34

нестабилната

преди 11 години

Липсата на спирала насочва, че кандидатката е емоционално нестабилна, плаче по няколко пъти на ден и затова избягва туша на очите.Как сте пропуснали тази мъдрост, хаха

33

Знаещ

преди 11 години

Тази статия не знам кой *** я е писал, но навсякъде в западните части на Европа, да не говорим за още по-назапад, ако си с грим и разпърцани дрешки /разбирай прозрачни, къси поли, рокли, панталонки, потничета/, веднага те причисляват към контингента. Немислимо е да ходиш както тук и в Русия намазана с какво ли не по лицето, пък за крещящи лакове, съвсем.

32

dodod

преди 11 години

Оффф поредната малоунма стария........

31

Unisex Кокошарник

преди 11 години

"Работодателят веднага си прави извода, че пред него е мързелана, ако види, че цъфнала коса. " - Да бе! Може и да забележи - ако е жена. Ако е мъж трудно ще забележи, дори, ако работят 5 години заедно и жената си смени цвета драстично.

30

Анонимен

преди 11 години

Абе кой *** преписва тия статии? Снимка от Ройтерс и тъпотия от Дейли Мейл!Иначе статията разбива - това е новина определено! Как до сега никой не се е сетил да го напише... Въобще не бих се сетил за тази констатация! Ужас... :)))

29

браво

преди 11 години

ЕГАТИ...СПУКАХ СЕ ОТ СМЯХ НА КОМЕНТАРИТЕ

28

Анонимен

преди 11 години

Значи ако се гримирам прекалено няма да ме вземат на работа, ако се гримирам оскъдно пак няма да ме вземат, пък ако взема безупречана да се направя... шанс пак няма? Какво решение ще ни препоръчат авторите на този бисер тогава?

27

хаха

преди 11 години

То КАКВО ИЗЛИЗА....ИНТЕРВЮИРАЩИЯ ВСЕ Е НЕДОВОЛЕН, ...ИНАЧЕ ЗА НОКТИТЕ СИ Е ТАКА.

26

dedenze

преди 11 години

Уточнете за каква работа става дума. Така като чета явно е за работа в скъп бърдак, като платена ***, играеща роля на девствена !?

25

Анонимен

преди 11 години

Още една *** статия в портфолиото на днес.бг...

24

жена

преди 11 години

Добре, де, ами аз като не ползвам грим въобще??? Най-много едно червило да сложа, *** това се случва веднъж на два месеца. Какво сега, никой няма да ме вземе на работа ли???

23

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

Леле...Колко съм ***! Почти колкото Гошо.Сега лак трябва да си купувам, гримове...Хората ще ме помислят за гей!

22

Анонимен

преди 11 години

"Идвате с олющен лак на интервю за работа - не сте за нас!"Подбирате персонала по лака - не сте в час

21

Митака

преди 11 години

10 години се занимавам с Подбор на Персонал в различни фирми. Ръководител на отдел Подбор също съм бил ама такава мъдрост за пръв път чета :)))Брех как не съм се сетил да им гледам лака за нокти вместо да ги питам какви качества имат Е нормабно като човек прочете нещо такова да си помисли, че интервюиращите са пълни *** :))

20

дребен факт.....

преди 11 години

Като ви е надраскан лака, кажете че сте си го повредили докато сменяте пълнителите на предишното интервю с извратен первезник работодател.

19

Гъзис

преди 11 години

Аз като се гримирам,лакирам,епилирам и се правя на жена кво да кажа?

18

Анонимен

преди 11 години

когато по време на интервю ви присвие стомаха и насреща ви стои някаква пилирана дивачка с поглед "кога последно си лакирахте ноктите", значи фирмата е пред фалит и са организирали интервюта с цел сплашване и мобилизиране на персонала.

17

Митко

преди 11 години

Как проверяват за поставена спирала? Ами ако ползва хапчета?

16

Анонимен

преди 11 години

И какво излиза , както и да отидеш ако си жена все някакъв кусур ще ти намерят.

15

Анонимен

преди 11 години

До 16 - анонимнияЩо за реакция?! Ти да не си блондинка?