45

Анонимен

преди 11 години

Дайте пари и за Северното Черноморие,нали там е най-старото злато.Варна ще гласува срещу ГЕРБ.

44

Анонимен

преди 11 години

99 % от приказките на министрите и треньора им са лъжи!

43

керванджия

преди 11 години

*** на България пак се сбраха да джавкат по кервана и керванджията Дянков. Джафкайте, това само можете. Нищо смислено не можете да направите.

42

олеле

преди 11 години

пенсиите щели да скочат , ама от осмия етаж, щото вече не им се живеело .......( говоря за пенсиите, не за пенсионерите, мдам )

41

анонимен

преди 11 години

ми изкОпайте му и на човека едно гърненце с монети, кво толкова .. пари ви дава човека, не вестници неблагодарници !! марш в окопите на терена и докато не му намерите мощите на поне трима светци, да не се връщате !

40

Маджаров

преди 11 години

Добрият Дянков спаси България и за военните се грижи,а и най вече за ПЕНСИОНЕРИТЕ,само дето няма кой да го намами отзад.

39

Забравено обещание

преди 11 години

Правителството ще увеличи всички пенсии, както и възнагражденията на държавните служители от 1 януари 2013 година. Новите заплащания ще бъдат съобразени с възможностите на Бюджет 2013, като за държавните служители стимулирането ще бъде еднократно - за да поемат плащането на личните осигурителни вноски.

38

Божидар

преди 11 години

Оха....за 10 милиона ще открием ,че е имало привърженици на ГЕРБ преди 1500г.И то май са били в Созопол.

37

ranik56

преди 11 години

Най -вероятно Археолозите ще търсят Дипломата на Дянков .Гледайте само да не се окаже ,че и неговата е Купена .

36

за Витков!

преди 11 години

Догодина май месец ще си говорим какво отпуска. Отпуска ли отпуска предизборно ,но така като гледам до май бюджета ще е чао!

35

Анонимен

преди 11 години

Не мога да си ги представя. Ти можеш ли? Гледай как народа е силен само на 2 ракии и се заканва само под полата на жена си.

34

Мамантос

преди 11 години

Представете си ги: шимони, тикви, мошета, мони и пр. -- наредени на посъдимата скавийка на извънредния трибунал за геноцида в България след 1989. Какво ще кажете, а?

33

Анонимен

преди 11 години

Седянков, пенсиите скачат от първи април, нали... от осмия етаж като ги подгони инфлацията... хахахахахаааааааа!!!

32

Тоя се има за голям

преди 11 години

умник. Най-сложната математическа формула на сложната наука финаси е сложна лихва, дето сега се учи в 7 клас. Цялата им подготовка е такава, ама такива като него управляват, защото парите са в тях. И си мислят, че това ги прави велики. Тоя не вижда по-далече от носа си и си няма понятие от инженерни технологии, но си вре носа навсякъде. Борисов щото е *** и от нищо не разбира му вярва. Къде ги намери все такива умници. Или му ги намериха услужливо в американското посолство

31

Анонимен

преди 11 години

айде.. още един иманяр.Що не сецнете иманярските канали, що не изземете заграбеното от колекциите на предишните иманяри с власт?Щото и вие искате да сте като тях.

30

Анонимен

преди 11 години

Отпуска за *** археология той... в собствения му ***!

29

Анонимен

преди 11 години

Днес в барчето на парламента бяха открити кифли със съмнителен кафяв пълнеж. За добро или лошо всички били изкупени за отрицателно време. След подаден сигнал, служителите на Националната следствена служба тръгнаха по петите на доставчиците, а чрез тях се добраха до производителите. В производствения цех бяха открити 10 клекнали върху тестото ***...Престъпната група беше наречена Карамелените момчетаБТА НОВИНИ

28

Миличък

преди 11 години

Боже, моля те прибери си верисиите.

27

чест

преди 11 години

УРААААААААААААААААААА, ще има и чудесааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!

26

300 пъти

преди 11 години

Дянков отпуска 3 пъти повече пари за археология догодина и 300 пъти по-малко пари за пенсии!