114

до тангра

преди 11 години

Тангра,християните са избраните хора на Бог(слава на името Му)заедно с израелските пророци и които са вярвали в Него под Стария Завет).И не,те не убиват мюсулмани или други,даже и тези,които служат на дявола.Призив за "свещенна война"отправя радикалния ционизъм и радикалния ислямизъм като и двете служат на култ целящ световно господство на антихриста,християните разпространяват посланието на Господа Исус.

113

до150

преди 11 години

Анонимен,мислиш само до заглавията в ционистки контролираната преса.Но няма го призива молба на Абас към световната общественост в ООН"Моля ви не позволявайте да се извърши нова Накба(етническо прочистване на семитите-палестинци ).И иначе е интересно да се отбележи,че в границите на плануван "Велик израел"хаоса и терора се потдържат нон стоп.

112

тангра до 149

преди 11 години

Ами всеки се упражнява по въпроса за Исус Христос , бил женен , имал деца , оживял след Кръста и прочее хипотези , които заливат медиите , Нешънъл Джеографик и още хиляди ! Е някой християнин да е стрелял с базука и убил иранския или пакистанския или изрелския посланик някъде ? Някъде из християнския свят да има демонстрации и призиви за Свещенна война срещу неверниците , мюсулмани , евреи , будисти ? Няма такова нещо , нали ?

111

Анонимен

преди 11 години

Една късометражка и няколко карикатури говорели на езика на омразата!Друго нещо е ислямската любов като тази:Най-малко 17 души са загинали днес в Ирак при поредица от атентати с коли, натъпкани с експлозиви. сунитски ислямисти и членове на Ал Каида продължават да организират периодично нападения с цел да дестабилизират шиитското правителство.

110

Софокъл

преди 11 години

А кой -ако не ние самите, не наложим забрана срещу натрапването на исляма , като Уабизъм и Салямизъм в най радикалните им форми върху нашия Християнски свят ???? Има формула и решение ,,Деиствия- Генерала Ярмолова --на Кавказе -- 1800 год . Справка Уикипедия !! Огън и жупел на метър под земята, ето Вся и Всьо !!! и на Всегда !!!

109

до146

преди 11 години

Тангра,кой разпъва Исус Христос НЕПРЕКЪСНАТО?

108

до 144

преди 11 години

Антихристиянин,знам,че поста ти е относно трите коментара под теб.Коя религия е твоята,вероятно небиблейската кабала от която сатанистката книга"По-малкия ключ на Соломон"изучава повече от 70 демона,всеки описан с име и как да се извика за да ти служи за разни цели.Ето затова истинските израилтяни е трябвало да убиват с камъни,но обсебените от тези демони като теб може би,вместо да разпространяват посланието на Исус да обичаш брата си сеят сатанистка омраза.

107

тангра

преди 11 години

А бе кой е този Мохамед , че ще ми казват какво да говоря и пиша ?! Ако съм мюсулманин - нормално , но тези дето не вярваме в неговите *** тезиси или сме от други религии или атеисти няма как да стане !!! Как може Исус Христос да го разпъват непрекъснато , а за този преписвач Мохамед сакън нищо , айде молиМ ?!?!?! Някакви със средновековни мозъци неграмотници ще ни казват какво да говорим !!!

106

Грас

преди 11 години

Но когато се говори за филми и стихове като средство за свободно изразяване на мнението ,ни очаква нова изненада-Гюнтер Грас,който окачестви вярно фалшив израел,като заплаха за световния мир,е потготвил нови стихове,в които казват,че наричал Мордехай Вануну"герой на нашето време"-ето нова е вече нещо,което заслужава същото медийно покритие като филма.

105

Селянин

преди 11 години

Искат забрана на обидите,добре. Но да спрат да се държат като изкопаеми, Такива, които бият жените си, замерят ги с камъни, бият ги с камшици и те ли ще ми говорят за омраза и разбирателство??? До редовния мюфтия - ако искаш да виеш, ходи у анадола да виеш, ясно!!! Ама тук сте намерили почва и ви е добре, докато ако сте в една Саудитска Арабия ще ви пинат соса за отрицателно време!!***, фесови и прочие кучета анадаолски.... вън от Блгария!!!

104

до"опа"129

преди 11 години

129 също се опитва да създаде антимюсулмански настроения,като лъже,че всеки СЕМИТ религиозен арабин непременно"трепе жени с камъни,взривява се на публично място и коли хора като овце".Убийството с камъни е било религиозно задължение на израилтяните(истинските , живелите под Закона )за идолопоклонничество и изневяра,между други.Взривяване на публично място-варварски осъдителен акт е не по-малко престъпен от това да взривиш нещо с предварително инсталиране ,което ще избие невинни хора.

103

до 128

преди 11 години

128 греши или лъже,че това е единствената религия,която нямала уважение към хората и прочие.Според религията талмуд и кабали,неевреите са животни с по-низша душа от тях.Също,че който не се подчинява на равините (забележете равините,не Библията да речем)ще бъде наказан да бъде варен в горещи *** в ада,доста миризлива перспектива.Можем да допълним и,че"гоим са създадени да служат на евреите",така,чеМОЖЕМ ДА СИ ПРЕДСТАВИМ 128,какво ни чака,ако култа им сложи ръка на всичко,като ислямския .

102

свобода на словото

преди 11 години

Обидни мнения и език на омраза ционистки контролираната преса разрешава само ако не е насочена срещу ционизма,което неднага заклеймява с"антисемитизъм"обиждайки арабите по този начин,защото те са семити,а хазарите са семити,колкото на стрина Гина козате е лама.Снимката щеше да имапо-голям успех,ако тъмната завеса около речта на Нетаняху в ООН се вдигне и се публикува снимката му с бомбата и червената черта"над 90%" от което се предизвика световна експлозия от смях.

101

Дядя Коля

преди 11 години

Отново ще ви кажа някои малко известни неща. Съвременния коран е променен преди около 215 год. в Египет и след това са започнали акция за унищожаването на стария като са казвали, че всеки, който притежава или чете такъв ще бъде убит. Стария коран е почти препис на нашата Библия като само са променени имената и е съобразен с климатичните условия и традиции в който се живее. / Питам ги; защо не ядат свинско месо. Ами защото рови в *** си. Ами кокошките,които ядат от техните свинските лаина!

100

Анонимен

преди 11 години

Да не поискаме и ние някоя забрана, че ще стане мазалото...

99

Дядя Коля

преди 11 години

Бях решил да не се занимавам с религия и най-вече с такава, според която сега е 1380 година. В техния коран на всеки три, четири реда има парадокси и противоречия, които е невъзможно е да бъдат изтълкувани. Питал съм един приятел ИМАМ от Бурса за някои от тези противоречия и отговора му беше; По-умните ги виждат, но не смеят да кажат нищо, защото рискуват живота си. Простите живеят стези лъжи, защото не ги виждат, но трябва да живеят. Това е само част от истината за исляма.

98

Анонимен

преди 11 години

Стига обиждахте мюслитата!

97

Анонимен

преди 11 години

Абе какъв Мохамед, бе? На кой му дреме за вашият, бе? Вие в кой век живеете? Ние сме в 21, да знаете! Ай ще му се и не знае, все мрънкат, все са онеправдани, ама докато се гърмят и избиват не им прави впечатление. Стойте си в пустинята и не идвайте в Европа, не ходете в Америка, гледайте си ваши филми, четете си вашите вестници, само не ни се бъркайте на нас. Ние нормалните бели хора зор нямаме ни за вас, ни за пророка ви! Пишем, рисуваме, гледаме, четем, създаваме каквото решим!

96

за 132

преди 11 години

И ромито взе да се обажда

95

Анонимен

преди 11 години

кво да очакваш от неграмотни хора с промити мозъци