51

Fox

преди 11 години

Има една много хубава книжа- Махалото на ФукоПрочете я и после пак си изгледайте филмите, може и да се окаже,че има някаква конспирация в тия филми за конспирации

50

123

преди 11 години

Ей аман от глупости. Гледате 2-3 филма за конспирацията и се почва едно - пръскат ни, тровят ни и кви ли не щуротии. Американците отдавна са се научили да изкарват пари от простотията на хората - такива като вас. Защо си мислите че на някой му пука за България. Ние ли сме най-важни да ни пръскат от самолетите?

49

До гъбаря

преди 11 години

Току що ми мина ефекта от гъбите и облаците станаха нормални.Оттеглям си всички писания до тук!Извинявам се, че ви загубих времето и ви благодаря, че ме светнахте за гъбите. Бях забравил, колко са коварни!Ако някой ден се решите, че все пак може и да има нещо такова - помнете, че е от гъбите.Вярвайте само на БТВ, щото иначе сте на гъби!Не гледайте често небето, щото може да минете на гъби!Ако минете на гъби, ще спрете да пиете вода от пластмасови бутилки, няма да се ваксинирате и др.

48

До 78

преди 11 години

Ако ние се опитваме да изкараме пари, някои ги печатат!И ако ние изкараме повечко, те печатат повечко и нашите пари пак са по-малко!Имаш производство и отпадни химически или радиоктивни отпадъци. Много ти е скъпо да ги депонираш и съхраняваш. И кво може да стане, освен да измислиш къде да ги продадеш, като добавка или да ги закопаеш в земята и страничния продукт да е "шистов" газ и нова отрова, но под земята!Докато парите са водещото, не очаквай някой да те жали!А това, че ни пръскат е мит А

47

До 73 и 74

преди 11 години

Това ли е ме прави обективен? Дали съм написал правилно СЪС или С?!? Това ли е най-важното за теб?И не е почнало с първите самолети! В Америка пръскат и 1993г., а в БГ от 2004г.Виж как става лека по-лека, за да не се усетим и някои да си мислят, че съм на гъби ;-)Че звучи умопомрачително - е така! Но това, не значи, че не е истина нали?!?!От 5 години променят постоянно и наредбите за съдържание на авиационните горива. И уж, че с тази добавка ще харчи по-малко... уж, че парите са стимула

46

ДО 75

преди 11 години

Според мен е на халюциногенна гъба - може би 2,5 - 3 грама е хапнал.

45

наркоман

преди 11 години

Колега,любител на конспирациите,кажи моля те на каква дрога си,та ги виждаш пухкавите облачета.От тоя Паркезан само змейьове и чудовища разни ми се привиждат.

44

Fox

преди 11 години

До 72.Звучи логично така като го казваш.Ама явно е започнало още с първите самолети,защото тия следи винаги ги е имало - такива стелещи се. Вече всичко е ясно и само да питам, хоросана от къде се купува и с колко вода се разрежда ?

43

ДО 61

преди 11 години

Поне като се опитваш да бъдеш компетентен се научи да пишеш ГРАМОТНО! Провери в "google" кога се пише "СЪС" и кога "С" ,освен да попиваш всичко в интернет ,научи се да подбираш,както не вярваш на мас медията ,не вярвай и на всичко в интернет.

42

До логичните

преди 11 години

Ето ти логиката. И не гледай само през почивните дни небето!Пръскат точно преди да вали с една смес, която пада в почвата и водите! Затова Монсанто произвеждат зърно устойчиво на алуминий!!! Виж го на страницата им.Друг път пръскат с друга смес, за да изсмучат влагата на определени места и да предизвикат наводнения в други места. Нали трябва да ни убедят, че има глобално затопляне. А те го предизвикват и уж се борят с него. Колко удобно да тровиш хората, почвите и водите. И после сме зависими

41

До редакторите

преди 11 години

хващам се на бас, че всяка една статия тук, която не отразява поредната изява на Б.Б. е копирана от чужди издания.Ама много сте смотани и жалки, бе!Как па не се постарахте да изградите доверие и уважение между вас и бедната аудитория.

40

До 57

преди 11 години

Мислиш ли, че тези които ни пръскат нямат възможност да следят коментарите и да дезинформират?И щом някой почне да пише за сериозни неща и пробеми, хоп някой започва да пише за зелени човечета и да размива основния въпрос?! И хората не знаят на кой да вярват. Всичко звучи много абсурдно и страшно. Но когато човек се светне, че е истина става страшно и иска да информира другите. Но те другите вече на знаят на кой да вярват и продължават да приемат информацията от офицялните медии за реалността.

39

Vankata

преди 11 години

Прощавайте за грешката: кондензът лесно се улавя от тежките частици - поправка: тежките частици лесно се улавят от конденза!:)

38

Vankata

преди 11 години

Намесвам се в спора с облаците и конспирациите Ви, без да взимам отношение към теориите Ви!:)Когато живеете в град близост до огромно летище, тогава се наблюдава силно замърсяване и задушлив тежък въздух, но само при мъгла и повишена влажност на въздуха, тъй като кондензът лесно се улавя от тежките частици, а съответно мъглата ги задържа и смъква ниско, в близост до земята!:)Затова не се препоръчва на астматици и хора с белодробни проблеми, разходки сред мъглата!:)

37

миньор

преди 11 години

абе тия метро нямат ли бе?

36

Анонимен

преди 11 години

Колко ли им гори на 100 на бразилците :)

35

До Маг Маги

преди 11 години

Добре бе. Да оставим следите и магиите.Нека погледнем какво се случва със следите в последствие! И от време на време, докато четете поглеждайте небето.Естествените следи от самолетите се разсейват след известно време.Химическите следи се разстилат като накъсани влакна и са плоски. Естествените облаци са триизмерни и пухкави!!!После ще ни убеждават още, че има температурни рекорди, пчелите не се ориентират и тн.И после CO данък, ЕКО данък... мислете или се откажете

34

До 58

преди 11 години

Не искат да ни убият всички на куп. Искат да ни разболеят, за да сме зависими към системата и фармацията. Истат да изчистят всички будни хора и да си оставят само промити мозъци, за да си им робуват! Гледай "Esoteric Agenda"Със тези химии искат да ни внушат, че с естествената си човешка дейност сме замърсили природата и да ни наложат ЕКО данъци. Сега унищожават всичко, после ще жертват някои балъци - уж те са виновни за всичко. И после пак ще ни г*зят, за да оправим стореното. И така колелото

33

До 53

преди 11 години

Радвай се, че има такива "***" по тези земи. Щото елита иска само такива като теб умници!!!Не вярвай на медийни факти! Не бъди роб и мисли. Ама мисли истински, а не както са те научили "програмирали" в училище!Не те мразя, но се дразня, когато някой "компетентен" се обади преди да се информира!!! Щото после ще кажеш: "- ама аз си мислех.... ей извинявай, много съм ***"

32

Анонимен

преди 11 години

Добре де,ако някой иска да ни убива (най-вече обичайните заподозрени американци),не е ли по разумно да инсценират терористичен акт с ядрено оръжие?Ефектът има само плюсове пред това некви самолети да те пръскат с некви пушеци.1 Ще умрат повечето в района за няколко секунди.2:По-лесно за прикриване е.(винаги отговорността може да бъде поета от някакви" войни на исляма" дет никой не ги е чувал,ни ги знае-та те милиони групировки)3-то Чудесен повод да думнем Иран и други подозрителни ***.. И тн..