164

аватар

преди 11 години

ДА СИ ХОДИ ГЕРБ КОЛКОТО ПО БЪРЗО ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ,ЧЕ ДЖОБА МИ Е ПРАЗЕН И ХЛАДИЛНИКА СЪЩО !!! ВЪН ГЕРБ ОТ ВЛАСТТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

163

Анонимен

преди 11 години

Пенсиите скачат от април, потвърди Дянков и , че е първо априлска шега

162

До 176/Бачкатор

преди 11 години

Когато ти си бил бебе, аз съм ти произвеждал и плащал млекото, за да растеж. Аз съм хранил дедо ти и баба ти също, защото съм работил 42 години и са ми удържали (нормално, такава е системата) не по-малко от теб, защото съм се осигурявал винаги на реална заплата, което силно се съмнявам да е случая при теб след този коментар. Така, че споко пич. Няма никой вечно млад. А истината е (която управляващите трудно проумяват): Пенсията според осигурителните вноски, бес тавани и подове, за да има стимул.

161

До192

преди 11 години

Глупости, България от 69 години все е в криза.

160

Анонимен

преди 11 години

Четири години този *** ни обяснява как слънцето изгрява от запад.

159

do 192

преди 11 години

Забравяш че по време на тройката нямаше криза и всичко вървеше дори корупцията не се осещаше (заменки) , в ситуация на жестока криза след 2008 година и при масово фалиране на държави ние сме с минимален дефицит и с резерв от 6.9 милиарда лева , няма да ползваме заеми както направиха например Румъния , Унгария и др. макар и с малко се повишават пенсии и заплати - но ако забелязваш навсякъде е свито. ГЕРБ не са най приятните но изкарват кризата без катаклизми и перфектна фискална политика ,1997г.?

158

народна любов

преди 11 години

СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ МОЖЕ ДА ГО ПЛЮЕТЕ НО ТОЙ РЕДОВНО ИНДЕКСИРАШЕ ПЕНСИЙТЕ ИМАШЕ И ТРИНАДЕСЕТА. ОСТАВИ 8 МИЛЯРДА РЕЗЕРВ А ТИЯ БАЛАМУРНИЦИ МУТРИ ОТ ГЕРБ САМО ЛЪЖАТ ЕЖЕДНЕВНО. ЩЕЛИ ДА ИНДЕКСИРАТ С 10 % ПРЕДИЗБОРНО. ЕДНИ ОБИКНОВЕНИ БИСКВИТИ БЯХА 1.2 ЛВ В КАУФЛАНД СЕГА СА 2.35 ЛЕВА ТОВА 10% ИНФЛАЦИЯ ЛИ Е ЛЪЖЦИ ОТ ГЕРБ? ИЗХАРЧИХТЕ РЕЗЕРВА ИЗТОЧИХТЕ ЗДРАВНАТА КАСА, НАЦИОНАЛИЗИРАХТЕ ПАРИТЕ ОТ ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ И ТЯХ ИЗХАРЧИХТЕ ЗА РЯЗАНЕ НА ЛЕНТИЧКИ. МРЪСНИ ЛЪЖЛИВИ ГЕРБЕРИ- ДАНО ДА *** ДО ЕДИН ВКУПОМ!

157

до 176

преди 11 години

Ами за да изхранваш децата - пускаш майка им на магистралата. Все ще вземеш някой лев, за да храниш чаветата.

156

Анонимен

преди 11 години

Дянков, ти не знам кога ще ни вдигнеш пенсиите и заплатите, ама Бойко скоро ще ти вдигне мерника. Заради тебе си изгуби електората!

155

Анонимен

преди 11 години

А от Май скачат тока, парното, водата, горивата, данъците.....!

154

скокът

преди 11 години

Пенсиите "скачат" с 5лв. от април, а Данков и ГЕРБ - с народния гняв в дълбокия дол от юни. Гарантирано!

153

Тодор ЖИВКОВ

преди 11 години

ВЕРВАЙТЕ МИ, НЕМА ДА СБЪРКАТЕ !!!

152

заради изборите

преди 11 години

Увеличават пенсии, минималната работна заплата - ЗАЩО? Много ясно, че за да ограбват народа повече. Тъй като ще се плащат във вид на осигуровки, данъци и т.н., както и за профилактичния преглед при семейния лекар. Това е политиката в Р. България, да се грабе колкото се може повече.

151

до бачкатора

преди 11 години

леко за пенсиите, те стига да не са шапкари са си ги избачкали. Виж за останалите си прав, а *** не само двама

150

Анонимен

преди 11 години

ot koi april i koq godina AKO 1-VI TOVA E DEN NA LAJATA BE BUKLUK

149

:)

преди 11 години

Трябва да се свиква с Бочко , очаквани още 1 негов мандат като Прайм министър , и поне 1 мандат като Президент. До там я докара "политическата класа" един пожарникар да ги бие както си иска , ама нека им.

148

Йордан

преди 11 години

Първоаприлска шега, ха-ха-ха =)Вервайте

147

Анонимен

преди 11 години

Не знам , дали пенсиите ще скачат, ама ако Дянков скочи от по-високо , хич няма да е зле ! Пенсионерите ще се зарадват със сигурност1

146

Хайлазин

преди 11 години

Що от април, бе Дянков? Така или иначе го правите заради изборите, така, че по-добре е да го направите сега за да прилъжете да ви повярват повече балъци(и да подпомогнеш хората да си платят парното през зимата)или пък може да качиш пенсиите един ден преди изборите - така ще спестиш някой лев на хазната. Бездруго, жалкото ти увеличение отдавна е изядено от инфлацията. А ако Дянков иска да намери пари,най-добре е да накара Бойко да върне милиарда дето го окраде за 3.5 години царуване на наш гръб.

145

Анонимен

преди 11 години

ЕС нямат нужда и от конкуренция , затова ни и унищожиха производството . Ами не 1000 , но поне 500 лв спокойно може да си бъде минималната . Каква правилна посока , като и демографският срив е уникален и статистиките са стряскащи . Вие разбирате ли , че заменят бялото българско население с кафяво и това ще си проличи осезаемо в идните 10-20г.