111

Анонимен

преди 11 години

Задаваш риторични въпроси , същшата която имаи украинци чеченци грузнци и ред другинароди влиозащи в състава на Империята на злото.

110

Анонимен

преди 11 години

Славянин, поляците каква причина имат да мразятр руснаците?

109

до 150

преди 11 години

А така, слушайте какво ви казва учителят Дънов и учителката Ванга и ще прогресирате. Апропо, Дънов какво е казал за Чернобил и Белене?

108

Анонимен

преди 11 години

Кой какво ще ви иска. Те вече ви взеха Косово. И на нас преди 100г ни взеха, Македония, Беломорието, Одринска Тракия, че и Северна Добруджа. Да не са ни питали случайно. Така и вас не ви питаха. Просто ви го взеха. Честито!

107

Анонимен

преди 11 години

До 157Чехите немогат да гледат Руснаците, те затова и спряха да идват по нашето черноморие, щото тук се напълни с руснаци, а да не говорим за западна украйна

106

Анонимен

преди 11 години

157 славянче щом казваш така тогава отиди и пии една бира в Прага но говори на руски . а сега сериозно западните славяни са се подчинили на Запада честно казано по-голяма глупост не съм си представял че можеш да изтресеш , та това си едно твърде сполучливо подчинение , май е прав Станислав стратиев че не случихме и на поробители и на освободители.

105

Анонимен

преди 11 години

154 и ако искаш да знаеш искат да бъдат в Европа , дори стигнаха до там да си купуват хърватски и словенски паспорти за да могат да пътуват и работят в европа , ние за където сме се запътили те от там идват или както ми казва моя приятел сърбин на шега " изяжте се *** ние сме по на запад от вас'

104

до 153 от славянин

преди 11 години

Чети ми добре писанията - писал съм, че под най-голям натиск са ПРАВОСЛАВНИТЕ славяни точно защото те не желаят да се подчинят на запада както западните си събратя - поляци, чехи, словаци! Специално чехите и словаците нямат това негативно отношение към руснаците като поляците, като пишеш не пиши свободни съчинения, поляците специално си имат причини да мразят руснаците и аз за това не ги упреквам, но да твърдиш че и чехите и словаците са като тях показва непознаване на тези народи!

103

Анонимен

преди 11 години

154 от 20 години се занимавам със С-яя знам много добре как стоят нещата там , колкото до земеделието им , Тито им беше оставил земята имаха право на 50 х-ра на семейство за това там *** и голямо е на трактор и селата им са пълни , едните на полето другите в Германия , Швейцария и Австрия и докато ние строяхме социализма те се подготваха за това , което ги сполетя в края на века , защото ако не беше земята и гастарбайтерите нямаше въобще да издържат нещо повече нямаше да изнасят зърно за нас 96

102

геро

преди 11 години

тоя пък ***,че кой ли ви иска вас сърбите в европа

101

123

преди 11 години

Смешници са тези сърби. Косово де факто вече си е отделена територия, земя, държава. призната международно. Населена с етнически албанци- 99.99 %. Ами няма как да се върнат в Косово сърбите. Особенно след депортациите, убийствата и всякаквите сръбски простотии за последните 20 години. На дневен ред са Войводина и Западните български покрайнини. Ако няма да са членове на ЕС, в смисъл ако останат границите, то за нас решението е да си вземем териториите до Ниш заедно с българите там.

100

славянин

преди 11 години

А на теб известно ли ти е колко е безработицата в Испания и Гърция!? Все страни от ЕС! Ако Сърбия влезе в ЕС безработицата и ще се удвои, да се натискаш да влизаш в ЕС е все едно да се натискаш да влезеш в събаряща се къща - трябва да си или луд, или пиян, или дрогиран и най-вече тежко зомбиран! Скоро четох за едно пловдивско семейство, което от години работи земеделска работа в Сърбия и всеки получава по 15 евра на ден надница плюс храна, цигари и бира! В България не вземат и половината от това

99

Анонимен

преди 11 години

славянче куде забравяш останалите славяни или те са по-малко славяни защо пляци не искат да чуят за руснаци или пък чехи и словаци най-успелите славяни заедно със словенци , правиш едно типично комунистическо родоотстъпничеко разделение като ни слагаш отново в орбитата на руската мечка , но не забравяй че сърбетата са върти опашки както се дават на руснаците така се давт и на Запада и кой остана ние пак ние /Македония / и две бивши съветски ррепублики , мамка ви комунистическа.

98

геро

преди 11 години

косово е албанска земя от най дълбока древност,сърбите там са били пришълци

97

славянин

преди 11 години

Учителя Петър Дънов е казал, че славянството в бъдеще ще бъде обединено и че ако отлага обединението си ''народите от запад и юг ще го нападнат и ще го поставят натясно''! Под ''нападнат няма предвид непременно военно нападение, но и това не е изключено! Това нападение отдавна е в ход особено спрямо православното славянство - България, Сърбия, Македония, Русия, Украйна, Беларус! Така че от самото славянство зависи дали ще се обедини по лесния или по трудния начин!

96

Анонимен

преди 11 години

славянче известна ли ти е безработицата колко е в Сърбия , кое му е патриотското да се самоизолира ли , Косово е бита кауза от два века от толкова стърбите са започнали да се изтеглят от там , да не говриме че при по различно стечение на обстоятелствата можеше и да бъде наше както си е било на времето.

95

До 144

преди 11 години

Не е баш така.....историята казва, че когато се е очаквало да се бием заедно със сърбите и унгарците срещу турците по времето на Иван Шишман, когато той се е оттеглил към Дунав, унгарците обещават че ще се бием заедно, но поради свои си сметки не пристигат, а сърбите най-неочаквано заради техни си изгоди минават на страната на турците,а пък Видинското царство отказва да участва, щото са си мислили, че турците няма да ги пипнат, щото имали договорка с тях...та така го отнасят целите балкани

94

славянин

преди 11 години

Браво на Николич, ето това е патриот, не като нашите жалки плъхове, които продават, предават, унижават и унищожават България още преди да са го поискали това новите ни атлантически и анадолски ''братя''! Ето такива водачи и трябват на България - с Дух, воля и топки!

93

Анонимен

преди 11 години

България я очаква същото, само че в интерес на Турция с очертаващото се скоро турско-*** мнозинство.Жалко, че нямаме такива достойни политици, както сърбите!

92

Маймун политикан

преди 11 години

Не съм им фен на сърбите,мисля че цялото нацепване на Югославия,че и Косово барабар им се пада,но браво на тоя защото отстоява интересите си.Питам ви ако утре вземат да се отцепят югоизточна България ще има ли някой да отстоява по подобен начин интересите на нацията.Като ги гледам тях, продажните и безродните БГ политици дълбоко се съмнявам.