81

Анонимен

преди 11 години

Вижте фактите и ще разберете истината.А те са: Най-големия кошмар за САЩ се сбъдва-Евразийския съюз.Петрола се търгува в долари и САЩ не могат да си позволят да се търгува в друга валута.Всъщност Саддам и Кадафи за това бяха нападнати-започнаха да го продават в евро.Но долара вече не е доминиращ-пример:китайския юан.Все повече страни търгуват с валута различна от долара-Русия,Китай,Индия,Иран...САЩ не са доминиращи и го знаят.За това се мъчат с войни да се интубират.

80

Анонимен

преди 11 години

я гледаите сега какво става, какво са ги изкарали тези призраци от преди 50 г, много изтъркана тема, я прочетете в новата зора какво пише

79

Анонимен

преди 11 години

До ФелдМарш.Ервин РомелТи си по-луд и от пожарникаря!

78

тактически атомни ор

преди 11 години

Това, което американците не са знаели, до преди пет-шест месеца, е, че руснаците са имали и тактически атомни оръжия, предназначени за унищожаване на непосредствена американска агресия срещу Куба. Според руски генерали, с тези оръжия е било възможно да се унищожат до 100 000 пехотинци и цяла формация от военни кораби.

77

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

ЦРУ за Хрушчов: "*** човек с груб език", но хитър и притежаващ "известен комарджийски инстинкт".КГБ за Кенеди: "Умен човек с прекалено много въздух в главата, постъпващ от входното и изходното отверстие от проектил на куршум 6,5×52 мм Carcano..."

76

Извод

преди 11 години

Скоро не е имало по-големи живи военни учения, сиреч войни.Това с Кадафито беше нещо, като дивизионно учение. Требе скоро да има война и разрушения, че да тръгне потреблението и икономиката, като цяло. Арабухите и иранците требе малко да се паразредят, че напълниха света със измикяри..

75

Анонимен

преди 11 години

Задайте си въпроса защо точно сега изкарват тези архиви и защо точно сега се коментират?...като се има в предвид ,че там нищо случайно не се случва.Случайно Америка да има намерения да напада Иран?Да им трябва претекст и обществена подкрепа за това,защото това безумие ще донесе на Америка много,ама наистина много жертви.Искат това да е единия аргумент-ето виждате ли какво е щяло да се случи,сега да не го допускаме с Иран.....

74

Анонимен

преди 11 години

Така наречената "Кубинска криза" беше малък тетър за да разкарат "поларисите" от Турция.Ако планираха атака биха ли оставили 20 ракетни установки така,че да може да ги снима някакъв *** самолет.Естествено,че не.Руснаците са искали да ги видят и да се поуплашат малко.Щото с това струпване на ядрени ракети в Турция никак не е била добре работата.Какъв чудесен повод от тогавашните ни управници на поискат няколко десетки балистични ракети и малко атомни подводници.Такава "дъга" щяха да видят..

73

Анонимен

преди 11 години

До ФелдМарш.Ервин РомелИ като се събуди виждаш, че си бръкнал в гърнето, а то пълно.

72

До 90

преди 11 години

Велико но с чифустки пари не става!

71

ФелдМарш.Ервин Ромел

преди 11 години

еех представете си само ако Фон Манщаин,Хаинц Гудериан и Паулус да бяха устояли в Сталинград и да бяха напреднали към Казахстан..или кръгово нагоре към Москва и я удрят отзаде..Москва пада.Турция влиза в воината към Хитлерова Германия и почва реид в Кавказ и Средна Азия--Германия,Турция и Япония завладяват СССР..-германците са имали договор с Япония за бъдещата граница между тях да е река Енисеи и Баикалското езеро..Хитлер управлява до 1970г. и създава ЯДРЕН ГЕРМАНСКИ 3и РАЙХ !!!ВЕЛИКОООО !!!

70

Анонимен

преди 11 години

интересна ...дезинформация......голема работа са тези янки...верно, че сме от село ,но доматите не ги ядем с колците....

69

До 79 АДИСОН

преди 11 години

Изявлението ти показва само колко си *** толкова *** че чак вдлъбнат!Това е последния ИСТИНСКИ президент на САЩ след това са само марионетки!А сега вземи та прочети защо е така!

68

Анонимен

преди 11 години

ладкостволната самозареждаща се карабина Вепр----------------- ?????????

67

Усмивката

преди 11 години

Мисля, че Виктор Суворов дава най-добро тълкуване на караибската криза. Светла му памет на Олег Пенковски. Всички казват че той е издал формулата на руското ракетно гориво. В.Суворов разкрива, че Олег Пенковски е разкрил организацията, дислокацията и използваното гориво от РВСН на СССР. Имало е само 1 (ЕДНА) боеспособна ракета със срок на готовност 24 часа. Това е успокоило Кенеди да не нанесе изпреварващ удар. Веднага след кризата е сменено командването на РВСН, Олег Пенковски е разстрелян.

66

Анонимен

преди 11 години

Покровител Варвара Илиополска-------------- От кога създадените от комунистите ракетни войски, имат покровители сред светците? Не ви ли е срам да използвате Светото Православие за евтина пропаганда?

65

Станимир

преди 11 години

САЩ са предизвикали това рисковано решение на Хрусчов заради ракетите на янките в Турция това го знае всеки . Лошото е че историята се повтаря с ПРО на САЩ в Европа в момента а Русия няма да остане по назад с ракетите си в Беларус и Калининград и този път няма да си ги прибират ...

64

62

преди 11 години

На този от снимката му трябваше още малко смелост от страна на руснаците и сетът днес щеше да бъде друг.

63

Анонимен

преди 11 години

ВРЕМЕ Е РУСИЯ ДА НАСТАНИ ТАКТИЧЕСКИ ЯДРЕНИ РАКЕТИ И В СИРИЯ!!! ДА ВИДИМ КАК ТУРЦИЯ И НАТО ЩЕ СИ ИЗТЕГЛЯТ НАБЪРЗО С ПОДВИТИ ОПАШКИ ДОБРЕ ПЛАТЕНИТЕ "РЕВОЛЮЦИОНЕРИ",БОРЕЩИ СЕ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ,СВОБОДИ И НЕ ЗНАМ КАКВИ ТАМ ОЩЕ АЛАБАЛАНИЦИ!!!

62

дядо

преди 11 години

винаги пробутват нещо невярно Хрушчов направи хазартен ход, като разположи ядрени оръжия толкова далеч от Съветския съюз - буквално на прага на САЩ. преди това американскщите ракети бяха в турция и не го намират за ненормалновинаги само половината истина която им изнася - да будалкат *** българи