384

До 480

преди 11 години

Според теб "Дзевера" си е объркал наркотиците. Според мен обаче ти бива да се погледнеш в краката. Ходиш с две леви обувки, при това и с различни чорапи. Недей да поучаваш участниците във форума. Лайньовците като тебе не са малко. Вземай си гегата, наложи каскета и напускай форума.

383

Още нещо !

преди 11 години

Не зная дали си заслужава да хабим време и коментари за бригадата ГЕРБ и нейния бригадир доц. Борисов. Искам само да напомня , че в началото на септември беше предложено денят в който д-р Борисов ще падне от власт ( със сигурност през август 2013 г.) да бъде обявен за национален празник. Подкрепям тази идея, като предлагам за национален празник да бъде обявен и деня когато инж. Борисов ще влезе в затвора (със сигурност декември с.г.) Очаквам съдиите да се изпокарат помежду си, кой до го съди ?

382

до дзвер

преди 11 години

И какво става ясно от това ? Че догодина на изборите Герб губят, БСП печелят и Р.Овч. , Доган, Масларката и Батко и Братко се връщат на власт, ние цъфтим, ставаме световна икономика и неудържим поток от чуждестранни инвестиции и икономически имигранти ни залива, заплатите ни скачат до небето и швейцарците масово емигирират в Пазарджик и Перник....Нещо не ти разбирам тезата, ако твърдиш че като паднат тия и се върнат ония ще стане по добре според мен си объркал наркотиците.

381

До неразбралите

преди 11 години

Хората избягаха от БГ заради КОМУНИСТИТЕ,дето станаха новите КАПИТАЛИСТИ!

380

дзвер

преди 11 години

Делът на хората, според които в страната се налагат такива правила за правене на бизнес, които дават шанс само на близки до властта кръгове и фирми, нарастват до 67%.

379

дзвер

преди 11 години

Над 70 на сто са недоволните от икономическата, социалната, здравната и подоходната политиката.

378

470

преди 11 години

Дзверчо! Не ги святкай! Важното е хората да знаят!:) Всеки знае, че бургаската фабричка за цигарки от коя фирма се държаше и какво е вписано в Търговския регистър за същата фирмичка относно лицата:)))

377

дзвер

преди 11 години

Те ви и още едно потвърждение на изтрЕзневането на народа:За първи път от мандата на настоящото правителство почти всеки втори българин (45%) декларира негативно отношение към дейността на кабинета. Привържениците му спадат до 18%. Това отчитат социолозите от "Алфа Рисърч" в национално представителното си проучване за обществените нагласи през септември. Също за пръв път недоверието към премиера Бойко Борисов надхвърля доверието 37% към 32%, сочи изследването, публикувано днес.

376

дзвер

преди 11 години

471...ще ти се :) И пиши по-дълги и повече коментари, че нЕма да има надник...

375

472

преди 11 години

Не забравяй, че българите избягаха когато дойде "демокрацията"!

374

притеснен

преди 11 години

Не забравяйте,че хората избягаха от БГ,заради КОМУНИСТИТЕ!

373

Анонимен

преди 11 години

дзверо, от глупостите които пишеш ми става ясно, че дори страницата на Търговския регистър не си отварял.

372

дзвер

преди 11 години

468...явно чакаш на готово.Има търговски регистър...виж!

371

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ са мафия! Факт! Дори СИМО от ЦРУ го каза!

370

Анонимен

преди 11 години

дзверо и къде го пише това, в жълтата преса ли? Няколко реда които се препечатват, без ясен автор и източник.

369

465

преди 11 години

Хихихихихихи! Недей страда! Хората видяха:) Да! ГЕРБ разграби Маркелито чрез електората си ***! Дори със самолети си ги връщате вече от Европа, че няма кой да гласува са ГЕРБ!:))

368

Анонимен

преди 11 години

*** гласуват за Евророма, част от Коалиция за България. Така БСП влезна в настоящия парламент, като Коалиция за България където си партинираше с Евророма и Цветелин Кънчев. И хиляда минуса да нацъкате, това е истината!

367

Анонимен

преди 11 години

Приятелче взе да ми писва от хиленето и простотията ти тъй че да ти обясня за "Маркелито". Предприятието е фалирало, затворено и се опразва, наета е фирма която разчиства, в един момент идват около 400 *** които уж се включват в разчистването но дефакто свалят огради, метални шахти и тн. и ги отнасят, ида 5-6 полицаи които не смеят да се намесят за да не ги разкъсат. Това е цялата история. Останалото са *** ти глупости че "Герб разграбили Маркелито" . Аре бегай да си играеш....

366

дзвер

преди 11 години

457...през 1996г е разбита неледална фабрика в Крайморие.Един от собстевниците е Бойко Борисов...Странно как през 1997-98 г прокуратурата спира да се интересува от него, че даже не го и разпитва.Но пък скъсва зад**те на другите собственици...

365

461

преди 11 години

Хихихихихихи! А на твоята вила имаше ли милиционери да охраняват ***:)) А ти как разбра, че са ***! Я пусни в нета клипче как *** ти грабят вилата и МВР ги пази:)))) Кухарка си брато! Като всеки гербер! И въпросите ти са стил "Калинка":)) Бегай да искаш да връщат събратята ти роми от Европа, че да има кой да гласува за ГЕРБ!