209

АЗ

преди 11 години

Купувайте мат стар - супер са и на достъпни цени

208

бъди

преди 11 години

обувки-само български,на "Меркурий" Габрово,иначе има много китайски внос с произход България.И на българския производител му е по -евтино да поръча обувки от китай и да ги продава под своя марка

207

7

преди 11 години

Я този с голата глава да каже колко плаща на работниците си,и от къде внася качествена кожа ,та обувките са му толкова скъпи.Някои обувки ги продават за естественна кожа-самоче има приказка "да ама не"

206

EMO

преди 11 години

Няма качествени зимни обувки под 120 лв....аз си купих австрийски за 160 лв от ХЮМАНИК от Мол Сердика и съм доволен много !

205

Софиянец

преди 11 години

Ами аз отидох в Габрово и реших да си купя обувки оттам, защото до неотдавна се продаваха много хубави габровски обувки, обаче ядец! Продавачката ми се изсмя и каза, че отдавна не можело да се намерят такива дори в Габрово. В крайна сметка си купих ямболски обувки.

204

Анонимен

преди 11 години

Пещерняците па си мислите, че хиляда години ше прайте обувки и всичките са ви длъжни да ва дундуркат и всичките сме длъжни да купуваме от вас. Ам напрейте конкурентна стока бе. То не мое 50 години да произвеждаш едни и същи ***. Измислете нещо ново. Напрейте обувка с два въъра...

203

Блъско

преди 11 години

Вчера обиколих половин София да си търся обувки и направо съм в потрес,под 100лв нямаше обувки ,да не говорим в моловете за какво иде реч.Да внасят от братята китайци ,че иначе ще се наложи сами да си правим обувки с тези НЕНОРМАЛНИ И НЕРЕАЛНИ ЦЕНИ.

202

Стършел

преди 11 години

Китайски обувки от 10 лв. не купувам, но тия от Пещера са едни "дървени" и те за нищо не стават, как ги изнасят в Италия, Франция и Германия не знам, като се има в предвид качеството и дизайна който се предлага там...нещо май сте се объркали!

201

Анонимен

преди 11 години

До PffЕдин бърз преглед по онлайн магазините показа джапанки Vans по $15, гуменяци от $50 до $80. Та къде са тези обувки по 10евро?

200

Pff

преди 11 години

Абе аре стига глупости бе, в Испания овърсток маратонки, прекрасни оригинални модели Vans, Ben Sherman, Fred Perry - марки дето у нас се продават по 300 лева чифта, там са по 10 евро... На кого ги разравят тия престъпници подобни тъпотии?

199

Темерут

преди 11 години

А, бе какво се вайкат тези БГ производители? Те, контрол по качеството изобщо прилагат ли? Завайка ли се, все едно произвеждат някакви супер качествени обувки, а то... ***! А, и на всичкото отгоре - и да се оцели някоя качествена партида, тя задължително се пуска за износ, а за в БГ остава 3-тото качество, какво реват изобщо?

198

100

преди 11 години

Евтината стока отвън прави непродаваеми българските от естествена кожа.Т.е българската, дефектна, бракувана, ишлеме стока на цени са супер качество!

197

Анонимен

преди 11 години

винаги съм предпочитала български или италиански обувки. но миналата година си купих "бг" обувки, от известна фирма, за мое съжаление, след това ги срещнах само със сменен етикет в магазин за "италиански" обувки. в крайна сметка, нямаше да се учудя, ако ги бях срещнала и в магазин за 10 лв. затова българските производители ако искат да си запазят клиентите, нека не продават "китайски" обувки за български.

196

К.Б.

преди 11 години

Само не разбрах тези от Пещера оплакват ли се, или се хвалят, че имат 80% износ. Ами да изнасят за по Е100 като са много ОК. Но в последно време ми се струва, че в Пещера махат китайските етикети и лепят техни.

195

д

преди 11 години

Мдаа, заради въпросните китайски обувки по 10 лв, цяла Европа е пропищала от фалити и икономически кризи. Ходи обяснявай, че европейския стандарт с по 800-2000 евро средна заплата на обувкопрозиводителите например не може да издържи на китайския внос! И така е с всичко.

194

Факт

преди 11 години

В България произвеждат обувки по калъпи за износ, а българския крак се различава от италианския крак например. Така е от 1990-1991 година. Резултатът е травми по краката от прекалено тесните и дълги "български" обувки.

193

БГ

преди 11 години

Каквито заплатите, такива и обувките.

192

Анонимен

преди 11 години

миналата зима си взех ботуши от точно такъв "евтин" магазин, 27 лв., с добра платформа, удобни. Два дена след това тръгнахме да купим и на дъщеря ми, но тя не искаше да чуе за евтини неща..та къде..в "Ботичели"...изненадааа-там на рафта се кипреха същите като моите евтинийки, но цената беше 75 лв./ и производителя беше същия/...та...не е ли по-добре 2-3 чифта за същите пари.като качеството и без това си е еднакво.Дори продуктите на реномирани фирм в Б-я са направени като за българи.

191

Анонимен

преди 11 години

Иначе всички гъзари:))

190

kireza

преди 11 години

Вече 5 години нося от "проклетите" китайски обувки,купих ги за 10 лева и още не искат да се късат,а ми е жал да ги хвърля!Във времето на Тато носех български обувки по 4-5 години,а сега модерните италиански подметки се цепят още на 3-ят месец...Е,ще си купувам и нося от китайските,защото с пенсията вече не мога да си купувам български с италиански "качественни" подметки,които трябва да сменям всяко тримесечие...."де е Кирьо на кирия",както казваше татко,бог да го прости.:))))))))))))))))