227

пътник

преди 11 години

До до Бойко БорисовТи се благодари, че Костов направи стабилен валутен борд, който ни цар, ни комунист, ни бандит посмяха да пипнат. Иначе сега за Виденовата зима щеше да си спомняш като за охолно време в 20 долара максимална месечна заплата и годишен лихвен процент на БНБ 65% :)))

226

Анонимен

преди 11 години

Гипсо-картона Борисов, е кух та дрънка.

225

Анонимен

преди 11 години

аз ще гласувам за БСП!

224

мале,много прост

преди 11 години

"Днес в Бургас, се случи чудото куп неудобни въпроси от журналисти, естествено без отговор. Преди края на работното си посещение в Бургас, премиерът Борисов взе решение, че повече няма да дава интервюта пред бургаските журналисти. Причина за това станаха многото въпроси, чиито отговори явно не искаше да даде. Това е последен път, в който давам интервю пред вас. Сега говоря с вас заради кмета Николов, който се застъпи за бургаските медии. Къде пише, че трябва да ме питате каквото ви дойде на акъла, коментира Борисов.

223

Аз съм

преди 11 години

Тука има само хора "за" и "от" Курило. Токова прости хора отдавна не бях срещал. А най-лошото е че един пише по мин. 100 коментара и си вярва, че ще му повярват.

222

Чиста Съвест

преди 11 години

Господин Борисов, виждате ли народната любов? Гордея се, че не гласувах за вас. Няма да го направя и сега. А на вас да не ви и хрумва да фалшифицирате вота на хората, защото може да сме овце, но когато не ни се дава да пасем спокойно, ще ви изорем.

221

Анонимен

преди 11 години

ОТ Катар инвистиций чакаше от турция набуко на путин се дърви . сирийската опозиция събрание имаше в правец .атентат В Бургас за Благодарност . и тоя гледа като теле в железница . не може да се усети ,че работи против България . с тия негови магистрали що пари се набухаха там ,че то Тодор Живков неможа да ги направи за 33 годин пак тоя иска за 3 години . леле

220

Анонимен

преди 11 години

некви гимнастики прави Бойко Борисов щяло да има АЕЦ БЕЛЕНЕ щело да има набуко щяло да има южен поток шистов газ . А ЗАПЛАТИТЕ 300 ЛЕВА В ШЕГИ И ЗАКАЧКИ МИНАХА 3 ГОДИНИ .

219

Анонимен

преди 11 години

а тоя на снимката ще казва ,че пари нямало , и да се скъсаш да работи 300 лева .. верно трябва да изметем политиците .

218

arhar

преди 11 години

Дянков каза, че щели да въвеждат 10 % данък върху лихвите по депозити . Каза също, че в банките имало около 38 млрд лв, което ще рече, че при лихви на депозитите от около 5 - 6 % в хазната щели да влезнат около 170 - 180 млн лв, които можело да бъдат дадени за повишаване на пенсиите .Истината ли каза Дянков или пак излъга ? А може би пак калкулаторът му грешно смята ?Всичките ли 38 млрд лв , които са на депозити в банките, са на физически лица и частни фирми или по - голямата част от тях са пари на държавни фирми, ведомства и институции ? И какво излиза тогава - Дянков ще взима 10 % данък от лихвите на парите на държавата ? Това не е ли , меко казано, нелогично и абсурдно ? Какво остава тогава ? Ще прокарат или поне ще желаят да прокарат такъв данък, който ще важи само за физически лица .Какво на практика всъщност ще се получи ? Дянков ще взима 10 % данък от работещите и ще ги дава за пенсии на родителите им ? Това пак е малко нелогично !Нека да си представим, че някой възрастен човек в пенсионна възраст има някакъв депозит в банка, например, 1000 лв или 10000 лв ! Излиза, че Дянков ще му взима 10 % данък от лихвата по неговия депозит , за да му даде пенсия ? Това не е ли пак малко нелогично ?Казано с две думи - това ,което Станишев не можа да направи за повече от 3 г. / да смъкне рейтинга на Борисов и да го свали от власт /, Дянков ще го направи за един миг ...Не е ли тогава Дянков истински гений и дали в случая не играе ролята на ' троянски кон ' на тройната коалиция ?П.П. Станишев трябва да поздрави Дянков за този му ход !

217

Анонимен

преди 11 години

500 000 000 европейци работят не работят си знаят 500 евро минимум 1000 лева може и да не работят всеки месец на 1 число парите са преведени . и това от както е създаден европейският съюз от 2000 година ? 12 години всеки месец

216

до Бойко Борисов

преди 11 години

5 00 000 000 европа минималната заплата е 500 евро 1000 лева в 7 000 000 България минималната заплата е 300 лева 150 евро .

215

Анонимен

преди 11 години

Poglednete $oveka Orkestur na snimkata.Stara e, ot vremenata kogato lujite mu minavaha.Zabelqzahte li kak e sega?Unil, ne se usmihva, nqma nastroenie.I 6te vi kaja za6to. Prez sredata na Avgust e otpraznuval v tesen krug TRETIQ MILIQRD!?!da,Tochno pro4etohte.Na NEGO pla6ta biznesa, sredniq i monopolistite. Govori se, 4e investira v Maiami i N.Y -USA s tezi pari.Mislite li, 4e ako ne uspee da kupi izborite i zagubi 6te ostane?Ne, 6toto imat da mu vru6tat averite ot Banditskite godini.A te ne pro6

214

violetd004

преди 11 години

tozi na snimkata verno e za psihiatur.

213

Демон

преди 11 години

Аман от това саниране на жилища! Ако хората си санират блоковете на черно, ще им излезе доста по-евтино от съвинансирането при проект от ОПРР. Ето цифрите: енергиен одит: 5000 лв., проект: 20 000 лева, консултант: 10 000 лева, общо 35 000 + 20 % ДДС - 42 000. Това се плаща предварително. Строителство: 20 % ДДС, 20 % печалба на строителната фирма, 20 % - по скъпи материали. Следователно 60 % + 42 000 лв. от инвестицията са загубени. Субсидията е 50 %. Вие смятайте кое е по-изгодно!!!

212

до Бойко Борисов

преди 11 години

щото сте *** Германеца не иска пътища не иска дрога не иска контрабандни цигари иска да му вземеш процент от работата . за което си плаща а вие крадете . и режете лентички ***

211

Горд бургазлия

преди 11 години

Бургас и бургазлии не са просто приятели на Борисов.Бургас имат най-перфектния кмет,със страхотен работещ и можещ екип.Няма община с толкова много спечелени евро проекти,с толкова много направени инвестиции.Спомнете си кметските избори миналата година,с какъв процент спечели кмета Николов.При такава управа няма как и държавата да не даде своята подкрепа.И помнете ми думата догодина на парламентарните избори ще видите какъв удар ще нанесе ГЕРБ в Бургас.

210

неБарбойко

преди 11 години

Да обещава, че малко му остава на нашия крадлив и лъжлив премиер.

209

Анонимен

преди 11 години

пътища правил Бойко Борисов . само дето седим в България трябва да получаваме заплата . кой ще прави цедка на европа . но да се пълнят с имигранти да им лежат на помощи детски по 500 евро да им правят деца . а на нас 300 лева . хахаха

208

Бойко Борисов

преди 11 години

Що лаете бе кучета !