870

Кугъра

преди 11 години

Боко ни крои кюляфа, ето: "Министерският съвет ще предложи на Народното събрание да въведе 10-процентно данъчно облагане на доходите на гражданите от лихви по банковите депозити, съобщи capital.bg. Предложението е заложено в промените в законодателството, свързани с приемането на проектобюджета за 2013 г." Искате ли до края на т.г. да изтеглим парите си от банките ? Хайде да го направим. При това положение на Боко 18 % са му много, ама много, много.....

869

До 1020

преди 11 години

Ами точно това правя - сравнение между кадрите на БСП /на които не съм фен, никога до сега не съм гласувала за тях/ - професор Гайдарски, и на ГЕРБ -селска к*рва с килийно образование, която освен да мълчи като пукал друго не може...Мислите ли , че втори път тая има шанс да спечели срещу уважаван и достоен професор? Все пак професора е помогнал на доста хора, а въпросната дама е известна единствено с това, че се боцка с другия гербав "ерудит" - пенсиониран военен, по възрастен от нея с 40 год.

868

Данъчна Класика

преди 11 години

Класическите примери за офшорни зони са тропически острови като Бахамски острови, Сейшели, Вануату. Най-често целта за регистриране на офшорна компания е оптимизация на дължимите данъци. С помощта на една правилно структурирана офшорна компания също така могат да се постигнат следните предимства: защита на собственост, анонимност и конфиденциалност, оптимизация на разходи, облекчени изисквания на отчетност и ниско ниво на бюрокрация.

867

Данъците

преди 11 години

От 1 януари догодина с плосък данък ще се облагат и доходите от депозитите в банката. Това ще рече, че с 10% ще бъдат обложени лихвите.-----------------------------------------Поредният интересен момент. Вместо на наложат данък върху доходите над определени граници с разстящ процент, Дянков облага с 10% всички спестявания на хората в държавата. На всички ни е известно, че богатите българи не си държат парите в България, а дори и не плащат данъците си в държавата /офшорната зона/.

866

Анонимен

преди 11 години

ГЛУПАЦИИИ, гледайте още фък брадър и протестирайте срещу забраната за пушене! А докато го правите * завладяват родината ни! Някоя нощ ще се събудите от крясъците на децата ви, които биват изнaсилвaни и клaни от тях, ама ще е къснооооо, глупациии! Гледайте ! youtube/watch?v=25EJIu_Rjdw

865

Боже, пази България

преди 11 години

Трябва да се гласува, защото по този начин се тушират манипулираните гласове. Това означава, че ***, турските и комунистическите гласове няма да имат тежест. Колкото е по-висока избирателната активност, толкова по-слаби ще са ДПС и БСП. Една от основните причини да не можем да се измъкнем от дъното, е че позволяваме на турците и комунистите да имат твърде сериозна тежест в политическия ни живот. Това от своя страна е пагубно за икономиката. Затова гласувайте и агитирайте за гласуване.

864

Комуняга

преди 11 години

Изберете ме,пък ще видите тогава кон боб яде ли?!

863

Анонимен

преди 11 години

1025,не знам диагнозата на ББ,но ти това си го повторилоколо 700 пъти,което ме кара да си мисля,че си загубен във форума и изход нямаш,лекувай се или спри алкохола и дрогата!

862

ОЦЕОЛА и ВИНЕТУ

преди 11 години

Когато един Шут те разсмива,това е комедия,когато те Управлява е Трагедия Скучно жить без дураков." 'Ein volk, ein Reich, ein Fuhrer' - Един народ, една нация, един лидер.Никоя лъжа не може да живее вечно Джералд Меси, английски поет "Когато някой може да ви накара да повярвате в абсурди, може да ви накара, да извършите зверства". Волтер, френски философ и хуманист

861

Анонимен

преди 11 години

Големият проблем, по-голям дори от ББ, не е че сме затруднени в избора, а в това, че нямаме избор. Защото общо взето се оказва досега, че всеки нов е някаква издънка от старите и не е много различен от тях. Все комунисти или техни деца, които ни замазват очите с бившата ДС, за да отклонят вниманието. Те са създатели на тази система, а не слугите им. Същите или децата им водят днес всички значими партии, включително "новите". И никой свестен няма да бъде допуснат. Това не е избор, а театър.

860

nooo

преди 11 години

Който и да дойде на власт положението пак ще си е същото не мислите ли че нещо трябва да се промени.

859

безпартиен

преди 11 години

Другари вместо да се хабите и нервите по форумете послушайте вашата Т.Дочева. Изберете си нормален лидер ,а с това болно недуразумение сте до тук около 10%. Това е истината. Не може акъла да му е в червените прашки на Азер Меликов и хората да му вярват.

858

Анонимен

преди 11 години

На някои хора им се явява Господ, а на Господ му се явява ББ

857

Анонимен

преди 11 години

Ако на ББ му изостане часовникът,той просто връща времето назад!

856

гербер

преди 11 години

Когато ББ влезе в магазин за обувки и го попитат за размер, той отговаря "Италия"

855

Анонимен

преди 11 години

18% e pove4e ot 80%i za vinagi ste e pove4e, dori kogato v nekoi otdelni, nekoi izkliu4itelni slu4ai e po malko ot 80%

854

ДИАГНОЗА ЗА БОЙКО

преди 11 години

КОЛКОТО И ДА ЦЪКАТЕ МИНУСИ- ДИАГНОЗАТА НА ЧИРКОВ Е ВЯРНА И МОЖЕ ДА МУ СЕ ВЯРВА МЕДИК И ПРИ ТОВА ПРОФЕСОР. ДОСТА КНИГИ Е ПРОЧЕЛ ЗА ДА СТАНЕ ПРОФЕСОР ЗА РАЗЛИКА ОТ БОЙКО- ПИШЕШЕ ЧЕ Е ЧЕЛ САМО ВИНЕТУ. КОЛКОТО И ДА ВИ Е МЪЧНО НО БОЙКО Е ПРОСТОВАТ И СЯКАШ Е ИЗКАРАЛ ДЕТСТВОТО СИ ДО *** МАХАЛА С ФИЛИЯ МАС. ПО 20 ПЪТИ Е ХОДИЛ НА КИНО ДА ГЛЕДА ВИНЕТУ И ОЦЕОЛА. НАПЪЛНИ ГЕРБ С КАЛИНКИ КАТО НЕГО. ПРОФЕСОР ЧИРКОВ ПОСТАВИ МНОГО ТОЧНА И ЯСНА МЕДИЦИНСКА ДИАГНОЗА НА РЪКОВОРИТЕЛЯ НА ГЕРБ И МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ БОЙКО БОРИСОВ- С ДВЕ ДУМИ БОЙКО БОРИСОВ Е ЗА ПСИХИАТРИЯТА КОЛКОТО ПО-БЪРЗО Е ПРЕГЛЕДАН И ЗАПОЧНЕ ЛЕЧЕНИЕТО ТОЛКОНА ПО-ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ТЕРЗАЕ МЕ МИСЪЛТА КАК БЪЛГАРИТЕ ИЗБРАХА ПСИХИЧНО БОЛЕН ДА ГИ УПРАВЛЯВА? СЛЕД МЕН И ПОТОП Е МОТОТО НА БОЙКО А НАРОДА ГО ИЗБРА? МАЗОХИСТИ! ЗАСЛУЖИХТЕ СИ ГО ТОЯ ПСИХАР БОЙКО! ВЯРВАМ НА ЧИРКОВ ДАНО ИЗТРЕЗНЕЕТЕ ЗАБЛУДЕНИ ГЕРБЕРЧЕТА! УСХЕХ! А за премиера Бойко Борисов Чирков коментира: "Аз много се страхувам като се появи някой силно екстровертен тип като поведение. Този тип, особено при политиците, иска постоянно фокусиране на вниманието върху себе си, иска медии и население да са ангажирани непрекъснато с неговия нарцисизъм. А пътят от нарцисизма до психопатията е много къс и политиците трябва много да внимават."

853

Анонимен

преди 11 години

така или иначе-Борисов е този за който се заслужава -да се гласува!

852

NEDEMOKRATOS

преди 11 години

CELI 18 % ???????????????????????

851

Анонимен

преди 11 години

Защо замлъкна АТАКА?Къде изчезна?Къде се покри и сакса?Да не мислите,че се е кротнал и в момента не наказва с отмъстително постоянство и връзки и с обърнати към небето очи "МОЯТА СТРАНА,НИКОГА?!Много са парите в държавата,които трябва да се уапат.Нещо много говорят напоследък за натрупаните спестявания на ***,та ме съмнява,че нещо се мъти и ще има едно голямо "Я ЕЛАТЕ ПИЛЕНЦА ПРИ БАТКО!"ОТВАРЯЙТЕ СИ ОЧИТЕ И СЕ УЧЕТЕ ОТ ГЪРЦИТЕ!