52

МАРШ

преди 11 години

в ***,пъпчиви ръкоблудствуващи поклонници на дрога,чалга и тикви!заради вас не сме в шенген,и визи искат за САЩ,за да не влезнат *** гейберски там!

51

Анонимен

преди 11 години

До до 43Предпочитам руски газ и чиста българска природа, вместо шистов газ и унищожена българска природа. Защото така е по-добре за нас. В противен случай ще си унищожим природата и после ще плащаме глоби към ЕС за това.

50

хахахаха

преди 11 години

аве гейбер 66,човека говори за земята ОКОЛО града,а не за земята В ГРАДА,само *** гейбер може да си помисли че насред голямата ябълка ще вземат да дупчат-там са умни хора бе,не кат вас и ваш тиквич,хахахахаха БОЖЕ ПРИБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ ГЕРБЪЛЪШКИ ПРОДАЖНИ!

49

Анонимен

преди 11 години

Това правителство, което ни управлява е направо антинародно. Как е възможно - народът казва не на шистовия газ тия ми правят комисии? Какво искат да докажат, че добивът на шистов газ е по-добър от добива на жито ли!

48

хахахаха

преди 11 години

на 60 и 62 коментар,МНОГО точни ,гербълъците ,освен да си пъхнат ЧЕРВЕНИТЕ палчета някъде,друг отговор не могат да дадат-явно не са получили поредната порция АКЪЛ която им се налива отзад.А за смислен отговор не говорим-ако шистовия газ беше каквато и да е възможност,да се игнорира земния газ,досега да е въведен добив навсякъде.Относно ЗЕЛЕНИ-СЪЩО.Въглищата свършват,газови центтрали-АБСОЛЮТНО не,ВЕЦ-слаби,солар-да,да ,ама не,вятър-пак смях.Само АЕЦ остава ,като изкуствено синтезирано гориво,НАЛИ

47

Анонимен

преди 11 години

До 62Ти правиш ли разлика между кв.м. и декар ;)

46

до 57

преди 11 години

ти отде взе пари,че и да ти ги открадне БСП при положение ,че вашите те хранят??

45

до 55

преди 11 години

ами в добруджа земята не е 1000 долара,ами към 1000 лева декара,което на фона на заплатите тук и там ,си е мнооооого по-скъпо--и виж 60 пост-можеш ли да отговориш?

44

до 43

преди 11 години

АМИ ТОГАВА МИЛИЧКО,ЩО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ВКАРВАТ ЗЕМЕН ГАЗ ОТ РАШЪНИТЕ-И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СА ЕНЕРГИЙНО ЗАВИСИМИ????Що се строи сега СЕВЕРЕН ПОТОК???Нали си имат шистов газ?ЩО САЩ вкарват земен газ също?

43

Анонимен

преди 11 години

А бе то е една екскурзия от 2009 насам.

42

Анонимен

преди 11 години

До АнонименДо АнонименНека тъпите американци станат производител N 1, а тук нека оставим природата и да ни е красиво и чисто.youtube/playlist?annotation_id=annotation_495362&feature=iv&list=PL1099725F48385304&src_vid=jUzxnQiFvyc

41

Анонимен

преди 11 години

Яко атаки към правителството от този сайт напоследък. Явно БСП ви дава кинти (откраднати от нас) да ги пишете тези глупости. Надявам се читателите да са достатъчно интелигентни да не вярват на написаното.

40

Анонимен

преди 11 години

Интересно т.н. "еколози", които са против проучванията и добива на шистов газ, в същото време застават зад проекта Белене и против ВЕИ централите :))) много интересно явление, навсякъде по света екологичните организации се противопоставят на атомните централи и подкрепят ВЕИ-тата а в Бг обратно :)Що така бе другари еколози ? ;)

39

Анонимен

преди 11 години

До :)Хахаха в Ню Йорк имало мораториум върху добива на шистов газ :)))***, кой ще добива каквито и да е полези изкопаеми върху земя с цена над 1000 долара кв.м. :)))

38

Анонимен

преди 11 години

Руската Пета колона у нас няма да позволи да бъдат накърнени икономическите интереси на Русия.Интереско,проучването за наличие на шистов газ е супервредно,а строенето на АЕЦ със морално остарели реактори и управление е много полезно?

37

:)

преди 11 години

до 51 ако не знаеш в САЩ се добива шистов газ само в мн мн слабо населени райони, те могат да си го позволят, защото имат голяма територия. В Ню Йорк например има мораториум в/у добива на шистов газ, както и на доста други места. ;)

36

Анонимен

преди 11 години

45 къде е спряно добиването на шистов газ в америка ли , *** благодарение на него могат да станат най-големия производител в светав скоро време.

35

Sueka2

преди 11 години

България няма да се оправи никога докато има лош материал хора (2-ра ръка) които вярват сляпо на пипалата на партията майка БКП дошла с преврат и управляща и до днес чрез подставени лица ! Как простите ви мозъци не разбраха ,че Шистовият газ вижте Уикипедия и Youtube е адски ама АДСКИ вреден за околната среда и хората вижте какви беди са донесли на населението на не 1 държави и после говорите Гербери пробити еврейски ! Колко милиона (милиарда) обезщетения са осъдени да платят само ...

34

Анонимен

преди 11 години

До ТАЛИБАНЧЕМного правилно си си избрал ника :))) точно с този акъл си

33

Анонимен

преди 11 години

Не виждате ли демократите как правят народа на *** и няма да позволят никакви референдуми!Нито за ядрена енергетика, нито за шистов газ, нито за нищо!При социализма имаше два референдума-при мрачния социализъм!Няма комунисти, няма демокроти - има алчни и ненаяждащи се за пари и власт хора!Нищо лошо, но не мислят с главите си,защото нямат потенциал!Това е нещастието - която и партия да управлява - най-нахалните некадърници, а това е правило, определят това, което се случва в държавата.