53

Извод

преди 11 години

Тази е бивша секретарка в районния съд в Дулово. За първи път в историята на България министърът на здравеопазването НЕ Е лекар. Съдете сами!

52

Анонимен

преди 11 години

Абе тая дори да я махнат, квото е осрала ще си остане

51

Пушачка

преди 11 години

Ей ти на снимката, гадна кобра! Какво ми се хилиш със тая злъчно-хепатитна отровна физиономия. Веднага разкарай този *** и безполезен антипушачески закон че на хората и без това им е писнало от проблеми в тази държава, ако не искаш скоро да тръгнат и да ви ступат в парламента.

50

олигофрен

преди 11 години

то пък да видиш пиян на мотика мъж или жена да повръщат в тоалетната си е супер готино. и после излизат и се мятат в колата, и ако убият някого по пътя - опа , ама то грешка станало. я идете и забранете пушенето в Холандия или в Монако , да ви видя какви сте юнаци. и какво ще правят деца в 2 часа през нощта в кръчмите или в казината ?

49

aik

преди 11 години

много е гадно ако не пушиш приятелката ти да пуши преди като я целунех и като ми замиришеше на печка ми минаваше желанието за ....... сега от както си купи електронна цигара пести доста пари не трови никои покраи нея и с мен нещата са ок

48

П.

преди 11 години

Евала на пушачите. Излязоха най-големите мръкнала в цяла България.Всички в България мрънкат колко повече западно-европейците получавали от нас, но на културно и ценностно ниво никой не иска да има нищо общо с правилата, които същите западно-европейци спазват.За това и с румънците ще си кретаме на дъното дълго, защото правила за нас няма. Мрънка се все едно някой е забранил тотално пушенето....

47

Патриот

преди 11 години

В белите държави пушат на открито....Нали искаме и ние да сме бяла държава, а не ориент?!?! Все от някъде трябва да започнем....

46

До пушачите

преди 11 години

Добре де, защо пък трябва да ви се уйдисва на акъла, като е очевидно, че сте едни *** г*зове? Какво пък ви пречи да се разтъпчете до пред кръчмата и да попушите малце? Задължително ли е да ми се лендзите с цигара над пържолата?

45

Изчезващ вид

преди 11 години

И колко елементарно се опитва да манипулира хората с ъс схемата за "абонамент" на кръчмарите,представяйки я като рекет, и съветвайки "потърпевшите ресторантьори да подават сигнали при такива случаи.Смятайте колко за глупави ни прави ...Може ли да бъде рекет нещо,което е взаимоизгодно за двете страни и е един от вариантите за изход от идиотската ситуация с лека ръка да ти отнемат половината от клиентелата...Естествено,че до такива споразумения се стига спонтанно,подавайки си ръка и двете страни

44

Изчезващ вид

преди 11 години

Ще повърна!Не се усеща колко е жалка!"Държи" твърда позиция,ослушвайки се дали вятърът духа в същата посока и дали Б.Б. не е променил нагласата си.Като я гледам,се сещам за патето Яки,което стои пред Чопър и е куражлия,или за болонка,която Тиквата държи на каишка,тя лае яростно,ръмжи и от време на време се обръща към стопанина си да види дали е там и дали я подкрепя...За да демонстрира лоялност,тази смрад се прави на по-голям католик от Папата...

43

Анонимен

преди 11 години

А кога ще закрият цигарените фабрики??? И кокаина е вреден, но предлагащите ги преследва закона! А???

42

do47

преди 11 години

Я по полека с локумите щот някои и внуци имат там!;)В USA сервират и негърско печено за обяд!!!

41

sawall

преди 11 години

В Щатите ("страната на свободата") не се пуши в закрити помещения, включително: барове, дискотеки, офиси, студентски общежития, апартаменти под наем и много къщи. Заради здравето? Не. Защото има инсталирани детектори на пушек, против пожари. А си запушил, а 300 литра ледена вода се е изсипала отгоре ти... Ако махнеш батериите и пожарната разбере, барът се затваря, а ако стане пожар от застраховката - нито грош. Та така стават нещата...

40

Охо Бохо

преди 11 години

Лека Нощ на Всички.Ще изпуша една лула за Всички индиаци от резервата.

39

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен,41Нали,друго си е да върви оборота,шефа да сменя джипа всеки 6 месеца с нов и да чеше свежи катерички редовно,а?Пък тия как му развалиха сладката далавера с тия забрани,тц тц тц.

38

Охо Бохо

преди 11 години

Здравето в индианския резерват е първа и най-важна грижа на бледоликите вождове.Със задачата се заеха най-отговорно всички шамани.

37

Анонимен

преди 11 години

Беше голем душевен оргазъм да гледам как в защита на пушачите се пънеше небезизвестният депутатин Гумнеров.Успя завалията да свърже 3 изречения,макар и с немалко усилия.

36

Nikolla

преди 11 години

Заявявам най-тържествено,че това е един от малкото случаи в които здравната министърка има пълната ми,категорична,безкористна и безусловна подкрепа!

35

Охо Бохо

преди 11 години

Индианците казват , че в резервата да не се пуши лула ,е като да правиш любов без жена.

34

Анонимен

преди 11 години

Хахахаахаа, само забележете минусите...Непушачите са си вкъщи и циклят, докато пушачите са навън по кръчмите и няма как да изкажат мнението си, хахаахахах! :)))П.С. Тъкмо се прибрах от една кръчмичка, където се пушеше, хапваше и пийваше и никой нямаше проблем с това^^:)