113

Анонимен

преди 11 години

Тя какво е работила в САЩ ?

112

Анонимен

преди 11 години

Съжалявам, че този симпатичен човек-Стефан Данаилов, се е поддал на нищо неизлъчващата и истерична Кривошиева, отвращаваше ме още от младините й. Синът не е виновен, че се е появил на този свят, но нито той, нито "майката" осъзнават за осакатяването му.Не е достатъчно да родиш и отгледаш едно дете. Трябва да го възпиташ в достойнство, самостоятелност и ако си имал намерение да обявяваш бащата, двамата да бъдат достойни един за друг.

111

Unisex Кокошарник

преди 11 години

Четейки всички сакати коментари и коментарчета, съвсем ми се изяснява защо българият народ е на това дережде - неграмотни, комплексирани, злобни, дребни не хора, а човеченца, които не се спират да надничат в чуждате панички. Напълно си заслужавате БГ мизерията, бълхички.

110

Анонимен

преди 11 години

Нищо ново под слънцето - това което го е правила Ирен преди толкова години го виждаме как се опитва да го прави Черната Златка с Багата. И нейната съдба ще е същата след години - самотна с някое недосрано пърдящо до нея. Типичната съдба на типичната безмозъчна "красавица" която се опитва да си уреди живота с помощта на половия си орган. Някой ще я издържа докато е по-млада а след това да му мисли.

109

Варненка

преди 11 години

До кога ще ни занимавате с тези нещастници? Единственото което е постигнала Ирен е да излъже Данаилов да я напомпи и после цял живот да парадира.Тя е изцяло виновна на характера на сина си.Объркала го е от малък!

108

Анонимен

преди 11 години

Лицемерието им личи и от интервюто. Откачалки.

107

Анонимен

преди 11 години

ВЛАДИ,СИНКО,ТИ ВЪОБЩЕ НЕ МИСЛИШ.МОЗЪКЪТ ТИ СЕ Е ПРОМЕНИЛ ВЕРОЯТНО ОТ НАРКОТИЦИТЕ И ТОВА ДЕЙСТВИЕ НЕ ТИ БЕ ПРИСЪЩОИДЕТЕ НА ПСИХИАТЪР ПО-РАНОСТИГА С ТАЯ ЕВТИНА ПОПУЛЯРНОСТ,ВЕЧЕ ОТВРАЩАВА

106

Анонимен

преди 11 години

Тая, Ирена ли е, каква е, срама няма! УФФ

105

44

преди 11 години

Тра-ла-ла са и двамата!

104

Анонимен

преди 11 години

Mnogo nahalni tia dvamcata- ot mne edin skrome cinizam!!!stom Hremka ne e narekla otro4eto si Svetlio, po artisti4noto ime na Lambo ili Lampo, zna4i se e tresnala f nekoi selski fener deka ergenite slagali edna golotiiska snimka na Irenhka-Hremka i laskalionanii , ta kato se tresnal 4elno u toiu fener taka se scepila i zacepila 4e osastevila selsko veterinarno osemeniavane i zatova Vladko prili4a na jifkov, smardi na Balev i miaza na selskia kmet

103

Анонимен

преди 11 години

*** и синът и! Нищо повече! А бащата обратен. Това е наследството на България!

102

90909090

преди 11 години

До съниерУдираност...

101

до 120

преди 11 години

абе ти,честната калудка, казусът си е на психически неуравновесената ирен, която първо била бременна от друг, но направила аборт в шестия месец, защото в болния й мозък се е пръкнала великата мисъл, че трябва да роди именно от женения Ламбо. след като съвем съзнателно е искала да използва това дете за нечистоплътните си цели, откъде накъде Ламбо трябва да играе играта на изнудвачката. тая жена можеше да спести махленските си простотии поне на това симпатично, но объркано момче.

100

Анонимен

преди 11 години

Така е, комунизма върви заедно с перверзията и незаконните деца. Е гледаи и Станишка Мишка.

99

Анонимен

преди 11 години

и все пак друго си е *** и баща ти да те обичат, независимо при какви обстоятелства си заченат. Обратното е ужасно.

98

Анонимен

преди 11 години

"Моето его съм дал на висши сили." ми то хубаво, ама ауспуха ти явно е обладан от зловонни демони. ама, хич не върви да се правиш на възвишен и да пърдиш в национален ефир

97

до 119

преди 11 години

Баща ми отдавна е в царството небесно приятелю, надявам се ти да си работлив

96

Анонимен

преди 11 години

Тоя пич вместо да говори за господ да вземе да се разтича да свърши малко хамалска работа че как се е освинил, не става само със размишления и съзерцаване на на царството небесно.Да се захваща за работа. Малко е късно да разчита на баща си.Мързеливец

95

Анонимен

преди 11 години

Ирен решила на времето, че трябва да се отчете пред господ и родила дете, хубаво но от там нататък решила да остави туй дете на Господ той да се грижи за него и в един момент решава да влезне с него във Вип брадъра, за да се види, че има дете.

94

Анонимен

преди 11 години

Много мразя, когато някой говори от името на Бог!(мое мнение)