47

до 52

преди 11 години

за лава не знам, ама ти бълваш тъпизми.не си интересен.

46

Анонимен

преди 11 години

Лошо е, че се случва това. Срещу пожара не можем да протестираме. Но нека следим внимателно ситуацията в бъдеще на тези землища. Ако в близките години дори на едно от тях се промени статута - всички на улицата на протест. Никога да не позволим тези места да станат писти или хотели.

45

da ama ne

преди 11 години

Машните за сняг, няма да помогнат срещу лавата която се бълва в момента!

44

123

преди 11 години

Виждам, че високо-образовани хора пренебрегват логиката и развиват теории.. а, именно, че зад палежите е много вероятно да има нечии интереси. Не се смущавайте! Вместо това може да разглеждате ситуацията от 'инвеститирски' поглед и финансов интерес.. е, може би случайно горят пожар след пожар...

43

до 49

преди 11 години

не било лава, а глава ... от която изригват тъпотии

42

Лол

преди 11 години

Фокус съобщи за изригване от лава! Бог да ни пази, Витоша се е събудила!

41

...

преди 11 години

Ей тоя цеко бре! Не му я дадоха витоша и тои сега ше земе да я изгори та белким му я дадат ей!

40

Анонимка

преди 11 години

Дано и този път се включат хората с машините за сняг. Така миналият път пожарът беше много бързо потушен. Пък и сега може да е лесно - гори само трева.

39

Анонимен

преди 11 години

Да не споменаваме, че има и други медии, които публикуват и по-качествени снимки - а не само любителски или от архиви.Та на тях се виждат пламъците и храстите които горят, тъй като качеството е достатъчно добро за зуум.

38

до 43

преди 11 години

там ти е проблемът, че го виждаш "от тук".качи се горе и ще видиш, какво друго може да е.

37

Анонимен

преди 11 години

Слушайте, Витоша е отдавна консолидиран изстинал блок, по никакъв начин горе не може да се появи вулкан. Такава мисъл може да хрумне само на необразован човек с ниска обща култура - журналист - и е крайно време да спрете да го повтаряте, само плашите хората с тия заблуждения.Дори да стане нещо по разломната зона, то ще е по разломните линии - долу в подножието, където е и минералната вода, не горе.

36

Любопитна

преди 11 години

Аз от тук го виждам, че е вулкан... няма какво друго да е.

35

Анонимен

преди 11 години

не е вулкан, *** е. Гей-сер, сер-гей, нещо такова, какво ли не правят хората, за да ги дават по новините...

34

уса

преди 11 години

Ако е вулкан да му мислят новобогаташчетата със скъпите им къщи в полите на витоша.........

33

Туко

преди 11 години

що агенция Фокус съобщи, че е имало изригване!

32

Шашма

преди 11 години

Вулкан ще е няма какво друго... или някой конкурент на Цеко, а може и самият Тома Белев, за да му направи мръсно, защото пусна пистите.

31

до 123

преди 11 години

на мястото, което гори в момента, и сега има писта, която не се използва, защото е проектирана върху сипеи и каменни реки.А сега ми обясни, как ще разчистят сипеите с умишлени палежи...С предишния пожар пък замалко да изгори станцията на лифта, сигурно и нея искат да разчистят, за да направят писта ...

30

Екстремист

преди 11 години

Абе 123,що не се срещнем да видиш наистина картинката какво представлява?!?! Какъв ти е проблема? Всяваш смут и дърдориш глупости! Що не вземе да се образоваш малко и не отидеш в библиотеката и прочетеш малко в архивните документи да видиш твоя човек Белев какви ги върши, а?!?!

29

Анонимен

преди 11 години

Единствения вулканизъм на това място е бил подводен, по времето когато нито Витоша, нито Софийското поле, нито Стара планина са съществували.Остатък от него са трахиандезитите на Орлово гнездо, между Комините и Камен дел.

28

До оня горе

преди 11 години

Искам възмездие за всички подпалвачи...