83

До Монти Бърнс

преди 11 години

Е как ще разбереш като ми трият коментарите!Цензура!Може би трябва да напиша, че Алмодовар е най-"великият" за да престанат да трият ВЕЛИКИТЕ Журналисти-Ройтерци!

82

Монти Бърнс

преди 11 години

До Hable con ellaНе! Не разбрах какво искаш да ми кажеш.

81

Ewa

преди 11 години

Не знам какво намират някои в него!? Нищо сексапилно няма...

80

иванов

преди 11 години

Интелектуалния труд ако се заплаща в България при бозите който правите едва ли някои ще ви гледа. Тогава как ще се правите на известни а?

79

Анонимен

преди 11 години

Да си гризеш ноктите и да пушиш цигара след цигара за да прикриеш липсата на талант било интелектуален труд. Асене, скрий се някъде. Вземи със себе си и "бума" на БГ сериалите.

78

the new bg movie

преди 11 години

lo6ia ,zlia i hladilnika

77

Анонимен

преди 11 години

ела в Люлин да ми се правиш на лошо момче..

76

хм...

преди 11 години

интелектуален труд... в България(***)... Кое точно е интелектуален труд?! - чалгата, копираните американски сериали (с откупени авторски права), новата българска литература, Big Brother?! Кое точно е ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ТРУД!!! в днешна ***!?

75

РазбирачУ

преди 11 години

Този и подобните му не могат да ме накарат да ги гледам дори ТЕ да ми дават пари ! Скапан сценарий, некадърни млади актьорчета, липса на вкус - това са 99% от БГ филмите.

74

тя

преди 11 години

абе аз да го сгащя в моя хладилник, пък няма да му простя, хич не ме интересува колко е силин в киното, дано да е силин с другото дето му мисля :P

73

Патриот

преди 11 години

тия новото поколение "актьори" играят все едно рецитират на училищна пиеска ,ама самочувствието им до небесата!

72

Анонимен

преди 11 години

Блатечки много се изложи с рекламата на ACTA и сега всеки го асоциира именно с това и последвалия бъзик със салама. Човек каквото си направи сам, никой не може да му го направи:)

71

Монти Бърнс

преди 11 години

"Hable con ella си е чиста пропаганда на некрофилия"Хахаххахахахха...силно! И наричаш хората "промит мозък"!?"Говори с нея" е красива притча за една невъзможна и безнадеждна любов. Украсен с типичните за Алмодовар меки цветове, великолепна музика, нетипични взаимоотношения между персонажите, свръх емоционалност на рисунъка и феноменална актьорска игра на Javi Camara. Един от най-заслужените жуждоезични Оскари в историята на Академията.

70

Сашо

преди 11 години

Проблемът на Бг киното в момента е, че във всички филми играят едни и същи актьори. Прибавят се някаква част аматьори като бивши манекенки и филмът е готов. Защо не се викат за участие такива фигури като Павел Попандов например? Аз с него слаб филм не съм гледал. Уникален актьор, каквито са повечето от неговото поколение.

69

Васил Петров

преди 11 години

Дайте да му купим салам и да млъкне Блатечки. Нито му дърпам филмите, нито го гледам.

68

Анонимен

преди 11 години

Хубави филми от новото българско кино са 'Писмо до Америка' и 'Емигранти'!

67

Анонимен

преди 11 години

На тоя кой му е казал да с захваща с кино?Въобще в последно време ни се натрапват все някакви измислени момченца и затова киното ни куца!От новото поколение виждам само,че един Деян Донков става другото е фалш с разни Бахаровци,Колевци и т.n.

66

Монти Бърнс

преди 11 години

До 76Нещо се обърка номерацията, но по контекста предполагам, че говориш на мен. И смятам, че нещо се бъркаш. Макар да съм огромен киноман и да следя изкъсо фестивалите и бранша, аз не работя в кино средите. Защо Ивайло Христво да ми е "конкурент"? Защо Лов.нет да е мой? Бъркаш ме с някого. Казах си мнението за "Стъпки в пясъка". И го подкрепих с куп обективни и технически доводи. Нямам лично отношение нито към режисьора, нито към актьорите. Това е един много слаб и крайно безинтересен филм.

65

:)

преди 11 години

Тоя го хванах вчера да ми рови в хладилника !

64

Kips

преди 11 години

Що така бре българските филми и артисти не ставатза нищо?Пита бай *** от село Бг.