339

дядо

преди 11 години

колко пъти да ви го пишацелта е постигнатацентралата ще е американскаи след това веднага ще бият шута на козлудуйи ще го духат *** българи а въпросната фирма бе офутболена на времета щото нямаще лиценз за подобни работисега има лиценз но трябва да си намери хора за да си направи първото упражнение на българска земячестито на *** от българия - слепи и глухиайде да ви режат лентичкипък ония от пазарджик след време и главите ви

338

Несигурни ядр.реакто

преди 11 години

Америк. ядр. технологии са по-лоши от руските- по-НЕСИГУРНИ са и по- опасни, имат много аварии, за които тук никога не се говори, само за Фукушима, която беше с амер. реактори.Горивото им също. По тези причини в Европа никой не работи с американски ядрени технологии. Ако българите искат безопасна атом. енергия, не трябва да разрешат на продажника и страхливец Борисов, който се нааква, щом му скръцнат със зъби Уорлик, а сега и ястребката, спец по ядр. енергия и ислям Марси, да им хариже "Белене".

337

Престъпно намерение

преди 11 години

Това ще бъде най-големият грабеж и продажба на народно богатство, което е извършвано в България. АЕЦ, които са винаги печеливши, трябва да бъдат държавни, защото ще осигурят големи печалби за народа, а не частни, за да заграбят американците цялата печалба. Герб ще налапа комисионните, а за българите остава голият к .рейтинг на Борисов. Значи, когато руснаци искаха да я строят при 51% българска собственост не може, а 100 % американска-може. А сме дали досега 1,5 млрд за площадка и др Престъпници

336

Анонимен

преди 11 години

До 418И страницата им с инвестиционния фонд кой знае защо се казва "Error 404 - page not found"

335

Анонимен

преди 11 години

За колко кинти са проявили "интерес" и в чий джоб ще идат ?

334

мат"рял

преди 11 години

ехххх боко-боко.....сега дори обикновения мат"рял /или онз касапин/ ще осъзнае колко си "лесен" май-май някой продава Българския интерес - ама за колко "сребърника" е продаден не се знае....

333

П.Петров

преди 11 години

globalpowerconsortium . Created on..............: 2012-06-23 20:02:50 GMT Expires on..............: 2013-06-23 20:02:50 GMTСтраницата е създадена с Frontpage, което е офисен продукт, а не професионален. . frewitt ./en/frenuc.htmlЕй го и Сам Реди, във фирма с капитал 100 швейцарски франка. За какъв американски консорциум се говореше , за какъв инвеститор ?Поредната комунистическа овшорка, наели са американец от индийски пройзход, работещ за щвейцарска компания да ги представлява.

332

Нострадамус

преди 11 години

В същност ще я построят китайците. Жълтата раса ще ни превземе

331

киловатчас

преди 11 години

ДО Марк: Има една мааалка разлика - докато строиха руснаците, ние повече вземахме отколкото давахме, пък откакто у нас управляват любимите ти американци, народа вече няма кво да яде, щото те само вземат , без да дадат нищо насреща!!Покажи ми поне една държава която е прокопсала под американско господство - само една!

330

outsider

преди 11 години

До Марк: Просто и логично е следното: Проектът да се реализира ако е икономически изгоден за инвеститорите. Този проект обаче от край време се политизира.

329

анонимен

преди 11 години

Сега ще чакаме офертата на Руснаците

328

MANGO JERI

преди 11 години

KA KA LIN KA KA LIN KAKA LINKA MAYA , HAIDE VSI4KOTO ROMALIA V VRANCIA NA TYAHNOTO MESTO TAVARICH SIBIRIANSKI DA DOIDAT . DASVIDANIE

327

petter.bojinov

преди 11 години

Имам чувството че тук спорещите не знаят за какво става дума. От къде извадихте толкова много политика в един бизнес проект?Нима смятате че този проект трябва да се реализира в зависимостот това коя партия е на власт - това е тъпо!Добрата новина е че американците ще направят руснаците по-адекватни при реализирането на проектите им в България. Защото Белене беше подписан при условие че не е ясно колко ще ни струва и колко време ще трябва за да приключи!

326

Анонимен

преди 11 години

Гледам отстрани.. трима, четирима недобре с главите си пишат ли пишат "коментари". Обърнете внимание колко са плюсчетата/ минусчетата и ще разберете броя на "коментращите" от "името на народа" :))))))

325

ББ РАЗПРОДАДЕ БЪЛГАР

преди 11 години

ТАКА СЕ ПРАВИ В БАНАНОВАТА РЕПУБЛИКА НА САЩ. ГЕНЕРАЛ ГУБЕРНАТОРА-ПОСЛАНИКА НА САЩ И МАРИОНЕТКАТА МУ БОЙКО БОРИСОВ. УЖ БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА ИМА 51 % ДЯЛ НО МАЙ БОЙКО БОРИСОВ ГО Е ПРОДАЛ И СЕ Е ОБОГАТИЛ ТИЯ ДЯЛОВЕ НОСЯТ МНОГО ПАРИ В БАНКАТА НА ЦВЕТЕЛИНА. МНОГО ВЪПРОСИ ПОСТАВЯ ТОЯ ДЯЛ ОТ 51%. КОЙ КОГА И КАК РАЗПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ? ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ. БЪЛГАРИНО ЯСНО ЛИ Е КАКВО ТИ НОСИ ГЕРБ-ТОТАЛНА КРАЖБА И РАЗПРОДАВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО СЪС ЗЕМЯТА ТИ!

324

до 406 - Коментар

преди 11 години

Въпросът е, че нашите политици позволяват на всеки желаещ да източва милата ни държава. Не е проблема в руснаци, американци и т.н. Проблемът е в политическата ни класа.

323

Паричковци

преди 11 години

Добрев, едва ли ще те вземат да работиш в американският консорциум Глобъл пауър консорциум. Едва ли ще ти дадат и пари. А ако с Борисов натоварите държавата с 10 млрд.евро няма никак да ти е лесен живота.

322

Анонимен

преди 11 години

Ей в този форум много мразите "лошите" американци и обичате "добрите" руснаци. Поляците допуснаха лошите и крадливи американски инвеститори в страната си и си живеят доста добре. А ние много си обичаме братята руснаци и си ги оставяме да ни източват държавицата, чрез корпорации като Лукойл и Газпром.

321

ПОРЕДНИТЕ ЛЪЖИ

преди 11 години

Защо лъжат всички тези хора от околноста на Белене?Ясно е, че фирмите, които евентуално ще спечелят конкурсите за изграждането му ще трябва да минат през 100-процентова проверка по всички параметри. Включително и за персонала. Никой няма да позволи на "местните" да се доближат до обекта или минат през системите за сигурност. Там ще работят само сигурни и проверени специалисти.

320

!

преди 11 години

СЪМНИТЕЛЕН ИНВЕСТИТОP!!!