53

Анонимен

преди 11 години

"дали АЕЦ "Белене" е необходима на България като източник на електроенергия" Интересно ми е след като е запозната с докладите на ЕК, като неин бивш член как би коментирала, това, че ЕС очаква към 2050 да има недостик равняващсе на 50% от енергията необходима на съюза. Или г-жата желае(или нейните господари) ние да сме само консуматор, но не и производител

52

Уууу!

преди 11 години

И още пита:"дали АЕЦ "Белене" е необходима на България като източник на електроенергия" Очевидно шефовете на Кунева окончателно са отписали и държавата и народа и не предвиждат никакво икономическо развитие!

51

Анонимен

преди 11 години

Явно г-жа Кунева не е забелязала, че принципно имаме стратегия на енергетиката, в която колкото и обща да е, АЕЦ "Белене" фегурира като основен елемент

50

ПРОСТА арЕтметика

преди 11 години

И да има АЕЦ,и да няма ,....сената ще е все по-нагоре и по-нагоре,НИТО ГУБЯ ,НИТО ПиЧЕЛЯ!ПО-БОГАТ НЯМА ДА СТАНА ,КАКТО И ВИЕ ----ОТ РЕФЕРЕНДУМА ,......ПРИЧИНАТА Е :Бг-ОЛИГАРСИТЕ в Бг!

49

до 33

преди 11 години

Аз също сам ужасЕн от факта, че всеки ден е в новините, за да ни казва това, което вчера е чела из форумите. Подозирам, че изборите у нас нямат никакво значение - тя вече е избрана от някого.

48

до43

преди 11 години

В предаването "10 степен по рихтер " на писателя В.Фъртунов ни открехнаха кои са господарите на Кунева.Показаха и списъка на трилатериарната комисия на Рокфелер От страната ни 3-*** са членовете.Петър Стоянов-той непрекъснато пребивавал в САЩ или Швейцария:Цветелина Бориславова и Миглена Кунева.Кунева е и член на борда на директорите на банка Париба.-Франция

47

--РЕКЛАМА--

преди 11 години

Фирма ...СИДЕРОВ и ЯНЕ....."ПРОБИВАМЕ ДУПКИ ВСЯКАКВИ ",С/У ЗАПЛАЩАНЕ !

46

помним

преди 11 години

Госпожата да мълчи по въпросите за ядрената енергетика.Не сме забравили за приноса й за АЕЦКозлодуй.Що за наглост>

45

Анонимен

преди 11 години

колко пара прибра като член ан УС на Париба именно покрай сделката за Белене, да, точно ти

44

Анонимен

преди 11 години

Съгласен съм че БСП и ГЕРБ си измиват ръцете с този референдум! Но видната "специалистка" по енергийната стратегия, защо се притеснява за следващото правителство? Да не си мисли, че ще се намести в него?!

43

Сидеров премиер!

преди 11 години

42

АЗ

преди 11 години

Тази Кунева май се взима насериозно с тези изпаднали от други партии ПОЛИТИЦИ.Всички са познати или както казва народа-със стари *** - нов бардак.Кунева,Кунева твоите болни амбиции да си в политиката няма да те доведат доникъде,най много да видиш колко никой не те желае.

41

до 36

преди 11 години

Ами питай Кунева.Президентът на Световната ядрена асоциация Джералд Гранди е посетил АЕЦ Козлодуй .Излиза с решение;Няма технически причини 3 и 4 блок да не работят още 10 години.Кунева и Ферхойген излъгват.Политиците от Брюксел изобщо не са посещавали Козлодуй.Кунева лобира за АЕЦ Черна вода на Румъния-построена на 35 км от Вранча.Реакторите са канадски,стар модел не са изчислени за висока степен на земетресение.Кунева нанася огромни щети на държавата ни от затварянето на блоковете.

40

Анонимен

преди 11 години

Филмчето е Мисия Лондон-Дързост и глупота.

39

Анонимен

преди 11 години

каквяо разсъждава, като точно тя ни съсипа енергетиката

38

Анонимен

преди 11 години

tazi ni razsipa enenrgetikata

37

Анонимен

преди 11 години

Никаква АЕЦ. Не искам моите деца да плащат моите вересии и после да ме обвиняват. Като не ни е по джоба, какво се напъваме. И без това от нея само скъп ток ще имаме. А и сега имаме излишък на електричество, което продаваме за жълти стотинки.

36

до 27

преди 11 години

защо в Германия реактори от 30г. се затварят едва сега ?

35

Анонимен

преди 11 години

хахахаха кой го казва

34

abvlado

преди 11 години

Никой не може да бъде по-арогантен от комунистите в БСП.