24

Боян Расате

преди 11 години

Спокойно Братя и Сестри БЪЛГАРИ ... От тези 1585 души ... Поне 1300-1400... ако ли не и 1500 са *** от магистралите,второразредни и треторазредни пътища и пътчета и наркозависими ***,които крадат портмонетата на бабите за да могат да се "боцнат" или да "подишат" в някои парк или градинка..!! За тях мисля НЯМА КАКВО ДА НИ Е ЖАЛ... всеки сам си е избрал пътя.. Никой от нас не им е набутал курвалъка и наркотиците насила в ръцете!!! Трябва обаче да помислим за НЕВОЛНО И НЕЩАСТНО ЗАРАЗЕНИТЕ!!

23

БГ Лекар

преди 11 години

Не знам каква е тази паника в днешно време ХИВ се овладява с медикаменти и човек не развива изобщо СПИН, стига да си пие всеки ден хапчетата. Медикаментите са вече толкова добри, че очакванията за продължителността на животва на един човек заразен с ХИВ и на един незаразен са горе долу едни и същи. Така че с ХИВ/СПИН трудно можете да уплашите някой. Да се разболееш от рак е много по-страшно и смъртноностно. Но 50% от българите пушат и не им пука, обаче от ХИВ ги е много много страх, смях !!!

22

Анонимен

преди 11 години

Холандия има 2 пъти повече население от БГ и официалният брой на заразените е 24000!Т.е. това би означавало в България да има 12000! А в България са само 1600, т.е. в Бъгария има 7,5 пъти по-малко заразени с ХИВ отколкото в Холандия.

21

СПОКОЙНО

преди 11 години

СПИНА НЕ ПОВТАРЯ ! :)

20

Анонимен

преди 11 години

Абе *** си има цена. Интересно е кой е тоя безнесмен-журналист-наркоман-***, когото са споменали в статията - аз се сещам за един, ама ако той е лепнал спин, ББ трябва сериозно да се замисли на кого дава да му д*ха.

19

Анонимен

преди 11 години

Не само са повече,ами всички партии са спинозни.Всички са от котилото на партийния елит,а ГРЕБ са от по-низшия ешелон.Те са синове и дъщери на шофьори от УБО,ДС и други слуги на партията от онова време.Просто партиите трябва да се забранят и да управлява един президент.Парламента също няма как да е от толкова депутати.Трябва щом намалява населението на България да намалява и броя на депутатите в народното събрание.

18

ds

преди 11 години

между другото ГЕРБО БЕСЕПЕТО Аман от некадърна заядлива пастмина като теб дето не понася, че има българи които успяват. Тъни си в мизерията и се дави в черлниката дето ти е запушила мозъка и живота. Даже вярвам и тея със СПИН са по щастливи от теб защото преоткриват живота а ти скоро няма да можеш!А и щях да забравя. Следващия път като си спра BMW-то на McDrive да знаеш, че си ям Биг Мак-а без лук нали да не прекалиш! хахахаха

17

ds

преди 11 години

А до болноватия мозък 13 - незнам къде прочете че съм казал че СПИН е вирус, но повярвай ми знам много по добре от теб какво е и как заразява за да причини СПИН. А ти имаш някаква друга недостатъчност. Има една болест дето генетично кара имунните клетки да третират мозъчните нервни клетки като чужди тела и да ги елиминират ти май си летално болен от нея! Всичките червени *** в България сте от това болни. Карай си камиона за доставка на салами и малчи там ;)

16

ds

преди 11 години

хахаха дипломата няма да си я изхвърля а такива безмозъчни вирусоинкубатори като тебе пълнят България, млади мозъци като мен ще излизат навънка да работят. И такива като мен ви спасяват кожите да не гините още докато сте на фаза ембрионално развитие. В холандия има 2 пъти повече население и официално над 20 000 болни и тва кво променя като ви го казах?

15

Брухо

преди 11 години

Я извадете партийните книжки да видим колко сте спинозните?

14

Анонимен

преди 11 години

Не знам дали ХИВ води до СПИН, но има много други фактори, които могат да предизвикат имунна недостатъчност и на първо място е стрес, химикалите в храните, различни лекарства, диабет и т.н. Теорията за ХИВ->СПИН е доста оспорвана, но интересно защо не се говори за това. А сред хората, които са скептични към връзката има доста професори и дори нобелови лауреати.

13

Анонимен

преди 11 години

До ds Zashto ne si izhvarlish diplomata! Ot takiva kato teb svetat e na tozi hal.......

12

до 16

преди 11 години

Не пиши глупости. СПИН не е вирус, а заболяване! Вирусът, който причинява това заболяване се нарича ХИВ и именно с него се заразяват хората! Затова когато се говори по този проблем се казва или "заразяване с ХИВ" или "заразяване с вируса на СПИН", а не "заразяване със СПИН".

11

недоволна

преди 11 години

темата е толкова деликатна, а се пишат само простотии, засрамете се!

10

ким

преди 11 години

ужасна статистика

9

марин

преди 11 години

предлагам на *** да банват по IP всички, които пишат на латиница

8

марин

преди 11 години

това е като безработицата в бг. официално е 10% неофициално 30

7

Vittorio

преди 11 години

До 9. Какви значки какви 5 лева бе човек. Дай на теб да ти закачим значка ,че си ограничен, но ако на теб закачим такава ще трябва и на още хиляди такива като теб. Айде аман от злобни същества, ще те видим ако лепнеш нещо такова дали ще се изказваш така!

6

Анонимен

преди 11 години

Значи аз съм вирусолог и работя в Холандия и честно като ви чета коментарите падам под масата! Я кажи в Холандия колко са заразените и колко им е населението.

5

ds

преди 11 години

Значи аз съм вирусолог и работя в Холандия и честно като ви чета коментарите падам под масата! аххахаа особенно тая Таня71 дето не си е пила хапчетата ама за онези ментални заболявания тя направо изкърти.СПИН в България ще има и ще продължи да ръсте докато не се научат малките кифли на всички дето им го слагат да им слагат гуми. Само дай-боже да НЕ стигаме Украйна, че на там сме тръгнали.