56

Анонимен

преди 11 години

Няма за какво да скърби /бащата/.Важното е ,че той е жив!

55

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

До 23г.преход. Преходът не е виновен , хората са гадни !!! Преходът не прави хората ,а хората правят прехода такъв какъвто си го желаят !!! Никой не може да ме убеди ,че преходът направил българина лош човек ! Само като си спомня колко похвални коментари имаше за оня дето открадна над 1 млн. лв. , хич не можете да ме убедите ,че прехода ви е направил такива ! Вие си правите преходите !!!

54

Беленски гьол

преди 11 години

Копирано от друг сайт: "Все още няма пълна яснота за случилото се, но се работи по всички възможни версии при подобни случаи убийство, самоубийство или НЕЩАСТЕН СЛУЧАЙ. Последната версия в този случай е най-малко вероятно, каза прокурор Чавдаров."............................... Ако тоя прокурора наистина го е казал това, вече безспорно е доказано, че сред разследващите органи и прокуратурата е пълно с *** и ненормалници!

53

23г.преход

преди 11 години

Поредната НЕВИННА ЖЕРТВА на Бг-преход !За съжаление ---следват още много !

52

Драго

преди 11 години

Разбира се, че ще го изкарат самоубийство. Не може да е поредното жестоко убийство, нали ще влезе в статистиката като такова, а ние се борим срещу престъпността и трябва да показваме резултати. За пред света, пък хората как ги виждат нещата- кой ги пита. Гарантирано от ....знаете.

51

ПОЛИЦАЙКА

преди 11 години

ДО 50 И 53 ......НЕ ХВЪРЛАЙТЕ КАЛ ПО ПОЛИЦИЯТА, А ПО ЖУРНАЛИСТА НАПИСАЛ СТАТИЯТА ПО ТОЗИ ГЛУПАВ НАЧИН.....ТЕ ТЪРСЯТ СЕНЗАЦИЯ БЕЗ ДА МИСЛЯТ КАК СЕ ИЗРАЗЯВАТ - ПОЛИЦИЯТА НЯМА ДА ОПРЕДЕЛИ ТРУП С ПОРЕЗНИ РАНИ ЗА САМОУБИЙСТВО. ЯСНО Е , ЧЕ МОМИЧЕТО СЕ Е СЪПРОТИВЛЯВАЛО ЗА ДА ГИ ПОЛУЧИ !!!

50

az

преди 11 години

"Трупът открил бащата на девойката тази сутрин, като сигналът при спешните медици бил получен в 8.44 часа."5 palni chlenuvania v edno izrechenie. Ta koi kogo e otkril v kraina smetka? Trupat bashtata? Ili bashtata trupa? Zashto e publikuvan adresa???

49

Анонимен

преди 11 години

Поредните зомбирани от американски филми, отровени от алкохол, порно и чалга...и съответно доведени до лудост.Ено време комунистите все така разправяха ама не им вярвахме...Нито фаровете са виновни нито цигарите да ви кажа...

48

leleeeee

преди 11 години

"Трупът открил бащата на девойката" - lele, strahoten izkaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

47

??

преди 11 години

Да не би да е имала връзка с полицай ?

46

бг

преди 11 години

подхлъзнало се момичето и се нанизало на ножа и така седем пъти.В България няма закони и наказани

45

К

преди 11 години

Дори не мога да си представя ужаса от това да се прибереш в къщи и да видиш на пода безжизненото тяло на детето си в локва кръв :(:(......

44

немо

преди 11 години

При самоубиство с остри предмети обикновенно си прерязват вените а не се порязват по цялото тяло *** прости ченгета такиава.Това със сигурност е убиство.

43

ф-1

преди 11 години

До 53С тази си тактика МВР до сега не са разкрили нито едно убийство.Ако случайно попаднат на следите на престъпника,те просто го рекетират и пак няма разкриваемост

42

МВР си има тактика

преди 11 години

Едва ли от полицията са убедени и вярват ,че с множество порезни рани това е самоубийство?! Но може би нарочно подхвърлят тази версия ,сигурно и при разпита на бащата пак ще подхвърлят тази хипотеза за да видят как ще реагира той ,дали ще я приеме?! Ако приеме подобна хипотеза според мен самият той е убиецът!! Убеден съм ,че не е бащата ,Господ да му даде сили да го преживее !! Но ако приеме весия,че това е самоубийство ,100% той го е направил и такава версия му е от полза за да се отърве от ..

41

МИ6

преди 11 години

Версия "самоубииство"!?!?!?!със "множество порезни рани по цялото тяло и по лицето" е невъзможно да е самоубииство!!Така казано разбирам , че полицията е безсилна да се справи .... що за глупост!!!!

40

майка

преди 11 години

леле, и аз съм майка на 21 годишна дъщеря! Опазил ме бог мен и всички майки по света от такъв ужас, но мисля, че и в страните където си правят " харакири" не става точно така!Или някой който не е е кадърен да поднесе информацията, или наистина някой *** разследващ униформен е изразил съмнение за самоубииство в момента, когато са снимали нещастния случай. Сигурно униформения, така е инструктиран за израз на съмнение, преди да се отрази родната полиция и разследващи!

39

не си наред

преди 11 години

До Килъра. Ти си голям комплексар !!! И в този частен случай ли намери повод да вкючиш и *** ?! Ами такива комплексари като тебе ги вършат тези работи !!! Научете се да мислите тезво !!!! Те повечето *** ,че са крадци и престъпници е факт ,но в случая да се намесват те ,просто говори за търсене на начини да се излива гняв върху някой който не е участвал в конкретното престъпление ! А такива хора,които търсят такива новини за да плюят по някого ,просто не са добре !!!

38

Анонимен

преди 11 години

И още едно убийство-жена заклана в пловдивско...Абе какво се случва тук,превръща се в ежедневие това

37

пак ли, бе?!

преди 11 години

преди време, пак във Варна, един общински съветник се беше "самоубил" с множество прорезни и прободни рани, даже си беше свалил част от скалпа, лека му пръст на човека.