96

Оп

преди 11 години

От кога за игра на карти и метене на плаца дават по 700-800 лева?В нашата армия 80процента са алкохолици и затлъстели пингвини,а останалите 20 може би стават за нещо.Искате пари,а едни физически нормативи не можете да вземете ще ви *** и шматките!Един войник трябва да е здрав като камък и стегнат като пружина,а сега какво,напълни се с връзкари и шматки,от които нищо не става!

95

офицер от резерва

преди 11 години

А бе дядка върви при своята бабка и не се занимавай с материя която не разбираш.

94

werti

преди 11 години

До генерал Жуков 115Защото много от съфорумците изобщо не са наясно, важното е да се пооплюе някого. Аню, не вярвам да заеме адекватно действие в полза на военнослужещите и цивилните служители в БА. Обществеността не знае още, че към момента заплатите на тези хора никак не са за завиждане! Пък и после...

93

генерал Жуков

преди 11 години

Като имат толкова много привилегии военните,лежат по цял ден, цакат белот,и накрая вземат голяма пенсия, защо господа съфорумци не станахте военни ?

92

Анонимен

преди 11 години

На хора над 40 годишна възраст да и се забрани да говорят,мислят ,пишат и служат под какъвто и вид във армията .Това днешното е пенсионерска армия

91

а

преди 11 години

Л А П А Ч И ! ! !

90

Moss

преди 11 години

НИЕ АРМИЯ ИМАМЕ ЛИ?

89

алоооо

преди 11 години

крайно време е изкуфял анчо да го напраят шеф на нато,и всички проблеми ще се решат!

88

до101

преди 11 години

До старшината от пън.бг . Ти маитапиш ли се

87

SS

преди 11 години

А бе хора каква армия, КАКВИ ПЕТ ЛЕВА? Армията при новите гео-политически условия е отживелица. Какви увеличения за военни и полицаи? Едните се чудят как да отидат на мисия за много пари , другите имитират работа - битовата престъпност и корупцията ни е ни заляла , проспаха терористичен атентат на наша територия.СТИГА ВЕЧЕ 45 000 търтеи в МО , 55000 на МВР и още 10000 в /ДАНС, НРС, НСО и т.н/ искат само пари.Безработните са над 300000.За хората е привилегия да си намерят работа за 500 лв.

86

Анонимен

преди 11 години

Ай даааааа. За едни пак месото за другите зелето.Или за всички или за никой.

85

Анонимен

преди 11 години

никакви заплати,който иска да служи е пожелание иначе пари не се дават да стоят цял ден,армията е загуба на време дуржавите не трябва да имат армия а самите политици да се разбират и народа да е щастлив ама не го правят щот американците трябва да продават оръжие на заглупените военни

84

Анонимен

преди 11 години

От тия тумбаци военните ,дъска за *** не става а те повишение искат....Ако ще има повишение на заплатите ,То нека бъде само за редниците.

83

Дрън - дрън

преди 11 години

Какво кариерно развитие бе лъжец! В коя армия полковниците са колкото лейтенантите? Само дето искате спестите пари на Издъкко,в та да не плаща пенсии на тези дето по-рано напускат. След 30 години служба знам, че ако сега трябваше да влизам в армията никога нямаше да избера тази професия. Всичко, до което се докоснахте се руши. Ама че изкривена "демокрация". Младите офицери се чудят деца ли да създават и семейство да гледат или да бягат преди да са им взели здравето и бъдещето

82

Анонимен

преди 11 години

До 99 - бях 5+12 години.

81

Анонимен

преди 11 години

Жалко че се унищожава Българската армия!Не е нормално в армията да останат 20 000 човека и да се продават танкове и снаряди на скрап!Ако бях един министър на отбраната армията ни бързо ще стане 100 000 души и ще върна казармата!

80

Анонимен

преди 11 години

До Анонимениди в армията или полицията но не ти стиска

79

Анонимен

преди 11 години

Всички тука, (и не само), скоро, жалко ще ревете и ще търсите армията!

78

Анонимен

преди 11 години

Това е положението, готованковците заедно с милиционерите са богоизбраните. Трудът на един старшина е по-високо оценен от труда на един хирург. Това може да се случи само в бугаристан.

77

Анонимен

преди 11 години

Това е комунизмът-военщината и милиционерщината винаги привилегировани. В белия нормален свят, тази категория служители работят до 45 г, а се пенсионират на 63 като всички останали. Лекарят, учителят, строителят-трета глуха категория на труд и 6 заплати при пенсиониране, а тия, включително и тези без образование -20 брутни и първа категория. Това е остатък от милиционерската уравниловка и ще е винаги така, докато управляват бивши комунисти и милиционери.