24

Анонимен

преди 11 години

"Само не мое разбЕра що требе ги биема като мое ги еб*ме?"Е как без бой! Не може без бой жената! Яко еб*ане и много бой - иначе жената пощтръклява. Само е*бането не е достатъчно, трябва и бой редовно да се прилага.

23

Пъзел

преди 11 години

Само не мое разбЕра що требе ги биема като мое ги еб*ме?

22

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен - номер 32хахахха комлексар като теб едва ли е постигнал нещо в живота :) на такива им викат "жалки ***". Старините си ще изкараш гарантирано сам и в мизерия, гладен и треперещ за последната капка спирт с аромат на ракия. Маааааале малеее, кой знае в какво семейство си израснал, че така изродски си започнал да разсъждаваш. Дано да нямаш деца, които да изкривиш така, както вашите са изкривили теб!

21

Анонимен

преди 11 години

До Малчо Аз вече го направих, сега си ти наред :D

20

Анонимен

преди 11 години

"Съпругът ми е страхотен, но ако ме удари ще го гръмна със собственото му оръжие."Съпругът ти е страхотен ***, щом се е оженил за луда която е готова да го убие за един шамар. И още по-голям *** е, че е допуснал откачената му жена има достъп до оръжието му и да се заканва, че ще го убие. Изобщо 99% от жените са като тази ***, затова само боят ги оправя. След такова изказване където жената е готова да убие мъжа си за един шамар, извода е, че редовният бой е най-добрата терапия за жената.

19

Анонимен

преди 11 години

До МалчоДа не забравиш и хапченцата с кафето :D

18

алоооооооооо

преди 11 години

и да ми пишете минуси-ИСТИНАТА Е ЕДНА,и колкото по-бързо я разберете-толкова по-бързо ще спрете да ядете бой,но като сте *** чалгарки никой не ви е крив,айде-гответе се за довечера-събота е,в чалготеката ша имъ бугати бълъци и арапчита...

17

Анонимен

преди 11 години

Хиляди пъти са чували репликата: Съжалявам, няма да се повтори. Просто толкова те обичам. Най-лошото е, че и те са започнали да вярват, че е така.- Това е пълна простотия могат да се откажат след втория път , а не да чакат да стават хиляди пъти!!!!!!!!!!

16

..

преди 11 години

ех нещастни, колко пространство заемате излишно...тотално разхищение на въздух и хранаТи специално отдолу трее да си домашния любимец на кучето ми

15

алоооооооо

преди 11 години

абе какви сте вие,дето говорите глупости-КОЙ нормален мъж бие жена БЕЗ да му е съвсем прекипяло от НЕЙНИТЕ простотии-мързел,забежки,наглост,алчност и така?НЯМА ТАКЪВ НОРМАЛЕН МЪЖ-а като ви харесва да сте с ненормалници-ЮНАЦИ-мутри,дилъри,и всякаква ***-КОЙ ВИ Е КРИВ?

14

враг

преди 11 години

Sleeping with the enemy/Да спиш с врага/-Джулия Робъртс,1991

13

Анонимен

преди 11 години

Всъщност нещата не са толкова сложни за разбиране. Основната причина е СТРАХА. Той ги кара да пренебрегват ,шамарите , лъжите ,насилието. Страха ,че ще останат сами ,че не са обичани ,че няма да могат да се справят. Лесно е обаче да се каже ,а много трудно да се отирсиш от страха. Това е основно човешко качество ,залегнало от еволюцията за да може да те опази жив. В едно съвременно общество обаче често вместо да те опази ,страха те затваря в ужасна клетка. Трудно се излиза от нея.

12

dale4na

преди 11 години

До Анонименs boi li 6te se pravi6 na maj be?

11

1

преди 11 години

Коментарите дотук ясно показват, че българите сме изкукали тотално и безвъзвратно, не се уважаваме, не се подкрепяме и държим да подчертаем, че сме по-по-най от всеки, включително и от членовете на семействата ни. Горко й на държавата с такова население по тези географски ширини, след като насилието във всякаква форма се подкрепя масово от хората. Значи за нас приоритет е създаването на душевни инвалиди, а не на нормални, здравомислещи и уважаващи себе си хора. Тогава ние какви сме? Зверове!

10

funky

преди 11 години

Zenite vseka godina trebva da minavat na TO 1, TO 2 i zadalzitelno kovane na ferodo.

9

До 13

преди 11 години

А бе, ти да не си падаш по садо-мазо?

8

Анонимен

преди 11 години

Жената колкото повече я перунтиш, толкова повече те обича и уважава. Не и ли наместиш кокалите за нея ти си ***.

7

Анонимен

преди 11 години

Пишете във vbox -a пернишка първа среща :))))Шамари, токати - "Да си знае!!!"Мацката си вика "Стабиуен е"

6

Анонимен

преди 11 години

Без напрежение - няма уважение! Не е ли да я напердашиш тъй, че да се *** права - къв мъж си????

5

4 до 6

преди 11 години

Не е измислица. Предполагам, че и други хора ще се сетят, че са чели за този случай. Запомних го, защото ме смая съотношението между килограмите на двамата съпрузи. Единственото, което не ми е напълно ясно е това, дали са наистина етнически турци или са турчеещи се ***.А г-н *** е писал поредната си щуротия тук, под N2.