17

19

преди 11 години

Цвинокио не ни казва колко сигнали все пак трябва да подадем, за да не допуснат техен служител да извърши убийство. Два? Три? Пет? Сто? Лицето-министър нагло обяснява как подчинените му са си свършили отлично работата, но има, цитирам: фатален край едно младо момиче, което не е между живите поради една несподелена любов, може би, възприета от служителя по начин, който въобще не кореспондира с нормалните морални ценности.Този човек има ли изобщо някакви морални ценности в мирогледа си? В деня, в който уж щяла да излезе проверката от Ловеч! Искате ли да се обзаложим колко уволнени и подали оставката си ръководители ще има в МВР днес? Обърнете внимание и на още един момент в това интервю: Няма определен срок за минаване на полицаите през психотестове Както признава Цветанов, това беше процедура, която беше заложена в предишни изменения в Закона за МВР. Към настоящия момент няма такива срокове и изисквания. Т.е. днешното ръководство на МВР е премахнало сроковете и изискванията, но дори нещо повече: те се правят вече само при преценка на ръководителя и Всичко става доброволно. И, когато израстваш в кариерата. Т.е. полицаите могат спокойно да полудяват няма кой да ги проверява, освен ако не искат да растат в кариерата или ръководителят им не прецени Боже, пази ни от МВР, от бандитите сами ще се предпазим?

16

Българин!

преди 11 години

Аз не съм съгласен с доживотната присъда, искам смъртна! Не трябва хората които ни бранят да ни убиват !

15

Анонимен

преди 11 години

Каква власт на полицията? Да ни убива ли ? Мамка ви паразитна.. само доживотен за всички ченгета и политици. Тогава Бг ще се оправи.

14

ДОЛЕН ЛЯВ ПЕДАЛ

преди 11 години

ПО ПРИНЦИП В БЪЛГАРИЯ КОГАТО ЧОВЕК РАЗБЕРЕ, ЧЕ Е *** АМА ТАКЪВ ***, ЧЕ ОТ НЕГО НИЩО НЕ СТАВА СТАВА ПОЛИТИК, КМЕТ ИЛИ В КРАЕН СЛУЧАЙ ДЖАНДАР ! ТАКА, ЧЕ РОДЕНОТО ДА ПЪЛЗИ НЕ МОЖЕ ДА ЛЕТИ !!!СКЪПИ БРАТЯ БЪЛГАРИ, СТАМБОЛОВ КОГАТО ИДВА НА ВЛАСТ ЗНАЕЙКИ,ЧЕ БЪЛГАРЧЕТО РАЗБИРА САМО ОТ ДВЕ НЕЩА-АКО МУ БРКНЕШ В ДЖОБА ИЛИ АКО МУ СЧУПИШ ВРАТА СЪЗДАВА НАЙ-СТРАШНАТА ДЖАНДАРСКА МАШИНА В СВЕТА,ПО-СТРАШНА И ОТ МУСАД,ЦРУ,КГБ,М5,СИЛА 17 И Т.Н.И ОТ ТОГАВА НАСАМ ТАЗИ МАШИНА ВМЕСТО ДА ЛОВИ БАНДИТИТЕ ЗА КОЕТО Е СЪЗДАДЕНА СЕ Е ПРЕВЪРНАЛА В ПОЛИТИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ УПРАВЛЯВАЩА БЪЛГАРИЯ! ВСИЧКИ-СИНИ,ЧЕРВЕНИ,ДПС,НДСВ И ....... СА ТЯХНИ РОЖБИ И КУКЛИЧКИ! ЗАТОВА В БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕШ ДА НАКАЖЕШ НИКОЕ ЧЕНГЕ ДОРИ И Ц ЕДНО ВРЕМЕ МИЛИЦИОНЕРИ СТАВАХА СИНОВЕТЕ НА СЕЛСКИТЕ КМЕТОВЕ,ПАРТИИНИ СЕКРЕТАРИ И ТЯХНИТЕ БЛИЗКИ КАКТО И НАЙ ТЪПИТЕ ДЕЦА НА СРЕДНИЯ ЕШЕЛОН ДРУГАРИ.СЛЕД КАТО"ИЗБУХНА ДЕМОКРАЦИЯТА"ЗАСПАХА И СЕ СЪБУДИХА ПРЕРОДЕНИ В ПОЛИЦАЙ ЗАТОВА ГИ НАРИЧАТ ПОЛИЦИОНЕРИ И ТЕЗИ СЕГА СА ШЕФОВЕТЕ В МВР,А НОВИТЕ НИЗШИ ПОЛИЦАЙЧЕТА СА ДЕЦАТА НА НОВИТЕ КМЕТОВЕ,ПАРТИИНИ СЕКРЕТАРИ И Т.Н.-НИЩО НОВО!? ЗАТОВА НЯМАМЕ ЗАЩИТА А И НЕ НИ ДАВАТ ПИЩОВИ ЗА ДА НЕ ГИ ОБЪРНЕМ С-У ТЯХ КОГАТО НИ ПИСНЕ А И ГЕРБ СИ Е ТЯХНА ПАРТИЯ И НА МУТЪРИТЕ

13

Европа

преди 11 години

Прочетохме коментарите и съзряхме, че симпатизантите на БСП и враговете на ГЕРБ за пореден път защитават един доказан убиец, който даже не е под съмнение.

12

Анонимен

преди 11 години

Последната стъпка на ГЕРБ преди да паднат ще е закон според който физкултурници да може да стават главни прокурори. Ей так по "съвест" и убежения. Ей тогава ще цъфнем и ще вържем и ще минем отатък Шенген. Ако Цветаное имаше малко чест и достойнство щеше да си подаде оставката заради тази трагедия. А той седнал да уговаря роднините да не съдят МВР. ***.

11

Анонимен

преди 11 години

Цеко пак се вживява в ролята на съдия ! Ми да беше учил малко повече,бе Цеко !

10

ганю

преди 11 години

мвр ловеч бизнес дирекция.виновни са от комунални услуги.

9

Анонимен

преди 11 години

някой да познава ченге, което да не изглежда като избягал като от психодиспансер

8

до 4

преди 11 години

Ама не е вярно,проверка вече е имало,и най-суровото наказание,щяло да бъде порицание...По думите на Цветанов.Безсрамник!

7

hhh

преди 11 години

гарван,гарвано око вади ли

6

sas

преди 11 години

Без да познавам момичето и близките, и аз съм за доживотна присъда.

5

radioprestilka

преди 11 години

До Анонимен 4Цветанов чака включване и сведения от парньорските служби в чужбина, те са по-запознати с проблемите в неговото министерство! Съболезнования на семейството загубило дете!

4

Анонимен

преди 11 години

Ха, оптимисти. Къде са чули за доживотни присъди. Да се радват на условна, ако не му дадат само порицание или както се вика - "Повече така няма да правиш, обещай!"

3

Анонимен

преди 11 години

Преди 2 седмици трябваше да има резултат от "проверката" в Районното Управление в Ловеч, както и наказани ... това са думи на Цветанов. Е КАКВО СТАНА ГОСПОДИН АПАРТАМЕНТ ? ВСЕ ОЩЕ НИЩО НЯМА НА ЛИЦЕ!!!

2

Анонимен

преди 11 години

Нормалните хора се бият за жени - куките стрелят и колят наред! Шефа и колегите на тоя психопат протестират ли за повече пари? Сигурно да - ще им трябват после за адвокати и за цветановите съдии като изпращят и почнат да трепят наред някой ден...

1

ku4eto

преди 11 години

Близките на Ивелина искат затвор до живот за полицая убиец ....................................а вместо това 4 полицая от рпу Ловеч са наказани с *мъмрене*....................нямам думи