21

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Искам за последен път да предупредя тук лицата пишещи негативни коментари за нашата партия ГЕРБ ! Просто да внимават за да не ги сполети съдбата на индивида който месеци наред си бе присвоил моето име и пишеше коментари срещу партията ни !МВР затяга хватката в интернет масово следи потребителите.Нараснали са исканията на МВР за трафични данни и телефонни разпечатки. На ден в съда се внасят хиляди молби за достъп до лична информация. Обикновено в едно заявление от МВР се искат данни за десетки лица разпечатки от телефонни разговори и IP адреси. Малка част от молбите на МВР са отхвърляни.От 2010 г. достъпът до лична информация се дава от районните съдилища. В първите месеци след нововъведението съдът буквално е затрупан от заявления 5121 г., като отказите са 1114. През 2011 г. молбите са достъп до трафични данни и обаждания са нараснали с близо 1800, но пък е спаднал броят на отхвърлените искания.Доставчиците пазят информацията за трафика през интернет една година.

20

do Strandzhata

преди 11 години

Господин "Страндажа".Много гръмко име си избрал за да впечатляваш с него .Същите псевдоними имат и твоите любимци,които възпяваш.Обаче времето на мошениците полека-лека изтича.А това,че ти им правиш душевни масажи на тези "симпатяги' си е твой проблем.Виж и безбройните "отци"-попове с какви титли и двойни имена се развяват,обаче поставят "Белега на звяра-666"

19

da be

преди 11 години

edin mago ima pari da se skrie vav luksozen bunker drug ima po malko i se skriva vav zatvora

18

ЖЕНА

преди 11 години

И аз имам нужда от водни процедури ,но нямам пари .Вкарайте му джакузи ,ако иска може и компаньонка.Данъците от нашия джоб нали са за това....?

17

У-у-у

преди 11 години

Скалъпена работа без доказателства...фалшиви свидетели дето ги е хранил 20-25год. под натиск се обръщат срещу него и компания...Нооо това ще продължи точно докато сегашните дерибей здадът постовете на следващите...после жална им майка на плъховете,даже са си събрали багажа в куфари зад вратата и чакат Старта,кой на кадето му видят очите,ако успеят де ;)))

16

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Прав е колегата номер 14 ГЕРБер...........Драги съфорумци ! 1-во да Ви информирам за нещо ! Няколко месеца във форума се подвизаваше един индивид с моето име който пишеше коментари срещу нашата партия ! Та да Ви информирам повече няма да го видите тук защото достъпа до сайта му бе забранен от администрацията а може вече и да е арестуван защото данните и имената на това лице бяха предоставени на правоохранителните органи на МВР. Така че оставам тук само аз истинския СТРАНДЖА от ГЕРБ.При управлението на партия Граждани за Европейско Развитие на България/ГЕРБ/ убийствата се разкриват . При това управление бяха задържани и неутрализирани групите на "Килърите","Наглите" , "Лихварите" , "Изнудвачите",сега и тази престъпна група бе неутрализирана! Удари се гръбнака на организираната престъпност ! Вие да не мислите че все още Ви управлява правителството с мандат на ДПС ? При което изнудванията,кражбите,рекета,отвличанията бяха в апогея си ! Или мислите че на власт е мутрата Бинев ?

15

e

преди 11 години

До: cvetan.cvetanov***parliament.bg, mvr***mvr.bgОтносно: a sega rzasledvate rapari chrez NSS za pesnichkiДата: Вторник, 2012, Септември 25 20:32:53 EESTЦветанов,да те попитам нещо.В коя страна освен в банановите републики или наркокартелни,вътрешните министри провеждат външна политика,провеждат политическа дейност ? Ти като беше в Турция при нашите сънародници да агиитираш,Ердоган даде ли ти фесче с пискюлче? Би било добре вече да се спукат спътниковите флашки,та ти и Борисов и сие,като и др.от "ссорта" от ДАНС,НСС,ГДБОП да се увековечите с полагащият ви се срам.Ами ако Пропее Алексей Петров ?

14

Анонимен

преди 11 години

Ако Алексей Петров беше облечен във власт, сега Борисов щеше да е подсъдим... Мутренска омраза, какво да ги правиш...Пречат си един друг в бизнеса...

13

ГЕРБер

преди 11 години

Вие какво си мислите а ? Свърши се вашата гладници .......Президен от ГЕРБ, Мин. съвет на ГЕРБ,3/4 кметове от ГЕРБ.......Налягайте си парцалите,работете и си трайте. Само ГЕРБ .....А бъдете послушни че.....ще ви се случи това което стана днес.........Младият рапър Сарафа ще ходи утре да обяснява в Националната следствена служба защо пее песен, в която твърди, че повече обича герба, отколкото ГЕРБ. Песента е със заглавие Бяло, зелено и червено преди няколко месеца Мишо Шамара също беше разпитван за текста. Според хората в следствието цветовете на трикольора ни, който е възпят, водели до асоциация с наркотици. Дуетната половинка на Шамара Сарафа коментира през БГНЕС, че няма идея кого е наранил с текста и кой закон е нарушил. В песента има игра на думи и ГЕРБ и герба просто се използват за благозвучие. Според него в песента не се пее за наркотици, а е патриотична. Изглежда, че искат да ме сплашат, каза рапърът и допълни, че не иска да обижда никого с песните си, а пее в тях това, което вижда и усеща. Трябва ли да се извиня на някого? попита риторично той. Много по-разярен беше Мишо Шамара, когото следствието разпита за същата песен. Той написа в профила си във Фесйбук: Ей, управляващи хора, научете се едно нещо. Не сме виновни ние, че вие ни държите гладни. Съобразявайте се с народа или ще ви последва съдбата на Кадафи. Съвсем сериозно ви съветвам. И също попита няма ли свобода на словото в България и трябва ли да обича непременно ГЕРБ. От управляващата партия бързо

12

Анонимен

преди 11 години

След като има мизерници дето харесват този престъпник разбирам че пишещите тук са комунисто-костовисти.

11

Ха ха хаааа

преди 11 години

Това нещо алексей петров е последния коз на сър-гей и бсп да извлекат финанси от мафията за да свалят герб.

10

iliqn

преди 11 години

Bareta n1 drugitesa podlogiiiiiiiiiiii..

9

мисира

преди 11 години

кофти

8

Анонимен

преди 11 години

Да не умре и той като Мишо Бирата!

7

Боряна

преди 11 години

Солиден мъж!

6

Анонимен

преди 11 години

" Обвинението и прокуратурата влязоха в спор..."-а защитата...?

5

Jail - SPA

преди 11 години

Уж влезе в затвора, а те сега ще го пращат на СПА център "където ще му бъдат извършвани специални водни процедури." Даже и затворите ни не са това което бяха. Европейска му работа :-))) Пуууууу нещастници мизерни.

4

метьо

преди 11 години

Свобада за Алексеи Петров! Алексеи Петров президент!

3

до 1 и 2

преди 11 години

Бойко Борисов знае. Той знаеше кои са взривили офиса на в-к "Галерия" и колата на Сашо Диков. Питайте него.

2

do 1

преди 11 години

Kade sa ?