395

До 507

преди 11 години

Който може да вижда да погледне небето сега. 14:15 е в момента.Е нама как да не хапнеш гъби после!!!И не лъжете себе си! Удобно е да са нормални следи, но уви...Иначе ни отклоняват вниманието с АЕЦ, БаЕЦ и други политиканствания ;-)

394

504,

преди 11 години

май наистина си на гъби,щом започна да адресираш към себе си !!!

393

до 503

преди 11 години

Бочката леко се е объркал, дават, ама на ромските данъкоплатци, и то не е от еврофондовете, а пак от нас:)

392

анонимен

преди 11 години

тоя надут пуяк..ми е противен да го гледам вече..станал е толкова арогантен..такова голямо самочувствие демонстрира..сякаш е нашият "спасител" и кой знае още какви му се въртят в главата..айде да му минава времето и да си ходи...и поне в неделя не го качвайте тук бе хора..достатъчно ни е всеки ден да се натрисаме на него

391

До 500

преди 11 години

В "тубата" може да намерите гъбки. Само напишете "LAST CHANCE" Един пилот с неизвестна съдба изписва над Ню Йорк със военен самолет "LAST CHANCE"Сега дали и той е бил на гъби не е ясно!Интересното е как на места оставят следи, а на други не?!?!Как започва да пръска над едно място, прави следа и после спира?!?Как така и другите го правят успоредно или на X?!?!Кви са тези гъби бе, много реално ми изглежда всичко?!? ;-)

390

данъкоплатец

преди 11 години

"И ние ги даваме тези пари на българските данъкоплатци" Е, тук ме хвърли в размисъл:))Аз, като български данъкоплатец, какви пари съм видял от тях, освен да давам, давам

389

До 498

преди 11 години

Благодаря за информацията.Не исках да ми казваш подробности-просто какво правиш-отпадъци, домати ,картофи,ракети,обувки .Неща от тоя род и колко човека работят за теб.Иначе тия бизнеси с големия ръст ги знаем.Знаем също и какво се случва с тия ,които ги движат-пишат ги в криминалните хроники ,отишли си млади и зелени.

388

500,

преди 11 години

вземи прочети един учебник по физика за началните училища и ще си обясниш всичко ,защо са бели,защо се пресичат и всичко останало.

387

До 495

преди 11 години

Те се учат всеки ден :-DТи откъде намери гъби? ;-)На мен ми е чудно, защо хората ядат гъби и не погледнат към небето?Абе аз гледам едни линии се пресичат, други са успоредни... ама много бре... а май няма толкова въздушни коридори за гражданската авиация?!? Обаче колкото следи виждам, явно толкова гъби съм изяла :-*

386

123456

преди 11 години

Нагъл та дрънка!Когато започне сам да си изкарва средствата за такива воаяжи тогава може да говори по този начин.Пълен ***!!!

385

494,

преди 11 години

Бизнес не се казва ,бизнеса се продава!

384

Смахон Дянков

преди 11 години

Що се пени шефа. Сигурноста му е осигурена за следващите 20 години с пет ключалки в Централния затвор, килията съседна на КУЮВИЧ.

383

електорат

преди 11 години

Много хора си задават въпроса - има ли по-глупав човек от Борисов - и си отговарят много лесно - ИМА и това е IQ 146....

382

485,

преди 11 години

Съжалявам че толкова бързо изоставяш темата ,тъкмо щях да ти пращам линк как зимно време като запаля колата и след нея остават химически следи.Чудя се какви ли са ?

381

До 477

преди 11 години

Я кажи сега какъв ти е бизнеса ,а ние сами ще видим имаш ли ръст и с колко %.хайде кажи сега какво произвеждаш.Да не произвеждаш "КОНСУЛТАЦИИ".

380

Верно Борисов

преди 11 години

скоро не бил никой, ама като беше гл. секретар МВР много хора навести на лобното им място с черния шлифер. Така ходеха облечени само мутрите на погребенията на свидните си дружки, ПАДНАЛИ В БОРБАТА ЗА "ОСВОБОЖДЕНИЕ ОТ КОМУНИЗМА" И ПОРОБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

379

Кви избори?!?!

преди 11 години

Има ли още хора да разчитат на изборите?!?!?!Аз се чудя, дали ако спрем да им вярваме и им спрем финансирането, няма да има GAME OVER?Много хора са го направили и май затова и цените вървят яко нагоре? Трябва да се компенсира от останалите донори май?

378

до 463,АЙЙЙЙ КЮ0.146

преди 11 години

ами МНОГО ПРИМЕРИ ИМА,ама тебе кат не те пускат от лудницата няма как да знаеш,айде,бягай,време е за другото розово хапче!

377

електорат

преди 11 години

ДО 477: Не се и съмнявам,че бизнеса ти има главоломен растеж при управлението на герберастите! Щото твоя бизнес е да бълваш лъжи по форумите , да лижеш г.за на Тиквата и да произвеждаш простотия в промишлени количества... От тия стоки имаш даже и за износ ! Само,че дорде е време си потърси друга работа, щото след изборите, платени герберски *** няма да трябват и те чака глад...

376

Анонимен

преди 11 години

след като си гарантира сигурността с нашите пари, не е само негова работа