89

до смешкото-4

преди 11 години

аплогрупа E1b1b1 на У-хромозомите, която се появява в ДНК пробите, е рядка за Западна Европа и най-често се среща при берберите от Мароко, Алжир и Тунис, както и сред евреите ашкенази и сефаради, твърдят учените."Може да се направи извод, че Хитлер е бил роднина на хората, които е презирал", пише Мулдерс в белгийското списание "Knack"."Резултатът е изненадващ", коментира Рони Декорт, специалист по генетика в Католическия университет Льовен.

88

до смешкото -3

преди 11 години

Проби от слюнка, взети от 39 роднини на Хитлер, показват, че нацисткият лидер може да е имал биологична връзка с расите, които се е опитал да унищожи по време на Холокоста, пише британският в. "Дейли телеграф".Белгийският журналист Жан-Пол Мулдерс и историкът Марк Вермеерен са проследили роднините на Фюрера, включително и австрийски фермер, който бил негов братовчед.

87

до смешкото-2

преди 11 години

Евреи избиват евреи, за да ги тляснат към заселване в Палестина, а после обвиняват европейските народи за своите еврейски зверства. А ето ви и съобщението:ДНК тест показа: Хитлер имал и африкански корениВъзможно е Адолф Хитлер да е имал освен еврейски, също така и африкански корени, сочат резултатите от ДНК изследване.

86

Хаха

преди 11 години

А я пък дай ти твоите оригинали и доказателства, които удостоверяват тази велика глупост, която изтърси за Арамееца Исус :)

85

до смешкото-1

преди 11 години

Най-после дойде официално признание за еврейския произход на Адолф Шикългрубер, познат повече като Адолф Хитлер. Темата за антисемитизма взе да става много интересна. И ми се ще да припомня една стара история.Някакъв чешки равин решил да създаде изкуствен човек, Голем. Създал го и му заповядал да избие всички антисемити. На сутринта в еврейското гето не останал нито един жив евреин. Май същото ще се окаже и в историята за "Холокоста".

84

losovelamigusi

преди 11 години

Евреите превърнаха Съединените Американски Щати в най-могъщата и велика държава на планетата. Те са и тези, които ще я измъкнат от настоящата финансова и икономическа криза. Не напразно Русия рони крокодилски сълзи и си скубе косите, че да разреши на един милион руски евреи да се изселят в Израел. Съвременната цивилизация е ЮДЕО-ХРИСТИЯНСКА и е обречена...ДА ПРЕБЪДЕ!!!

83

до хахаха

преди 11 години

А кое издание точно да отворя. Кой точно превод. Оргинала ли. Или това дето е малко пооправено.Исус е бил Арамеец. Евреите са дошли при тях после, избягали от египет. Имали са статус на местните ***. Каквито и са били.

82

Смеееехххх

преди 11 години

До 103Айде и Хитлер е евреин. Няма такъв гений като твоя, ти си извънзем просто поклон на гения ти :) хахах голям смях падна тази нощ :)

81

горкичкия 102

преди 11 години

Естествено, че имаме проблем с евреите. Дошла им е гениалната идея, че могат да почнат да се преселват в България. Като ни ползват българите за нещо като роби, вариант на палестинчета. Дори почнали покупки на земя. Дори решили, че трябва сме им съюзници и да участваме в игеноцида над палестинците и във военни действия срещу Иран.Всичко това определено е проблем.Нямаме проблем например с Австралия. Бразилия или Конго.Долу така не може да се каже дали си ***, но в горната определено си отряза

80

Хахах смях

преди 11 години

До АнонименАбе ти изби рибата :) хахаха. Я отвори Евангелието на Матей и изчети Родословието иа Исус, но го изчети внимателно ама много внимателно :)

79

:)

преди 11 години

До до 99Ако искаш може да ти покажа и да видиш дали съм евреин :) не съм *** :) аз съм християнин и имам човешко отношение към евреите, както към всеки друг народ. Очевидно ти обаче имаш проблем с различните раси, то ти личи по коментарите.

78

Анонимен

преди 11 години

Вижте, има една малка подробност. Исус е Арамеец и няма нищо общо с евреите.Дори точно те са тези, които са го убили. Израел няма нищо общо с Исус.По-точно се опитаха да деформират учението му, създавайки религията на робите. А пласирайки в същия момент талмуда, като религията на господарите.Това беше комплекса на избягалите египетски роби.

77

до 97

преди 11 години

Да българче си, а аз съм равин Моше.Като ти чета писанията, направо ти повярвах. А една лъжа повече, за евреина нищо не е :)).С холокостта евреите постоянно са играли на сантименталната душевна струна. С благ изнъчен вид и образ на великомъченици.След което се очаква всички врати да им се отворят и кинтите да завалят.Но вече не върви този номер, изоставаш, не го ползвай. Както и да писнеш Антисемитизъм, след като явно си хванат да лъжеш.

76

Анонимен

преди 11 години

Израилтяните от Библията са били ИЗБРАНИ ДА ЖИВЕЯТ ПОД СТАРИЯ ЗАВЕТ,НЕ ТАЛМУД И КАБАЛА,ДОКАТО МЕСИЯТА ИМ ИСУС ХРИСТОС СЕ РОДИ,КОГОТО ТЕ ОТХВЪРЛИХА,НО ИМА И МАЛЪК ОСТАТЪК ПРИЕЛИ ХРИСТИЯНСТВОТО,КОИТО ЗАЕДНО С ИЗРАЕЛСКИТЕ ПРОРОЦИ И ИСТИНСКИТЕ ХРИСТИЯНИ ПО СВЕТА СА ИСТИНСКИЯТ ИЗРАЕЛ НА БОГ,КОЙТО ИСУС ХРИСТОС ЩЕ СЪБЕРЕ В НОВ ЙЕРУСАЛИМ,НЕБЕСЕН ДАР.Вижте Галатяни 3:23-29.ВСЕКИ християнин трябва да го знае !!!

75

до 90

преди 11 години

А ти какво очакваш, да ревна от умиление, за дето евреи са избили евреи.Същия почерк видяхме и в Бургаския атентат. Евреи убиха евреи. За изгода. Винаги сте го правили.И нагло същество. Защо си в Български форум и се представяш за Българин. Промъкваш се тайно, уж си българин и насъскваш един срещу други хората.Е за това Хитлер ви слагал звезди, та да ви разпознават от далеч и да са в очакване на някаква измама и интрига. И вас, във форума трябва да ви бележим, да не се криете подло.

74

до 90

преди 11 години

Е,последно колко са?И колко други милиони са загинали,евреите да не с по-висша душа нещо?А,да сатанинската кабала така казва.Що да споменаваме,че под зоркото око на нечовека,евреина Лазар Мойсеевич Каганович 7-10 млн.украински християни са умишлено умъртвени с глад -Холодомор.

73

до 90

преди 11 години

"... На терена на лагерите за унищожение той прави 30 000 фотографии, подлагайки крематориумите и газовите камери на подробно изследване. Фелдерер идва до извода, че газовите камери никога не са могли да функционират, че свидетелските показания за умъртвяване с газ представляват непрекъснат низ от безумия и, че с приписваното на крематориумите работно натоварване те не биха могли да се справят при никакви обстоятелства, дори не и приблизително.

72

до 90

преди 11 години

Ти не си човек. Ти си евреи, Ти си измамник. По-долу написаното е достатъчно да се завреш в някой ъгъл и да се гърчиш засрамено. Само един евреин може да е толкова нагъл.Не чете ли по-долу, че газовите камери са построени после. Не е имало никакво умъртвяване с газ.А Историята е статистика, не драма или комедия.А холокоста е спретнат от евреи за евреи. Едни евреи-зомбита са избили инакомислещите, отклонили се зомбита. Но сте го приписали на германците.

71

до84

преди 11 години

Ами както хазарския цар е завъртял глобуса да избере религия за хазарите и се паднал талмудизъм и хазарите станали"евреи",така израел станал"Израел"от Библията.Но вече живеем под Нов Завет,а "израелците"в "Израел"даже не живеят под Стария Завет,но ционистки режим над небиблейски талмуд и сатанинска кабала.Ами те и ортодоксални евреи не признават ционизма.,сайта на "Тора евреи против ционизма"разобличава с ФАКТИ ционистките престъпления.

70

Човек

преди 11 години

До яхве -9Чудя се ти дали си човек или нещо друго, защото това което пишеш звучи като, че ли говориш за картофите на баба ти, като за някаква статистика. Това са хора, човешки животи. Ок и да са на полвина и да са под един милион, ти какво одобряваш ли, че са убивани хора в газови камери и деца?