:

преди 11 години

ОК. Имам предложение:Отделете им някое место в пустините на Африка и ги изпратете всички там!Да не забравите преди това да проверите за това дали има някакви природни ресурси, щото ако по погрешка открият после петрол ще стане сложно...Трябва да пращаме американците да го 'освобождават' бомбандирайки ги, което като се замисля не е толкова лоша идея за сценарии...

1685

Анонимен

преди 11 години

po tv 7 vav novinite sea davaxa i balgar4e koeto porugava snimka na balgarski svetec ta pitam DNES.BG 6to ne pusnaxte i statiq i za nego i negova snimka .ili iskate etni4eska omraza ili ste bolni mozaci

1684

АЗ

преди 11 години

Ами *** *** и никакво толериране.За това са се качили на главите ни.Навсякъде в Европа са вдигали ръце от тях

1683

Анонимен

преди 11 години

Коткате ги щото идват избори ли ?

1682

да се замислим малко

преди 11 години

Така е - ще продалжават да дават мизеерните 35 лв детски докато ги хрантутим.- цените на вода и ток ще са по-високи докато им плащаме това,което крадът по тръби и жици.-банките ще надуват процентите лихви докато *** не си върнат до стотинка взетите на кило заеми-кредити-социалните помощи няма да са мизерни ако не отклоняваха към *** за интеграция-пенсиите щяха да са поне с 15-20лв по- високи поради същите причиниИма ли нещо което не плащаме заради ***,че не се сещам?

1681

tanja

преди 11 години

До werti:не защитавам никого,а обвинявам политиците с изкл.на дпс.те сапротежета на турция в техен интерес,а и на някои българи-политици/продажници е имало и ще има/да има в България национално и религиозно напрежение.какво бих направила аз лично ,ако тези ми попаднат в ръцете?и аз не знам,но знам че съм много разярена.за мене като българка не политиците са това което ме свързва с Родината ми,а тези личности които са направили много за нея. Мъртъв е само този,който е забравен!

1680

Анонимен

преди 11 години

към 2210вече е късно. Ще продължаваме да ги храним.Ще ги търпим. Виж навън, има ли някой на улицата да протестира. всичко е загубено. това е краят.

1679

Анонимен

преди 11 години

г-н Обама и всички европейски съветници, кога ще звъннете на Плевнелиев да му дадете съвет как да постъпи и какво да каже... Клинтън и тя спи още, и тя не е дала съвет на Борисов....айде, чакаме....

1678

Анонимен

преди 11 години

месец оправяхме проблема на Русия, колко съвети им давахме... колко се възмущаваха всички политици...КЪДЕ СТЕ СЕГА, ЗАЩО МЪЛЧАТ ВСИЧКИ ЛИДЕРИ НА БЕЗБРОЙ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ, ЗАЩО МЪЛЧАТ ДЕПУТАТИТЕ ДЕТО ЯДАТ НАШТЕ ПАРИЧКИ....ЕЙ.... ДАЙТЕ КОМЕНТАР

1677

Някой от народа

преди 11 години

Долу долната *** *** ***, няма време да я търпим вече и да я хрантутим вечно замислете се Българи , мислете за бъдещето на Вашите деца !!! Направете нещо по въпроса Сега точно в този момент в тази минута в която четете тези редове защото утре вече ще е късно , няма да има връщане назад !!!

1676

Анонимен

преди 11 години

Какво е отношението на Борисов към случая? Още нищо не е заявил. Какво е отношението на ръководството на ДПС? Това е "техен" регион.

1675

до обикновен гр.

преди 11 години

Нали никой още не му е казал какво да говори за случая. Не е по дългите речи нашият премиер. Пък и късите не може сам да си ги съчини.

1674

Анонимен

преди 11 години

Малцинствата в България не са повече от милион. От тях като приспаднем копанарите, турците и плюс немалко вече интегрирани в обществото ***, ще останат най-много стотина - двеста хиляди лентяи. Това са маймуните, които смучат нашите данъци без да работят, които раждат без да мислят как ще отгледат децата си. Да се измисли някаква форма за тяхното прогонване от България. Да вървят в Турция. Там да ги хранят без да работят.

1673

обикновен гр.

преди 11 години

Тиквата се свря в *** г-. и не смее да си покаже главата. Пъзльо. когато трябва да защити българското никакъв го няма

1672

Бореца

преди 11 години

Докога ще ги храниме от нашите данъци

1671

Анонимен

преди 11 години

Кога ще има подписка за референдум за *** раждаемост? Няма ли нито една отговорна партия? И сега са твърде много ***. Смятате ли, че тия на снимката ще работят, че от техните данъци да се плаща за пенсии, образование, здраве? Като каква личност ще се формираш, ако си възпитан от майка си, която е с 12 години по-възрастна от тебе и 26-годишната си баба?ТОВА ТРЯБВА ДА СПРЕ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН! Кой разумен човек ще приеме тия на снимката като нормални хора? Хайде интегрирайте ги!

1670

щурмбанфюрер

преди 11 години

Грозни и миризливи ***!!! Да живей, БЪЛГАРИЯ!!!!!

1669

Анонимен

преди 11 години

140 изтрити коментари !!!

1668

Анонимен

преди 11 години

и точно на такива братчеди държавата дава помощи от нашия джоб. отделно червен кръст ги хрантути за да се множат.а да не говорим колко от тях не плащат ток и вода и колко от тях крадат каквото им падне

1667

бойко

преди 11 години

споко народе, вече пратих тигрите с правителствения